• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeki Akkum tüp bebek yaptıranlar

Merhaba kızlar bende aralık ayında zeki akkum a gitmeyi düşünüyorum ilk tüp bebek redavim için tabi hemen yaparmı bilmiyorum hikayem biraz farklı ama.. giden varmı şuanda memnunmusunuz? Ben farklı bir ilden gelecem de en yakını Diyarbakır olduğu için bir zeki beyi birde uğur hocayı duydum
Zeki hoca Diyarbakır en etik çalışan doktor görümcem gitti çok memnun kaldı. Öncesinden hakan çoksüer diye birinin yanına gitti parasını aldıktan sonra yüzüne bile bakmamış embriyosu gelişmediği halde transfer yapmış

Merhaba kızlar bende aralık ayında zeki akkum a gitmeyi düşünüyorum ilk tüp bebek redavim için tabi hemen yaparmı bilmiyorum hikayem biraz farklı ama.. giden varmı şuanda memnunmusunuz? Ben farklı bir ilden gelecem de en yakını Diyarbakır olduğu için bir zeki beyi birde uğur hocayı duydum
Merhaba Zeki hoca çok etik çalışıyor çok ilgili muayene süresi yarım saati buluyor. Arkadaşım gitti çok memnun kaldı daha öncesinden hakan çoksüer mi varmış Diyarbakır Allah onu bildiği gibi yapsın hiç ilgilenmemiş parasını aldıktan hastanın yüzüne bile bakmıyor 2 dakika muayene ediyor ordaki sekreter bilgi veriyordur kendisinin misafirleri vardı hastaya açıklama bile yapmıyor

Back