01_papatya Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 14 2 27 Pazartesi 01:19 Konu Sahibi buzmavisi23 #21 Sosyallanne .!.: Merhaba canım süreç nasıl ilerledi bende il dışından gidecem de ne kadar sürüyor ortalama yumurta toplama falan Genişletmek için tıkla... Merhaba üç günde bir kontrole gidiyorsunuz toplam 4 defa falan gidiliyor 10 günlük yumurta büyütme sonrası yurmuta toplama işlemi yapıldı
Sosyallanne .!.: Merhaba canım süreç nasıl ilerledi bende il dışından gidecem de ne kadar sürüyor ortalama yumurta toplama falan Genişletmek için tıkla... Merhaba üç günde bir kontrole gidiyorsunuz toplam 4 defa falan gidiliyor 10 günlük yumurta büyütme sonrası yurmuta toplama işlemi yapıldı
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.630 843 35 Pazartesi 10:51 Konu Sahibi buzmavisi23 #22 01_papatya .!.: Merhaba üç günde bir kontrole gidiyorsunuz toplam 4 defa falan gidiliyor 10 günlük yumurta büyütme sonrası yurmuta toplama işlemi yapıldı Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum
01_papatya .!.: Merhaba üç günde bir kontrole gidiyorsunuz toplam 4 defa falan gidiliyor 10 günlük yumurta büyütme sonrası yurmuta toplama işlemi yapıldı Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum
S Seman11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2019 153 126 Salı 21:36 Konu Sahibi buzmavisi23 #23 Sosyallanne .!.: Maşallah canım herhangi bir sorun varmıydı sebepsiz infertilitemiydi Genişletmek için tıkla... Eşimde sperm düşüklüğü vardı hareket falan baya düşüktü başka sorunumuz yoktu sizde en kısa sürede pozitif sonuç alırsınız inşallah
Sosyallanne .!.: Maşallah canım herhangi bir sorun varmıydı sebepsiz infertilitemiydi Genişletmek için tıkla... Eşimde sperm düşüklüğü vardı hareket falan baya düşüktü başka sorunumuz yoktu sizde en kısa sürede pozitif sonuç alırsınız inşallah