• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZEHİR OLAN TATİLİM.

eshes

:) (:
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
189
110
53
36
MERHABA ARKADAŞLAR. FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR GERÇEKTEN. ÇÜNKÜ NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLMYORUM.
RAMAZAN BAYRAMININ 9 GÜNLÜK TATİLİNDE İLK İKİ GÜN ÇIKAN BİR OLAY NEDENİYL E GECKMELİ DE OLSA BAŞLADIK. EŞİMLE BU BAYRAM BENİM AİLEMİN YANINA GİTME KARARI ALDIK. DİĞER BAYRAMDA ONUN AİLESİNİN YANINDA OLACAKTIK. AİLEMİN YANINA GELDİK KENDİ ARABAMIZLA. 5 GÜNÜN İLK 3 GÜNÜ KÖYE GTTİK. BİZİM KÖYDE MEVLÜT VARDI. TATİLİN İLK ANINDAN BERİ HADİ GİDELİM HAVASINDAYDI. DEVAMLI SIKILGAN HALDE. AİLEMİN YANINDA YAPMADI AMA ODADA YALNIZ KALDIKÇA GİDELİM DİYE TUTTURDU.
DİĞER BİR MESELE AİLEMİN YANINDA OLUMSUZ ÖZELLİKLERİMDEN PEK BAHSEDİLMESİNİN SEVMİYORUM. MALUM MİLLETİN AĞZINA SAKIZ OLAMAMAK İÇİN. AYRICA ANNEM CİDDİ ANLAMDA TAKIYOR.BAŞBAŞAYKEN TARTIŞTIK.
EŞİMİN SÖYLEDİĞİ KELİMELER '' ARTİST'' ''SENİN ARPANI FAZLA VERMİŞLER'' SANA ZAMANINDA DAYAK ATILMAMIŞ, ONDAN BÖYLESİN DEMELER. BUNLARI DERKEN AYRICA ÜSTÜME DE YÜRÜDÜ. ÖFKE KONTROLÜ YOKTUR ZATEN BEYFENDİNİN. TOKAT YEMİŞLİĞİM DE OLDU ÖNCEDEN.
DAHA SONRA ÇARŞIYA ÇIKMIŞTIK. GİZLİDEN HALA TARTIŞMALARIIZ OLUYO. OTOBÜS DURAĞINDA OTOBÜS BEKLİYODUK. YİNE SİNİRLENDİ. 'SUS'' FALAN DEMEYE BAŞLADI. EN SONUNDA DA DİZİYLE VURDU. ALLAHTAN ANNEM DURAĞIN ÖB
R UCUNDA SIRTI DÖNÜKTÜ. GÖRMEDİ GARİBİM. GÖZLERİM DOLDU. AĞLAMAYA BAŞLADIM. ANNEMİN GÖRMESİNİ İSTEMEDİĞİM İÇİN YANDA ATM CİHAZI VARDI. PARA ÇEKİYOMUŞ GİBİ YAPTIM. HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAYA BAŞLADIM ÇÜNKÜ. İNANIN ŞU 5 GÜNÜMÜ ZEHİR ETTİ. AİLEMİN YANINA ÇOK GELEBİLEN BİRİ DEĞİLİM. HER KAVGADA BU CÜMLELERİ DUYMAKTAN YA DA ÜSTÜME YÜRÜMESİNDEN BIKTIM.
NAPICAM BİLMİYORUM. AMA ÇOK YORULDUM. BİTSİN İSTİYORUM ARTIK.
İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM UZUNLUĞUNA RAĞMEN OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.

YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
O zaman adam sinir hastası ,ne olursa olsun kimse kimseyi ailesinin yanında rencide edemez hoş değil demek ki kocanız istediği şey olmayınca olay çıkaran bir insan.

Son düzenleme:
ÇOK İSTEDİM BİR PSİKOLOĞA GİTMEYİ ÖFKE KONTROLÜ İÇİN. AMA KABUL ETMEDİ . KONUŞMAYA ÇALIŞIYRM , ÇIKAMIYORUZ İÇİNDEN. ŞUAN BİLE AĞLIYORUM.

ÇOK İSTEDİM BİR PSİKOLOĞA GİTMEYİ ÖFKE KONTROLÜ İÇİN. AMA KABUL ETMEDİ . KONUŞMAYA ÇALIŞIYRM , ÇIKAMIYORUZ İÇİNDEN. ŞUAN BİLE AĞLIYORUM.
Sakin ol canım, her şeyin bir çaresi vardır. Üzme kendini..

Sakin ol canım, her şeyin bir çaresi vardır. Üzme kendini..
BAŞIMI ALIP GİDESİM VAR. HADİ BOŞANALIM DİYELM, ANNEM ÇOK HASSASTIR. ÖLÜR KAHRINDAN.

Allah korusun. Sen her fırsatta konuşmaya çalış, farklı yollar deneyin.. Sürmez ki böyle..

Neye ofkeleniyor? Anlattigin konuda neye kizmis, ne yapmissin da sinirlenmis hic anlamadim. Nedir adamin seninle alip veremedigi? Bu kavgalar nadir olan seyler mi, yoksa hep tartisma gurultu var mi evde?

madem İdeal bir koca olarak görüyorsn eşini o zaman oturup öfkesini kontrol etmesi gerektiğini izah edeceksin canım, bugün babamın oğlu bana öyle konuşamaz kaldı ki eşim !? Herkes haddini bilecek saygı yoksa sevginin hiçbir manası yok

Neye ofkeleniyor? Anlattigin konuda neye kizmis, ne yapmissin da sinirlenmis hic anlamadim. Nedir adamin seninle alip veremedigi? Bu kavgalar nadir olan seyler mi, yoksa hep tartisma gurultu var mi evde?
BAŞKALARININ YANINDA OLUMSZ ÖZELLİKLERİMDEN BAHSEDİLMESİNİ SEVMİYORUM . BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ HEP YAPIOR BUNU. AİLEMİN YANINDA GERGİN. SÜREKLİ GİDELİM DİYE BAŞIMIN ETİNİ YEDİ. HALİYLE BİRAZ GERİLDİK.

Bayramları ayrı gecirseniz? Bunu da uygun dille ailenize aciklasaniz eğer tek sorun buysa. Genel anlamda öfke kontrolü yoksa bir psikolog şart. Ne yapın ne edin eşinizi ikna edin.

BAŞKALARININ YANINDA OLUMSZ ÖZELLİKLERİMDEN BAHSEDİLMESİNİ SEVMİYORUM . BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ HEP YAPIOR BUNU. AİLEMİN YANINDA GERGİN. SÜREKLİ GİDELİM DİYE BAŞIMIN ETİNİ YEDİ. HALİYLE BİRAZ GERİLDİK.
Yani sizi kötülüyor... peki ona güzelce sorar mısınız eşini kötülemek ona ne sağlıyormuş aynısını siz yapsanız hoşuna gidermiymiş?
Ezdirmeyin kendinizi bu kadar

Kısasa kısas. Madem bayramda burnundan dökmüş diğer bayramı bekle. Hani ailesinin yanına gidecekmişsin ya. Sende ordayken ofla pofla, ne zaman gideceğiz de devamlı, hiçbir şeyle uğraşma orda. O ne yaptıysa sende aynını yap.

Eğer sana birşey derse, hayırdır sen yapınca sorun yok da ben yapınca mı oluyor dersin.

Ayrıca ne kadar iyi karakteri olursa olsun sinirli öfkeli bir adam çekilmiyor. Hayatı zindan ediyorlar.

Eğer değişmeyecekse ayrıl gerçi ben değişenini görmedim daha. Düşün ömrünün sonuna kadar bu adamla geçirebilir misin? Eğer evetse o zaman yapıcak birşeyin yok.

Allah yardımcın olsun.

Bayramları ayrı gecirseniz? Bunu da uygun dille ailenize aciklasaniz eğer tek sorun buysa. Genel anlamda öfke kontrolü yoksa bir psikolog şart. Ne yapın ne edin eşinizi ikna edin.
BAYRAMLARI AYRI GEÇİREMEYİZ. BABASI VEFAT ETTİ. ANNESİ KURBAN KESİYOR. BU NEDENLE TEK BAŞINA YAPAMAYACAĞI İÇİN KURBANLARDA MECBUR ORDAYIZ

Neden ailenizin yanına tek başınıza 1 hafta gidip rahat rahat tatil yapmıyorsunuz .
dayak olayına oha dedim şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bazı erkekler hanımlarının ailesinin evinde böyle oluyorlar . O gelmese siz gitseniz daha iyi değil mi

Back