Herkese hayirli bayramlar ... konu eşim olacak öküz ( afedersiniz) eşim şehir dışında görevli yaklaşık 9 aydır evden uzakta bu zaman zarfinda 3 defa geldim yasadigi yere ve bu bayram da beraber olalim diye cocukları anneme birakip geldim. Bayramin 3. Günü dönecektim
dün arefe günü beraber carsiyi gezecektik alisveris yemek vs. Ama alerjik bi durumdan dolayi yüzü şisti ilac atti gecmedi. Kalk hastaneye gidelim diyorum bu durumda cikamam dedi millet görürse falan filan.. neyse bana sen git alisveris yap yemegi paket et evde yiyelim dedi tamam dedim gittim
geldigimde daha kötülesti durumu zorla hastaneye gönderdim seninle geleyim dedim istemedi gece 2 de geldi uyuduk
sabah beni uyandirdi kalk sen biletinin tarihini degistir bugun git memlekete dedi bende hayirdir noldu dedim yüzüm düzelmedi sen git en iyisi dedi bende seni böyle nasil birakip gideyim vs. Dedim neyse ısrarla git deyince biletimi yarina aldim
kahvalti hazirladim basladi iste görümcemden konusmaya (bosanma asamasinda görümcem) ben hic yorum yapmadim çünkü biliyorum en ufak birsey söylesem ters anlayan bir yapisi var
yinede kurtulamadim bu seferde niye yorum yapmiyorsun diye üzerime geldi bir sürü söz vs. En sonda yok sen hemen şimdi git yoksa bu günü sana zehir ederim diye tutturdu
bende ağladim tamam dedim gidiyorum bir müddet yatak odasinda bekledim baktim geri adim atmiyor git diye tutturmus kalktim esyalarimi topladim bileti bugune aldim bu seferde cildirdi vay efendim sinir aninda söylemiste illa gitmemmi lazimmis iste ilaclardan falan sinirliymis vs. Ama hala geri adim atmiyor.. Yok ben vicdansizmisim onu bu durumda birakip gidiyormusum. Git desede gitmemem gerekiyormuş
ve bu seferde eger gidersem bosanma davasi acacagini söyledi
ve ben bu dengesizliklerini hayretler icinde izlemekten baska birsey demedim bayramin 1. Günu zehir etti...
Baktim olmuyor biletimi tekrar arayip yarina aldim. Ve herzamanki gibi ben vicdan yapip hasta halde birakip gidemedim..
bileti erteleyince yumusadi özür diledi haksizlik ettim dedi.. ama iste hep ayni yap et özür dile nereye kadar
ona tamam dedim ama tüm gün modum düşük moralim bozuk konusmadim
konuşsamda anlamayacak bir yapisi var
gercekten cok yoruldum artik...
malesef ki erkekler 9 ay boyunca nefsine hakim olamiyor olabilir geneli boyle eger ki oyle degilse bile bu kadar kotu davranilmamali ese burda kadincagzin ne gunahi var kocasiyla bayram gecirmek icin geliyor adam alerjisini sunu bunu bahanr ederek git diyor evlilik nedir hastalikta saglikta degil kadincagiz ona yardim etmek istiyor kotu kotu tepki veriyor ha ben aldatiyor falan demiyorum gozumuzle gormimisiz kain falanda degiliz ama bu kadar tutarsizlik heleki boyle durumlarda buna geliyor al tarafi yuzu sismistr sanki allah muhafaza koturum mu olduda hincini kadindan cikariyor. konu sahibi cok ama cok iyi niyetli esini seviyor kim olsa bu durumu kaldiramaz ama bizler daha objektif olarak bakiyoruz bu duruma allah yardimcisi olsun zira ya cidden hasta ruhlu yada oyle rol yapiyor sizde objektif bakiyorsunuz ama beyfendinin acisindan bakiyorsunuzElbette. Benim tepkim zaten başka biri var denmesine değil, bunun bu kadar kesin yazılmasına ve her erkek 9 ay uzak kalırsa kesin aldatır genellemesine idi zaten.
Buraya konu açan insanların kötü ve belki de çaresiz hissediyor olma ihtimallerini göz önüne alıp o şekilde yorum yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kafa karışıklığının da etksiyile muhtemelen farklı fikirlere her zamankinden daha açık olacaklardır ve onları hiç tanımayan ve olayları hiç bilmeyen insanlar olarak o kadar da kesin tavsiyeler ve tahminler veremeyeceğimizi göz ardı edebilecek psikolojide olacaklardır. Zira bir zamanlar ben de bunu gözden kaçıracak bir psikolojideydim.
BendeBen başka kadın olduğunu düşündüm nedense
Tabi ki de tüm erkeklerin köküne kibrit suyu. Psikolojisi bozuk insan da çok gördüm, aldatan insan da çok gördüm. Bu adamın psikolojisi bozuk filan değil, süper bir rol kesici.Merhabalar, uzun süredir dışarıdan takip edip, üye olsam mı acaba dememe rağmen olmuyordum. Ama açıkçası sizin mesajınız kararımı değiştirdi.
Evet bence de konu sahibinin kocası bir garip evet bence de psikolojik sorunları var çok ciddi.
Ama ne demek 9 ayda 3 kez karısını gören adamın aldatmaması diye bir şey yok? Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? Nasıl böyle bir genellemede bulunabilirsiniz? E bütün erkeklerin köküne kibrit suyu o zaman? Evli kadın da kalmasın o zaman zaten! 1 yıl uzak kalma durumu olursa kesin aldatılacaksa. Değmez.
Sadece konu sahibinin verdiği bilgilerden yola çıkarak "hmm başka biri olabilir bak" demek var, sizin ve maalesef bir çok kişinin de yaptığı gibi zaten kötü durumda ve streste olan birinin aklına kesin biri var düşüncesini zorla ve zorla sokmak, şüpheye düşürmek var.
Ayrıca belirtmek isterim ki, 9 ay uzakta kalan erkek kesin aldatır düşüncesi, maalesef, erkektir yapar düşüncesinden sadece bir kaç adım geride.
uzaktasiniz zaten yaninda kalmaniza izin de vermemis. nasil bir acik bekliyorsunuz, aleni mesajlassin mi gozunuzun onunde mesela? hani yanyana yasasaniz su dediginiz mantikli olurdu da, suan mantiksizmSanmiyorum cünkü birsey olsa saklayamaz hemen anlarim acik verir hertürlü
Abla seni alkışlıyorumBaska bir kadın var, o geleceğim deyince, eşinin etekleri tutuştu ve seni kovdu. Kadını gelmemesi için ikna etti, sonra da sana gitme dedi. Psikolojisi bozuk ayağına yatan, on numara oyuncu.
Alerjisi mesela fıstığa diyelim. Metresin gelmemesi için özellikle yedi, yüzü gözü şişince ona resim attı, hastaneye gidiyorum, evde olmayacağım hastayım dinleneceğim diye. Onu öyle vazgeçirdi. Sonra da sana kal, saçmaladım, özür dilerim vs dedi. Ama ne şeytan.
Zaten 9ayda 3kez karısını gören adamın aldatmaması diye bişey yok. Kesin var bir kadın ve %90 benim yazdığım şekilde oldu.
sizin kocaniz baya ruh hastasi ölcüm yapmamiz gerekirse.Ruh hastasi adamin ne kadar hasta olduguna göre degisir sanki...
Kafa gidikHerkese hayirli bayramlar ... konu eşim olacak öküz ( afedersiniz) eşim şehir dışında görevli yaklaşık 9 aydır evden uzakta bu zaman zarfinda 3 defa geldim yasadigi yere ve bu bayram da beraber olalim diye cocukları anneme birakip geldim. Bayramin 3. Günü dönecektim
dün arefe günü beraber carsiyi gezecektik alisveris yemek vs. Ama alerjik bi durumdan dolayi yüzü şisti ilac atti gecmedi. Kalk hastaneye gidelim diyorum bu durumda cikamam dedi millet görürse falan filan.. neyse bana sen git alisveris yap yemegi paket et evde yiyelim dedi tamam dedim gittim
geldigimde daha kötülesti durumu zorla hastaneye gönderdim seninle geleyim dedim istemedi gece 2 de geldi uyuduk
sabah beni uyandirdi kalk sen biletinin tarihini degistir bugun git memlekete dedi bende hayirdir noldu dedim yüzüm düzelmedi sen git en iyisi dedi bende seni böyle nasil birakip gideyim vs. Dedim neyse ısrarla git deyince biletimi yarina aldim
kahvalti hazirladim basladi iste görümcemden konusmaya (bosanma asamasinda görümcem) ben hic yorum yapmadim çünkü biliyorum en ufak birsey söylesem ters anlayan bir yapisi var
yinede kurtulamadim bu seferde niye yorum yapmiyorsun diye üzerime geldi bir sürü söz vs. En sonda yok sen hemen şimdi git yoksa bu günü sana zehir ederim diye tutturdu
bende ağladim tamam dedim gidiyorum bir müddet yatak odasinda bekledim baktim geri adim atmiyor git diye tutturmus kalktim esyalarimi topladim bileti bugune aldim bu seferde cildirdi vay efendim sinir aninda söylemiste illa gitmemmi lazimmis iste ilaclardan falan sinirliymis vs. Ama hala geri adim atmiyor.. Yok ben vicdansizmisim onu bu durumda birakip gidiyormusum. Git desede gitmemem gerekiyormuş
ve ben bu dengesizliklerini hayretler icinde izlemekten baska birsey demedim bayramin 1. Günu zehir etti...
Baktim olmuyor biletimi tekrar arayip yarina aldim. Ve herzamanki gibi ben vicdan yapip hasta halde birakip gidemedim..
bileti erteleyince yumusadi özür diledi haksizlik ettim dedi.. ama iste hep ayni yap et özür dile nereye kadar
Herkese hayirli bayramlar ... konu eşim olacak öküz ( afedersiniz) eşim şehir dışında görevli yaklaşık 9 aydır evden uzakta bu zaman zarfinda 3 defa geldim yasadigi yere ve bu bayram da beraber olalim diye cocukları anneme birakip geldim. Bayramin 3. Günü dönecektim
Eşinizin yaptiği doğru değil sacmalamış baya belki psikolojisi bozuldu 9 ayda stresli bir isi var diyosunuz onunda etkisi var belki kafasinda baska bir plan vardı yuzu sisince gerceklestiremedi iyice sacmaladı belki bir gecis dönemidir anlamak lazim hemen ahkam kesmek cok sacma yazılanlar bana garip geldi acikcası insanlar birbirini tolere edemiycekse evlilik nasıl yuruycek zaten yok ben giderdim yuzune bakmazdım herkes dilinde herseyi yapıyor ama evlilik öyle ilerlemiyor belki size anlatamadıği bir derdi var hersey olabilir ilk önce iyi yaklasmali sorunu anlamalı insan diyelim bir sıkıntı yok o zaman kötü ihtimaller akla gelebilir
malesef ki erkekler 9 ay boyunca nefsine hakim olamiyor olabilir geneli boyle eger ki oyle degilse bile bu kadar kotu davranilmamali ese burda kadincagzin ne gunahi var kocasiyla bayram gecirmek icin geliyor adam alerjisini sunu bunu bahanr ederek git diyor evlilik nedir hastalikta saglikta degil kadincagiz ona yardim etmek istiyor kotu kotu tepki veriyor ha ben aldatiyor falan demiyorum gozumuzle gormimisiz kain falanda degiliz ama bu kadar tutarsizlik heleki boyle durumlarda buna geliyor al tarafi yuzu sismistr sanki allah muhafaza koturum mu olduda hincini kadindan cikariyor. konu sahibi cok ama cok iyi niyetli esini seviyor kim olsa bu durumu kaldiramaz ama bizler daha objektif olarak bakiyoruz bu duruma allah yardimcisi olsun zira ya cidden hasta ruhlu yada oyle rol yapiyor sizde objektif bakiyorsunuz ama beyfendinin acisindan bakiyorsunuz
orasi cok dogru tam okuz:)Adamı kesinlikle savunmuyorum ve yapılanı kabul edilebilir bulmuyorum. Konu sahibinin öküz lafına da katılıyorumyanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.
Size bunu o mu anlattı içini rahat etsin suphelenmeyin diye anlattı belkideSimdi yasadigi yer ve görevi burnunu disariya cikartmaya müsait degil arkadaslarindan yapan olmus zamparalik aninda atilmislar o yuzden yapamaz dedim
Zamparaliktan isten cikartilan hangi meslek var?Size bunu o mu anlattı içini rahat etsin suphelenmeyin diye anlattı belkide
Asker veya polistir benceZamparaliktan isten cikartilan hangi meslek var?
Öyle bir kural mi var? Esini aldatan ya da yeltenen meslekten ihrac edilir diye. Hic duymadimAsker veya polistir bence
Ya da karısını gönderip onu çağırmam gibi baksana hastaneye bile yanında götürmemişAynen bende, sanki başkasından medet ummuş da o gelmeyince karısına kal demiş gibi.
Evet var ahlaksız yaşantı diye bir maddeleri ikisinin de :) çoğu zaman aldatılan kadın dişli olmayınca amirler üstünü kapatıyor olayın ama dişli, bir de arkası sağlam bir kadına denk gelirse (aldatılan kadın yani) işin peşini bırakmıyor. Dilekçe, başvuru vs derken meslekten ihraca kadar gidiyor. Ama dediğim gibi genelde hep üstünü kapatıyorlar hatta %90’ında. Konuya gelirsek valla helal olsun nasıl güveniyorsunuz eşinize... Ben didik didik ediyorum, silinmiş mesajlardan tutun da arama kayıtlarına bulunduğu konuma çaktırmadan hep bakıyorum, her yerde de birlikte gözüküyoruz, yine de yüzde yüz bir güven söz konusu değil. Kaldı ki kimseye yüzde yüz güvenmemek gerekli. Sizinle dışarı çıkmak istememesi (basbaya görülmek istemiyor), git diye tutturması vs ya evli olduğunu gizliyor, ya sizden utanıyor ya da aldatıyor. Benim aklıma başka bir şey gelmedi. Öküzlük değil bu... Ama insallah biz saçma sapan evham yapıyoruzdur öyle bir şey yoktur. Size tavsiyem eşinizin yanında yaşayın benimki Irak’a bile gitse peşinden giderim.Öyle bir kural mi var? Esini aldatan ya da yeltenen meslekten ihrac edilir diye. Hic duymadim
Gec cevap verdim kusura bakmayin malum bayramBaska bir kadın var, o geleceğim deyince, eşinin etekleri tutuştu ve seni kovdu. Kadını gelmemesi için ikna etti, sonra da sana gitme dedi. Psikolojisi bozuk ayağına yatan, on numara oyuncu.
Alerjisi mesela fıstığa diyelim. Metresin gelmemesi için özellikle yedi, yüzü gözü şişince ona resim attı, hastaneye gidiyorum, evde olmayacağım hastayım dinleneceğim diye. Onu öyle vazgeçirdi. Sonra da sana kal, saçmaladım, özür dilerim vs dedi. Ama ne şeytan.
Zaten 9ayda 3kez karısını gören adamın aldatmaması diye bişey yok. Kesin var bir kadın ve %90 benim yazdığım şekilde oldu.
İsten cikartilma degil görev yerinden uzaklastirmak ve verilen imkanlari ( kalacak yer ) kötuye kullandigi gerekcesi ile sorusturma acmak gibi yaptirimlar oluyorZamparaliktan isten cikartilan hangi meslek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?