Zehir olan bir bayram daha

Allah Allah ne çokkonu okuyorum böyle dengesiz insanlar ile ilgili . zamanı sana zehir etmiş yazık.

malesef ki erkekler 9 ay boyunca nefsine hakim olamiyor olabilir geneli boyle eger ki oyle degilse bile bu kadar kotu davranilmamali ese burda kadincagzin ne gunahi var kocasiyla bayram gecirmek icin geliyor adam alerjisini sunu bunu bahanr ederek git diyor evlilik nedir hastalikta saglikta degil kadincagiz ona yardim etmek istiyor kotu kotu tepki veriyor ha ben aldatiyor falan demiyorum gozumuzle gormimisiz kain falanda degiliz ama bu kadar tutarsizlik heleki boyle durumlarda buna geliyor al tarafi yuzu sismistr sanki allah muhafaza koturum mu olduda hincini kadindan cikariyor. konu sahibi cok ama cok iyi niyetli esini seviyor kim olsa bu durumu kaldiramaz ama bizler daha objektif olarak bakiyoruz bu duruma allah yardimcisi olsun zira ya cidden hasta ruhlu yada oyle rol yapiyor sizde objektif bakiyorsunuz ama beyfendinin acisindan bakiyorsunuz

Tabi ki de tüm erkeklerin köküne kibrit suyu. Psikolojisi bozuk insan da çok gördüm, aldatan insan da çok gördüm. Bu adamın psikolojisi bozuk filan değil, süper bir rol kesici.
Ayrıca tekrardan evet, adam bariz aldatıyor. Karısını istemiyor, farkında mısınız? Adam, aldatmayacak bir adam olsa, karısını özlemiş olur, bağrına basar. Bu adam ise aldatıyor.

Sanmiyorum cünkü birsey olsa saklayamaz hemen anlarim acik verir hertürlü
uzaktasiniz zaten yaninda kalmaniza izin de vermemis. nasil bir acik bekliyorsunuz, aleni mesajlassin mi gozunuzun onunde mesela? hani yanyana yasasaniz su dediginiz mantikli olurdu da, suan mantiksizm

Abla seni alkışlıyorum

Kafa gidik

Adamı kesinlikle savunmuyorum ve yapılanı kabul edilebilir bulmuyorum. Konu sahibinin öküz lafına da katılıyorum yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

Hastaneye kendi gitmiş ? Neden birimi görmesin acaba ?
Git diye ısrar ama yarın git diye ? Biri yarın mi gelecek bir araştırın derim

Simdi yasadigi yer ve görevi burnunu disariya cikartmaya müsait degil arkadaslarindan yapan olmus zamparalik aninda atilmislar o yuzden yapamaz dedim
Size bunu o mu anlattı içini rahat etsin suphelenmeyin diye anlattı belkide

Öyle bir kural mi var? Esini aldatan ya da yeltenen meslekten ihrac edilir diye. Hic duymadim
Evet var ahlaksız yaşantı diye bir maddeleri ikisinin de :) çoğu zaman aldatılan kadın dişli olmayınca amirler üstünü kapatıyor olayın ama dişli, bir de arkası sağlam bir kadına denk gelirse (aldatılan kadın yani) işin peşini bırakmıyor. Dilekçe, başvuru vs derken meslekten ihraca kadar gidiyor. Ama dediğim gibi genelde hep üstünü kapatıyorlar hatta %90’ında. Konuya gelirsek valla helal olsun nasıl güveniyorsunuz eşinize... Ben didik didik ediyorum, silinmiş mesajlardan tutun da arama kayıtlarına bulunduğu konuma çaktırmadan hep bakıyorum, her yerde de birlikte gözüküyoruz, yine de yüzde yüz bir güven söz konusu değil. Kaldı ki kimseye yüzde yüz güvenmemek gerekli. Sizinle dışarı çıkmak istememesi (basbaya görülmek istemiyor), git diye tutturması vs ya evli olduğunu gizliyor, ya sizden utanıyor ya da aldatıyor. Benim aklıma başka bir şey gelmedi. Öküzlük değil bu... Ama insallah biz saçma sapan evham yapıyoruzdur öyle bir şey yoktur. Size tavsiyem eşinizin yanında yaşayın benimki Irak’a bile gitse peşinden giderim.

Gec cevap verdim kusura bakmayin malum bayram

Beni yanina cagiran ısrarla gidisim garanti olsun diye karar vermeden biletleri alan o
Hatta ben 4 günlügüne geleyim diyince sinirlendi 1 hafta kal diye ısrar etti

baska kadin varmi yokmu kesin emin olamam elbette.. ama anlarım dediğim, benden neyi saklamaya calistiysa anladim o yüzden, gizli iş cevirmede cok beceriksiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…