Zehir olan bir bayram daha

uzun zaman sonra ilk defa agzim acik kaldi yazdiklariniz karsisinda. Yüzü sis olunca siz neden yaninda kalamiyorsunuz ki ve sizin hastaneye gelmenizi istememesi. Bir kadindan hastalik kapti ve hastaneye gelince bunu duyacaginizdan korktu israrla git demeside bir seylerden korkuyor gibi geldi bana. Siz nasil göz yumuyorsunuz bu laflara hareketlere. Soktayim su an.

Belliki sorunlari var ama gelde sen anlat ona bunu anlamazki kabulde etmezler uğraş dur dengesizlikleriyle Allah kolaylık versin vallahi size.

Yok ya sanmiyorum oyle bisey olacagini acik verirdi ayrica 2 yildir yuzu sisiyor alerjiden yeni birsey degil

Yok ya sanmiyorum oyle bisey olacagini acik verirdi ayrica 2 yildir yuzu sisiyor alerjiden yeni birsey degil
Peki neden git diyor size, hastaneye gelmenizi istemiyor. Psikolojisi bozuk diyceksiniz ben öyle oldugunu düsünmüyorum psikolojisi bozuk insanin cinsel hayatida normal olmaz. Size sevgisi yok bu adamin cok net.

Belliki sorunlari var ama gelde sen anlat ona bunu anlamazki kabulde etmezler uğraş dur dengesizlikleriyle Allah kolaylık versin vallahi size.
Bu hareke
Dokuz aydir ayriyiz diyorsunuz. Acigini görmeye ya da görmemeye nasil firsatiniz oldu?

Baska bir kadın var, o geleceğim deyince, eşinin etekleri tutuştu ve seni kovdu. Kadını gelmemesi için ikna etti, sonra da sana gitme dedi. Psikolojisi bozuk ayağına yatan, on numara oyuncu.
Alerjisi mesela fıstığa diyelim. Metresin gelmemesi için özellikle yedi, yüzü gözü şişince ona resim attı, hastaneye gidiyorum, evde olmayacağım hastayım dinleneceğim diye. Onu öyle vazgeçirdi. Sonra da sana kal, saçmaladım, özür dilerim vs dedi. Ama ne şeytan.
Zaten 9ayda 3kez karısını gören adamın aldatmaması diye bişey yok. Kesin var bir kadın ve %90 benim yazdığım şekilde oldu.

Peki neden git diyor size, hastaneye gelmenizi istemiyor. Psikolojisi bozuk diyceksiniz ben öyle oldugunu düsünmüyorum psikolojisi bozuk insanin cinsel hayatida normal olmaz. Size sevgisi yok bu adamin cok net.
Daha önce cok götürdum hastaneye hatta hastaligini kendisi anlatamaz ben anlatirim acilde...

Hastaneye gidip neden gece ikide geliy
Baska bir kadın var, o geleceğim deyince, eşinin etekleri tutuştu ve senş kovdu. Kadını gelmemesi için ikna etti, sonra da sana gitme dedi. Psikolojisi bozuk ayağına yatan, on numara oyuncu.
aynen konu sahibinin süphesizligine hayran kaldim. Hastaneye gidiyor gece ikide geliyor gelince de sen yarin git diyor. Konu sahibi zaten sadece bir gün daha fazla kalcakken.

Hastaneye gidip neden gece ikide geliy

aynen konu sahibinin süphesizligine hayran kaldim. Hastaneye gidiyor gece ikide geliyor gelince de sen yarin git diyor. Konu sahibi zaten sadece bir gün daha fazla kalcakken.
Konu sahibimiz iyi niyetli, fazla iyi niyetli

Niye bir an önce göndermeye çalışıyor benim aklıma başka başka bir ihtimal geldi sanki hayatında başka biri varmış gibi. Ya başka biri var ya da psikolojisi bozuk

Simdi yasadigi yer ve görevi burnunu disariya cikartmaya müsait degil arkadaslarindan yapan olmus zamparalik aninda atilmislar o yuzden yapamaz dedim

Konu dengesizligi kırıp döküp özür dileyince gececegini sanmasi iletisim problemi cekmemiz beni anlamamasi vs. Vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…