Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar evime zebra stor perde yaptıracağım sizin düşünceleriniz ne? kullanışlı mı acaba?yardımcı olur musunuz ?düşüncelerinizi paylaşın lütfen.
canım bende bunu merak ediyorum çünkü bende degiştiricem kk baktığımda %50 memnun % 50 memnun değil çevremdeki insanlarda aynı kararsız kaldım ama ben mecburum çünkü evim küçük tül perdeler ile daha da küçüldüler............siz pileli olandan mı yaptıracaksınız ????????
pileli derken neyi kasdettiniz anlamadım.
Ben mutfağımda kullanıyorum ve çok memnun kaldım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben mutfağımdakileri brizi perdeye cevirdim oturma yatak odası ve çocuk odasına yaptırmayı düşünüyorum....kararsız kaldım ama mecburumda evim küçük tül perdeler ile daha da küçüldüler.......
şunu kastemiştim pileli zebra :
Güneşlikle uğraşmaktansa kesinlikle stor perdeyi tavsiye ederim. Mutfak ve çocuğumun odasını zebra yaptırdım. Diğer odalar odalarsa stor. tek şikayetim pencere açma kapamada hepsini çekmek zorunda kalsan da görünüşü her zaman düzenli ve ferah. Temizliğini yapmadım henüz 2 sene dediler, ama 9 aydır takıldığı gibi duruyorlar. Güneşlik olsaydı 9 kere yıkanmıştı. Kesinlikle stor ve zebra stor perde tavsiye ederim.