valla çok güzel olmuş herşey...
mutluluklar.........
kıyafetine bayıldım, çok yakışmış.. fotoğraflardan belli ne kadar güzel geçtiği herşeyin
mutluluklaarrr
Hadi bakalım bekliyorum:)
Evet canım ANKARA lıyım tel kırmalarımı annem yaptı çeyizime ben geleneklerine aşık biri olarak başıma takmak istedim iyki de yaptım ama söyledğin giibi elimizde 200 300 yıllık tel kırmalarımız var dedelerimden kalma...onu da eşime kullanıcaktık unutmusum bunu nasıl unuturum hayret ediyorum kendime o telaş işte:)
Kına gecesinde formalite kına yakıllır
Asıl kına baba ocagında...giyersin kına pijamalrını ilahiler söylenir kınalar yakılır herkesle vedalaşilır sonraaaaa erkek evi basılır :)
Kınam yakıldı yemek yedi doluştuk arabalra bastık kaldıkları evi :)uyandırırsın ama zaten uyanıklardı haber verdik :)
deflerle gittik bu kez döndük eski usul oyandık bana para taktılar bi sürü birazını gelen kızlara verdim :)haklarını:)
Ahh ahh ankarayı çok özlüyorum...
ben ankara ayaşlıyım ve böyle geleneklere bağlı kalınan düğünlere kınalara bayılıyorum. avrupalılara özenti yapılan sözümona bekarlığa veda partileri değil seninki gibigerçek bir kına gecesi yapsın artık gençler. sana da tekrar mutluluklar diliyorum zübeydecim. bu arada ankaradan son dakika haber verebilirim. galiba bu sefer bahar geldi sevgiler.
yok artıkkkkkkkgerçekten mi
Mutluluklar herşey çok güzel olmuş...
benim de Düğünüm Grand Park ta olmuşdu:)))
Mutluluklar herşey çok güzel olmuş...
benim de Düğünüm Grand Park ta olmuşdu:)))
Maşallah Allah nazarlardan saklasın ve inşallah çok mutlu olursunuz
herşey çok güzel olmuş , bu zaten yüzünden belli oluyor : )allah mesut etsin canım.
nişanın göksu ada da olmuş benimde düğünüm büyük ihtimal orada olacak. düğün tarihi net değil ama kış düğünü olacağı kesin.
teşekkür ederim canım...inan o gün geçtiğinde diyceksin ki keşke hiç bitmeseydi...bekleme heycanlarımı bile özlüyorum hoş evlilik de çok güzel...evinde yuvanda eşinle olmakherşey harika olmuş mutluluklar dilerim... bende bir o günleri atlatsamda resim eklesem falan hayırlısıyla
teşekkürlerrrrçok güzeller hayırlı olsun ömr boyu mutluluklar :)
çok gzl olmuşsun arkadaşım mutluluklar dilerim sormak istediğim bişi var kırmızı tül eteğini nerden aldın bnde evlilik yıldönümümzde gymek için o tarz bişi istiyorum beyazını düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?