Zbyd kına fotoğrafları

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zbyd

mutlu mutlu ♥
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.451
265
163
Yine ben :)

aslında bütün fotoğrafları düzenli eklemiştim ama bçyle karman çorman olmuş:)

bu kına gecem ve gelin alma düğün günü ertesi gün çünkü ankaradan istanbula geldim...

onları da ekliycem

Eklentiler

• $IMG_311609.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 156
  • $IMG_312009.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 204
  • $IMG_317509.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 163
  • $P102034009.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 186
  • $P102034709.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 179
  • $P102047209.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 176
  • $P102048409.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
ilk def böyle geleneksel bi kına gördüm:) çok güzel geldi.... :) Allah mutlu mesut bahtiyar etsin cnmcım.......

çok güzelsin
hani derler ya insan en çok kendi kınasında düğününde eğlenmeli diye sen bunu çok iyi yapmışsın valla

ilk def böyle geleneksel bi kına gördüm:) çok güzel geldi.... :) Allah mutlu mesut bahtiyar etsin cnmcım.......

öyle bişey yaptık ki hersey olması gerektiği gibi oldu çok şükür...

kına dediğin şaşanın tavan yaptığı olmalıydı:)oldu

gecenin sonunda erkekleri salondan çıkardım hatta kapalı bayanlarda doyasıya eğlenebilsin diye olduda çok şükür inan hala teşekkürleri alıyoruz:)

ilk başta show yaptım candan ertcetin vay halime'ye:)

o kadar özlüyoruz ki herseyi inan çok güzeldi darısı isteyen tüm bekaralara inşallahhhhh
çok güzelsin
hani derler ya insan en çok kendi kınasında düğününde eğlenmeli diye sen bunu çok iyi yapmışsın valla

teşekkür ederim tatlım yarında düğün fotoğraflarım olucak inşallah

düğün; kınaydı gelin almaydı düğündü 3 gece 3 gün sürdü inan ama doyamadık yaaa

hayırlı uğurlu olsun bu salon nerede acaba eryamandaki galiba

Son düzenleme:
her şey çok güzel görünüyor özellikle de siz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..

herşey çok güzel görünüyor özellikle de siz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..

28 nisanda oradayım :)
düğünüm orada olacak benimde kısmet olursa

ayyyy hadi inşallah doyasıya eğlen inşallah fotoğrafcılara söyle hemen hatırlarlar beni:)

çok beğenmişler fotoğraflarımızı almaya gittiğimizde söylediler:)

ben planları anlatırken şaşkın şaşkın inceliyorlardı beni:)

çok az kalmış yaa nerdesin sen biz elvankentte otuyorduk hoş hala oturyor annemler:)

kurtuluşta oturuyorum bende. çok heyecanlıyım sen atlatmışsın

kurtuluşta oturuyorum bende. çok heyecanlıyım sen atlatmışsın

öyle düşünmeeeee tadını çıkar lütfenn geçtiğinde diyceksin ki ne cabuk

tee ordan oraya gelicek herkes uzak olmuş acık düğün için ada rest çok güzel olurdu baktınız mı oraya da nişanım orda olmuştu bak düğün org için çok daha başarılı olurlar...

yok canım oraya bakmadık evet biraz uzak oldu ama ne yapalım
bende tadını çıkarmak istiyorumda çabuk morali bozulan biriyim ufacık birşey hemen suratıma yansıyor

yok canım oraya bakmadık evet biraz uzak oldu ama ne yapalım
bende tadını çıkarmak istiyorumda çabuk morali bozulan biriyim ufacık birşey hemen suratıma yansıyor

uuuu ben bu çabucak yüz asılma konusunda 1 numarayımdır kimse beni gecemezzz:)

öyle kusursuz olsun isterim kii öyle küçük şeylere takılıp kendimi üzerim ki....

ama o gün ne kadar aksilik olursa olsun takılmaycaksın!püf nokta bu!

tadını çıkar yapacak bişşi yok olmuş...vur patlasın çal oynasın sen gülünce varya...mutlu gelin olunca varya bütün herkes eğleniyor mutlu oluyor acayip bişi oluyor sonra kendin bile inanamıyorsun lütfen beni birazcık dinle ve takılma üzülme mutlu ol

Allahın izniyle şu düğünü ve kınayı sorunsuz atlatayım ilk sana yazacağım :)

canım herşey çok güzel olmuş valla bayıldım. dikkatimi çekende yöresel kıyafetin yani tel kırma bindallın ve başındaki yine tel kırmadan yapılma örtün oldu. bu örtü sadece ankaranın bazı köylerinde vardır. nereli olduğunu merak ettim doğrusu. ayrıca bir başka dikkatimi çekende sanırım kına gecesi bitip eve gelince sana saten pijama giydirip yine kına yakmışlar bu da ankaraya ait bir gelenektir.

Allahın izniyle şu düğünü ve kınayı sorunsuz atlatayım ilk sana yazacağım :)
Hadi bakalım bekliyorum:)

Evet canım ANKARA lıyım tel kırmalarımı annem yaptı çeyizime ben geleneklerine aşık biri olarak başıma takmak istedim iyki de yaptım ama söyledğin giibi elimizde 200 300 yıllık tel kırmalarımız var dedelerimden kalma...onu da eşime kullanıcaktık unutmusum bunu nasıl unuturum hayret ediyorum kendime o telaş işte:)

Kına gecesinde formalite kına yakıllır
Asıl kına baba ocagında...giyersin kına pijamalrını ilahiler söylenir kınalar yakılır herkesle vedalaşilır sonraaaaa erkek evi basılır :)
Kınam yakıldı yemek yedi doluştuk arabalra bastık kaldıkları evi :)uyandırırsın ama zaten uyanıklardı haber verdik :)

deflerle gittik bu kez döndük eski usul oyandık bana para taktılar bi sürü birazını gelen kızlara verdim :)haklarını:)

Ahh ahh ankarayı çok özlüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…