Zaz- Je veux

sweettwin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
27
0
36
İstanbul
Evet kızlarr başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar Zaz'ın Je veux adlı şarkısına kafamı takmış durumdayım ve şiddetle tavsiye ederim. Ama ben sadece dinlemek istemiyorum.. Bu şarkıyı çalıp SÖYLEMEK istiyorum. Eminim aranızda daha önce dinleyen ve FRANSIZCA olduğu için söyleyemeyenler vardır. Evet sorun şarkının fransızca olması ve sözlerinden birşey anlayamamam. Sizden küçük bir rica; aranızda fransızca bilen mutlaka vardır, şarkıyı bizim için fransızca okunuşunu yazar mısınız?
Eminim bana ve diğer üyelerimize çok yararı olacaktır <3 Şimdiden çok çok çok teşekkür ederim <3

okunuşu nasıl bilmiyorum ama anlamı böyleymiş bu arada çok anlamlı sözler

ritz'den bir süit verseniz, istemem!

chanel'den mücevher, istemem!
limuzin verseniz, ne yapayım limuzini?
eleman verseniz, ne yapayım?
neufchatel'de malikane, bana göre değil!
eyfel kulesi'ni sunsanız, ne yapayım yahu?

aşk istiyorum, neşe, eğlence, espri anlayışı istiyorum, paranla mutlu edemezsin beni, o zaman hep beraber: özgürlüğümü keşfetmeye, klişeleri unutmaya, hoşgeldin gerçekliğime!!

iyi davranmandan yoruldum, bana fazla geliyor!
ellerimle yemek yerim, ve evet ben böyleyim!
sert konuşurum ve dürüstüm, kusura bakma!
ikiyüzlülükle işim olmaz, kaçar giderim!
boş laflardan bıktım!
seni suçlamıyorum ve ben böyleyiiiiim!!

aşk istiyorum, neşe, eğlence, espri anlayışı istiyorum, paranla mutlu edemezsin beni, o zaman hep beraber: özgürlüğümü keşfetmeye, klişeleri unutmaya, hoşgeldin gerçekliğime!!

Ben de Zaz'a bayılırım kendini sanatçı ilan edenlerden çok daha güzel müzik yapıyor bence :54: :12:
Evet okunuşu olsaydı çok daha güzel olurdu :1:

Back
X