- 15 Şubat 2013
- 24.396
- 91.839
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.661
Kız bana merdiven lazım ayakkabı kurtarmaz beniO topuklu kaç cm öyle1.80 nasıl yapıyor link ver accessdenied alsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bana merdiven lazım ayakkabı kurtarmaz beniO topuklu kaç cm öyle1.80 nasıl yapıyor link ver accessdenied alsın
O topuklu kaç cm öyle1.80 nasıl yapıyor link ver accessdenied alsın
O topuklu kaç cm öyle1.80 nasıl yapıyor link ver accessdenied alsın
Evet böylesi daha iyiEğleniyoruz böyle keyifli oluyo ya sırf liste tabak paylaşmak bayıyor beni
İyi geceler balımİyi geceler fıstıkım
Bununla nasıl yürüyosun yabu tabi 1.80 kadar yaparAhaaa böyleee biz de her şey ispatlı kardeş bak silcem hemen
Daha bu ne ki mezuniyette giydiğim bir ayakkabı var şimdi foto bulamam ama bi ben giydim bir GülşenBununla nasıl yürüyosun yabu tabi 1.80 kadar yapar
Bende birtane var buna benzer ama ama farklı tipte bende onu giyince eşim çıkar şunu beni geçiyorsun bu ne ya diyor
Onu giymek çok zor ama kısa boylu birisi aşırı topuklu giyince hoş gözükmuyor emanet gibi duruyor ama sen 1.68 oldugun için iyi durmuş.Eki Görüntüle 3438058
Niye kız standart topuklu bu kadar zaten. Az daha yüksekleri 11-12 cm var.
Züber lokma neÇok tatlı aşerdim, 2 tane züber lokma yedim. İyi geldi.
Yaa ders çalışıyorum uyumak için çıkmadım 3 abim var boyları 1,92,1.88,1.85 .En büyük abim çok uzamasın diye babam haltere gönderdi.İyi ki daha uzun olmadım çok şükür1.77 yle luck geldi bende kelimeler kifayetsiz artık demek yüzyüze gelsek alttan megafonla konuşcaz bunlarla
Tam benlik aile aynı kadrajda fotoğraf çektirmek istiyorum hdjdjsYaa ders çalışıyorum uyumak için çıkmadım 3 abim var boyları 1,92,1.88,1.85 .En büyük abim çok uzamasın diye babam haltere gönderdi.İyi ki daha uzun olmadım çok şükür
Bünyeme hitler lazım ama çok güzel veriyordum yaz geldi dötü bası dagıttım sbzjjxŞu Depresif Penguen in gazabından koru kendini, koç olacam derken hitler oldu
Ben çocuktan sonra yüksek topukluya veda ettim maalesef yoksa bende senin gibi yüksek topuklar giyiyordum bayılırım iki tane çok yüksek var onlarida eşim sevmiyordu ama ben giyiyordum çunki kendimi çok iyi hissediyordum giyinceDaha bu ne ki mezuniyette giydiğim bir ayakkabı var şimdi foto bulamam ama bi ben giydim bir Gülşen
Oha cogzelmiş
baba anne boy kaç?Sizin ortalama çok yüksek benim babam 1.82 abide öyleYaa ders çalışıyorum uyumak için çıkmadım 3 abim var boyları 1,92,1.88,1.85 .En büyük abim çok uzamasın diye babam haltere gönderdi.İyi ki daha uzun olmadım çok şükür
İyi geceler ZüberimHaydi iyi geceler