- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.657
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.521
yeşilçay soda limon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HarikasınYeni gelmedim geri geldim yeğen
Spor yapıldı, havam 1500, kilom 55 eeeeeeeeyt!
İyiyiim tatlım haftaya bomba gibi basladımm sen nasılsın?Günaydınn nasılsınız kızlarımm
Bende iyiyimm şükür dogum günüm diye yedim pişman degilim.10bin adim beni beklerİyiyiim tatlım haftaya bomba gibi basladımm sen nasılsın?
Ahshjdjd vesile olmuşBende iyiyimm şükür dogum günüm diye yedim pişman degilim.10bin adim beni bekler
İyi ki doğdunBende iyiyimm şükür dogum günüm diye yedim pişman degilim.10bin adim beni bekler
Hepimiz harikayızHarikasın
Teşekkür ederimİyi ki doğdun
napalimmAhshjdjd vesile olmuş
Biz iyiyiz doğum günü prensesi sen nasılsınSesiniz solugunuz niye çıkmıyor napiyonuz
Bi emojisizlik var di miSesiniz solugunuz niye çıkmıyor napiyonuz
Dündü doğum günümiyiyimm şükür dün istedigimi yedim ya keyfim yerindeBiz iyiyiz doğum günü prensesi sen nasılsın
Üç gram aldığı için kaybolmuş olabilir vermiş olsa yanardı buralaryosunlupapatya Seni diyorlar gel burayı bir ateşe ver git
Ay yok bizi satmış bu başka bir grupta kaptan olmuş ondan buraya ugramıyor emoji kraliçesiÜç gram aldığı için kaybolmuş olabilir vermiş olsa yanardı buralar
Yosunlu sormamış ben sorayım, ne yedinnnn kızzzBende iyiyimm şükür dogum günüm diye yedim pişman degilim.10bin adim beni bekler
Allah ne verdiyse pastalar yemekler mayonezli salatlarYosunlu sormamış ben sorayım, ne yedinnnn kızzz
burda pek istediği şekil tepki veremedik ona o da aldığı yere gitmiş kızzzz yosun kııııızzzz kaptan kumandanAy yok bizi satmış bu başka bir grupta kaptan olmuş ondan buraya ugramıyor emoji kraliçesi
Afiyet bal şeker olsun, doğum günün tabii yiyeceksin. Yarın ödemin gider güzel yersen. Benim 1 gecede 1 kilo oynuyor ya bu ödem yüzünden, şaka gibi.Allah ne verdiyse pastalar yemekler mayonezli salatlar
Ama az yedim yav abartmadım kesin tartıda moku çıkacak malum su içsem şişiyorum
Bak şimdi gelip iki dakika da etiketlenmedik adam bırakmayıp ortayı velveleye vericek emojiden mesajları okuya bilirsen tabiburda pek istediği şekil tepki veremedik ona o da aldığı yere gitmiş kızzzz yosun kııııızzzz kaptan kumandan