- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.554
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap şekerimBen tartilmayi unuttum yarın yapayım mı
Bence bekleyelim ya ben eşimi de ikna ettim diyetteyiz ikimiz de bakalım ama ben bu aralar hiç su içemiyorum ya midem almıyorKızlar çoğumuz tatilde, ekip dağıldı. Bekleyelim mi milletin geri gelmesini yoksa tabloya devam edelim mi?
Nasıl istersen öyle yap. Gerçekten millet dağıldı. Orda burda olunca düzenli diyet ve motivasyon da kalmıyor. Ben sırf kendi kendimi güncellemek için paylaşıyorum.Kızlar çoğumuz tatilde, ekip dağıldı. Bekleyelim mi milletin geri gelmesini yoksa tabloya devam edelim mi?
Cumaya gittim, gelecem yaz.O zaman tabelaya azcuk ara veriyoz kıslar hdhdhsh
Bana uyarKızlar çoğumuz tatilde, ekip dağıldı. Bekleyelim mi milletin geri gelmesini yoksa tabloya devam edelim mi?
Aynen hiç bı şey yapasim yok benimde zaten olduğum yerde ter döküyorum bide ilaç beni çok şişiriyor neden acabaBu ara enerjim çok düşük hiçbir şey için halim yok ve gece uykum çok kalitesiz. Devamlı yatasım var ama ne mümkün. Elim paröaklarım çok şiş. İştahım açılmaya başladı ama yememeye çalışıyorum. İki haftadır kilo olarak yerimde sayıyorum çünkü kaçamak var (çikolata falan) suyu azalttım onu arttırmam lazım.
Şifa olsun ne ilacı bilmiyorum ama iyi gelsinAynen hiç bı şey yapasim yok benimde zaten olduğum yerde ter döküyorum bide ilaç beni çok şişiriyor neden acaba
Hep Ankara’yı övecek değiliz bugün burasında sıcaktı ama yine izmire göre insan gibi sıcaktır.İzmir yanıyor bugün bir anormal sıcak