- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.355
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.681
Aşkam yemegim mercimek çorbası salatayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle aynı başlamışsın benden öncesin şekerim başarılarının devamını diliyorum
Ben de butları sapladımAşkam yemegim mercimek çorbası salatayla
Canımcım biraz spor düzenime dönemezsem bu erime bir anda + kg olarak haneme yazılır sağlığım düzeliyor. Bir takım hormon şişmeleri tatlı aşermeleri derken diğer hafta bana ceza yazılırBenimle aynı başlamışsın benden öncesin şekerim başarılarının devamını diliyorum
SosladımBen de butları sapladım
Doğru dedin aynısı başıma geldi biliremCanımcım biraz spor düzenime dönemezsem bu erime bir anda + kg olarak haneme yazılır sağlığım düzeliyor. Bir takım hormon şişmeleri tatlı aşermeleri derken diğer hafta bana ceza yazılır
Afiyet olsunn her şeyin hazirmiBen de butları sapladım
para tuzağıZayıflamak için yollar ararken ben
Eki Görüntüle 3444440
Kaç kiloydun sen canım?Inşallah istedigin sonuçları alırsin.Arkadaşlar biorezonans diye bir alternatif tıp yöntemine gittim bugün. Kanımı aldılar. Benim kilolarımın sebebini bulacaklarmış. Gluten hassasiyetim mi var, süt ürünlerini mi sindiremiyorum vs. Ona göre akım vereceklermiş. İşe yarar bir tedavi ise yazacağım ilerleyen günlerde.
50 yaş üstü 1,50 metre manken arayan var mıdır ki, konu mankeni olur stand mankeni olur vitrin mankeni olurGadını sıkıştırmayın belli ki kariyer değişikliğine gidip manken olmaya karar verdi
Benim küçük porsiyon anlayışımCanım normal yemek ye ama az ye küçük porsiyonlarla.Yeşil çayda iç tatli yeme canin çekince azıcık ye.Ekmek çok az güne bir dilim yeterli yemezsen bu aralar daha da iyi sporda yaparsan çokta güzel kilo verirsin.
Mevzu boğazınsa iyi yerleri nasıl da biliyorsunKız Cemil Baba dan dene bi kere çok güzel
Teşekkür ederim hoşbuldumBa
şın sağ olsun canım Allah sabır verir inşallah
Hoşgeldin
Normal boyutta tabak50 yaş üstü 1,50 metre manken arayan var mıdır ki, konu mankeni olur stand mankeni olur vitrin mankeni olur
Benim küçük porsiyon anlayışım
Eki Görüntüle 3444514
Bugün bu tabakla zeytinyağlı semizotu yedim aynı boyutta bir tabakla da yoğurt, sıfır ekmek.
Mevzu boğazınsa iyi yerleri nasıl da biliyorsun
64 kg şu an Infinite Soul İkinci doğuma 80 kg ile girmiştim. Kendi çabamla zayıfladım ama kalanları daha hızlı vermek istiyorum. Eski kıyafetlerimin hiçbirine giremiyorum, bu da mutsuz ediyor beni. Boyum 160Kaç kiloydun sen canım?Inşallah istedigin sonuçları alırsin.
Senin kilon hiç doktor müdahilesi gerektirecek kadar degil ya spor yapsan hemen vericeksin aslinda hemde bedenin spora alışir yemen düzene girer saglikli beslenirsin.Ama yine de sen bilirsin tabi.64 kg şu an Infinite Soul İkinci doğuma 80 kg ile girmiştim. Kendi çabamla zayıfladım ama kalanları daha hızlı vermek istiyorum. Eski kıyafetlerimin hiçbirine giremiyorum, bu da mutsuz ediyor beni. Boyum 160
Aslında küçük tabakla da doyuluyor, benim o tabak züccaciyelerde satılan çerez vs koymalık tabaklardan içine en fazla 3 yemek kaşığı pilav, yemek vb koyabiliyorsunuz, bu tabakla doydum çünkü semizotu lifli bir sebze, yoğurt probiyotik.Normal boyutta tabak
bana tabak küçük olursa doymuyucam düşüncesi hemen geliyor
Bunu çok merak ediyordum. Kilo vermede işe yarıyorsa güncelle bizi.Arkadaşlar biorezonans diye bir alternatif tıp yöntemine gittim bugün. Kanımı aldılar. Benim kilolarımın sebebini bulacaklarmış. Gluten hassasiyetim mi var, süt ürünlerini mi sindiremiyorum vs. Ona göre akım vereceklermiş. İşe yarar bir tedavi ise yazacağım ilerleyen günlerde.
Bazı insanlara spor deme de istersen öl de. İşte o insan benim ajskkddSenin kilon hiç doktor müdahilesi gerektirecek kadar degil ya spor yapsan hemen vericeksin aslinda hemde bedenin spora alışir yemen düzene girer saglikli beslenirsin.Ama yine de sen bilirsin tabi.