- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.021
Farkettiysen hep sabah kahvaltısıni atiyorum. Öğleden sonra istikrar biraz gidiyorİstikrarlı insanın hali bir başka bak nası güzel yumurta peynir her gün azcık örnek alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettiysen hep sabah kahvaltısıni atiyorum. Öğleden sonra istikrar biraz gidiyorİstikrarlı insanın hali bir başka bak nası güzel yumurta peynir her gün azcık örnek alın
Kız öyle hep geri giderizOlsun önemli olan vazgeçmemek sanki Fiktoryanın defilesine çıkcam diye kontratımız mı var kız geç olsun güç olmasın. Grubun adını Mehter ordusu yapcam 1 ileri 2 geri nxbxbx
Tamam 2 ileri 1 geri olsun bxnhxjxKız öyle hep geri gideriz
Olenacım bi haber verseydin keşke. Herkes gitti ama söyledi tartılamıycam diye. 10 gün sesi çıkmayanı siliyorum ben sildim o yüzden seni deYaaa kusura bakmayın bayramda memlekete gitmiştim tartı yoktu çekmek için sabah tartıldım 66.6 kg geliyorum hala da regl olmadım çok strese girdim.
haklısınız giremedim bir türlü neyse sağlık olsun teşekkür ederim yine de motivasyon içinOlenacım bi haber verseydin keşke. Herkes gitti ama söyledi tartılamıycam diye. 10 gün sesi çıkmayanı siliyorum ben sildim o yüzden seni de
Rica ederim gene yazmaya diyete devam et bence bi de kan testi ver insülin direnci için guatr vs baktırhaklısınız giremedim bir türlü neyse sağlık olsun teşekkür ederim yine de motivasyon için
Nanelisini al liptonun o gerçekten yımşakBende boll acılı bir yeşil çay içiyorum bide yumuşak içim yazmışlar üstüne pehh
Eve şeftalili yeşilçay aldım oda iyi bunuda aldım mecbur bitcek sonra o dediğinden de alırımNanelisini al liptonun o gerçekten yımşak
aynen onu yapacağım önümüzdeki ay diyetisyene gitmeyi düşünüyorumRica ederim gene yazmaya diyete devam et bence bi de kan testi ver insülin direnci için guatr vs baktır
Bende yetiştiremiyorum spor bu aralar bende pek çalışkan sayilmam bebegi masaj yaptirdigimdan beri vakit hic bulamiyorumyoruluyorum spora enerji 0Zaten ben başa döndüm muhtemelen bugün de regl oldum sonunda. hababam sınıfı gibi bir türlü mezun olamıcaz bu gruptan galiba bir tek çalışkan Ahmet Infinite Soul
Naneli icmek kolayEve şeftalili yeşilçay aldım oda iyi bunuda aldım mecbur bitcek sonra o dediğinden de alırım
Bende iki gün ara vermiştim dün leslie 3 yürüyüş bisiklet Allah ne verdiyse yaptım bi hamladımki iş yerinde oturamıyorum ağrıdanNaneli icmek kolay
evet bacaklar agridan bi hal oluyorBende iki gün ara vermiştim dün leslie 3 yürüyüş bisiklet Allah ne verdiyse yaptım bi hamladımki iş yerinde oturamıyorum ağrıdan
Bende iki gün ara vermiştim dün leslie 3 yürüyüş bisiklet Allah ne verdiyse yaptım bi hamladımki iş yerinde oturamıyorum ağrıdan
Bacaklarınıza masaj yaptırın eşinize falan. Antrenman sonrası bacaklarda laktik asit birikir. Ağrıları o yapar. Mesela futbolculara falan antrenmandan sonra hep masaj yapılır laktik asit birikmesin diye.evet bacaklar agridan bi hal oluyor
Bene masör lazım profesyonel kocam güzel yapamıyor mıncırır atar yalandan 15 saniyeBacaklarınıza masaj yaptırın eşinize falan. Antrenman sonrası bacaklarda laktik asit birikir. Ağrıları o yapar. Mesela futbolculara falan antrenmandan sonra hep masaj yapılır laktik asit birikmesin diye.
Gıdıklanıyorum yagüluyorum yaptiramiyorum dogru durust yoksa bayilirim masajaBacaklarınıza masaj yaptırın eşinize falan. Antrenman sonrası bacaklarda laktik asit birikir. Ağrıları o yapar. Mesela futbolculara falan antrenmandan sonra hep masaj yapılır laktik asit birikmesin diye.
Ahahahah hayatta uğraşmaz senelerdir fibromiyaljiden çekiyorum sırtımı ovmaktan uzman oldum diyor ki ben olsam bıkarım yeter derim adam ha bire sırtımı kütlet ov bıktı bendenBacaklarınıza masaj yaptırın eşinize falan. Antrenman sonrası bacaklarda laktik asit birikir. Ağrıları o yapar. Mesela futbolculara falan antrenmandan sonra hep masaj yapılır laktik asit birikmesin diye.
Hele bir dogru durust spor yap sonra masör bulursunBene masör lazım profesyonel kocam güzel yapamıyor mıncırır atar yalandan 15 saniye