- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.906
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramda gelen misafirler hamile mi dedi. Erkek olması dışında sorun yok.Liposuction mı yaptırsan acaba
Oha kız naptın kedüye hava mı pompaladın gerçi evde hareketsiz kalınca böyle oluyo işte anamın ki bildiğin davulBayramda gelen misafirler hamile mi dedi. Erkek olması dışında sorun yok.Eki Görüntüle 3442026
Doğru söylüyorsun canım uzun zamandır şalgam da içmiyordum iyi olur öyle yapim :)+1 Luckk sen Adana'da yaşıyorsun yemeklerin yanında organik şalgam tüketebilirsin, sıfır şeker ve tadı çok çok iyi bence.
Öbürü gayet fit. Metabolizma hayvanlar arasında da adil değilOha kız naptın kedüye hava mı pompaladın gerçi evde hareketsiz kalınca böyle oluyo işte anamın ki bildiğin davul
Çok seviyorum sizi Rabbim dışarda olan arkadaşlarınızın da karşısına merhametli onları doyuracak sevecek insanlar çıkarsınBayramda gelen misafirler hamile mi dedi. Erkek olması dışında sorun yok.Eki Görüntüle 3442026
Evet adil değil metabolizma, iki kardeş vardı daha çok yiyen daha zayıftıÖbürü gayet fit. Metabolizma hayvanlar arasında da adil değil
Biz de seni seviyoruz inşallah canım, şu günlerde çok ihtiyacımız varÇok seviyorum sizi Rabbim dışarda olan arkadaşlarınızın da karşısına merhametli onları doyuracak sevecek insanlar çıkarsın
Benim kedimin 1 günde yediğini annemin ki 1 haftada yemiyor yazık. Ama benim ki siyam. Siyamların şişko olduğu çok nadir . Britishler de hep şüşko mesela. Cins gen genetik hepsi faktör işte. Bence bizde öyleyiz. Şişmanlık geni diye bişey varmış yawEvet adil değil metabolizma, iki kardeş vardı daha çok yiyen daha zayıftı
Kediler nasıl öyleyse bizde de durumlar benzeriBenim kedimin 1 günde yediğini annemin ki 1 haftada yemiyor yazık. Ama benim ki siyam. Siyamların şişko olduğu çok nadir . Britishler de hep şüşko mesela. Ürke gen genetik hepsi faktör işte. Bence bizde öyleyiz. Şişmanlık geni diye bişey varmış yaw
Canimm ben disaridaydim atamadım accessdenied ve sen çok doğru diyorsunuz tarti atmamız lazım ama eve geçer geçmez aticam bu arada 3 mile Leslie yaptım ben zaten dün de yapmıştım hergun mutlaka 3 mile yapıyorum ekstra olarak ben yuruyemiyorum yanına bir şey daha yap derseniz yaparım ip aldım 100kere atlayabilirim ne derseniz haniBen görduysemde unutmuşum bilemiyorum ama tarti almasi lazim böyle her defa eltisi gile gitmeside zor olur kendisi için
Kilo mu aldın bilmiyorum ki? Her gün 3 mile kaç dk sürüyor ancak öyle kıyaslayabilirim . Ne kadar sürüyor?Canimm ben disaridaydim atamadım accessdenied ve sen çok doğru diyorsunuz tarti atmamız lazım ama eve geçer geçmez aticam bu arada 3 mile Leslie yaptım ben zaten dün de yapmıştım hergun mutlaka 3 mile yapıyorum ekstra olarak ben yuruyemiyorum yanına bir şey daha yap derseniz yaparım ip aldım 100kere atlayabilirim ne derseniz hani
Yok canım kilo almadım şükür dün bakmıştım eve geçince aticam 3 mile 45dk sürüyor canımda çıkıyor ama sucuk gibi ter atıyorum ama kaç adım inan bende bilmiyorumKilo mu aldın bilmiyorum ki? Her gün 3 mile kaç dk sürüyor ancak öyle kıyaslayabilirim . Ne kadar sürüyor?
Bence yeterli, Reglim bitsin bende deniycem bu Lesliyi olduğu yerde sayıyorlar diye hiç ilgilenmedim ama terletiyosa işe yarıyordur heraldeYok canım kilo almadım şükür dün bakmıştım eve geçince aticam 3 mile 45dk sürüyor canımda çıkıyor ama sucuk gibi ter atıyorum ama kaç adım inan bende bilmiyorum
Ben yaptım yoruyor terletiyor öyle göründüğu gibi kolay sanmaBence yeterli, Reglim bitsin bende deniycem bu Lesliyi olduğu yerde sayıyorlar diye hiç ilgilenmedim ama terletiyosa işe yarıyordur heralde
Leslie 1 mil 15 dkKilo mu aldın bilmiyorum ki? Her gün 3 mile kaç dk sürüyor ancak öyle kıyaslayabilirim . Ne kadar sürüyor?
Anam ağlıyor bee 45dknin sonunda bence bı iki mile yapsinda görsün yarım saatcik accessdeniedBen yaptım yoruyor terletiyor öyle göründüğu gibi kolay sanma
Adım ne kadar sen biliyor musun ben hergun yapıyorum 3mileLeslie 1 mil 15 dk
Leslie 3 mil 45 dk
Tamam yapcam raad olun ncncnxAnam ağlıyor bee 45dknin sonunda bence bı iki mile yapsinda görsün yarım saatcik accessdenied