- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.080
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.701
Alkol de göbek ve ödem yapar. Bi de boş içmemiştir yanında hiç yoksa kuruyemiş vardırEn çok aldıran ve içilen gazlı içecekler oldugu için ve kurban bayramında alkol aklima gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alkol de göbek ve ödem yapar. Bi de boş içmemiştir yanında hiç yoksa kuruyemiş vardırEn çok aldıran ve içilen gazlı içecekler oldugu için ve kurban bayramında alkol aklima gelmedi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok haklısınız benim çevrem de maalesef obez ve fazla kilolu insanlarla dolu. Onlara kızarken kendim aynı şeyi yapıyorum Ama artık daha çok dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi, sorumlu olduğum bir evlat var artık benim de, ona böyle hissettirmek istemem, inşallah bunu başarabilirimYani, kırmızı ışıkta geçersen araba çarpar, her şeyi umarsızca yersen obez olursun sonrası diyabet, tansiyon hastalığı.
Annemden çok bahsettim annem boğazı yüzünden öldü, hepimiz öleceğiz herkesin bir sebebi olacak, dikkat etsek de hastalık sahibi olacağız belki ama kendi elinle zarar verirsen geridekilere acı ve kızgınlık hissi bırakıyorsun.
Amin heh bakın hepimizin hassas olduğu birileri veya bir şeyler var, evladınız için sağlığınızı koruyun, kilo vermeniz gerekiyorsa verin, sizin her sağlıksız hareketiniz bebenizine de örnek oluyor, bazı hastalıkları genlerle bazı hastalıkları yaptığımız yanlışlarla geçiriyoruz bebelerimize, sizin sağlığınız demek onun sağlığı demek.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok haklısınız benim çevrem de maalesef obez ve fazla kilolu insanlarla dolu. Onlara kızarken kendim aynı şeyi yapıyorum Ama artık daha çok dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi, sorumlu olduğum bir evlat var artık benim de, ona böyle hissettirmek istemem, inşallah bunu başarabilirim
Onu bırakıp kola mı içtin? Süreyya hanımın muhteşem değişimi.Allah tan çok sevmiyorum ordan yırttım yani içmesem de olur kola içtim onu bırakıyorum bu hafta
Hahahahahaa bugün kola içmedim canımmm çikolata da yemedimOnu bırakıp kola mı içtin? Süreyya hanımın muhteşem değişimi.
Devam canımHahahahahaa bugün kola içmedim canımmm çikolata da yemedim
Valla henüz dedikodunu yapanı duymadımHadi bakalım öyle olsun yav zopayla kovalayacaklar var da yüzüme diyemiyorlar, sevmeyenin bile mertini seviyorum ben, lak diye söyleyecek can kurban
+1 Luckk sen Adana'da yaşıyorsun yemeklerin yanında organik şalgam tüketebilirsin, sıfır şeker ve tadı çok çok iyi bence.Yapma kuzucum, kendine yapacağın en büyük kötülüklerden birisi dışarıdan satın alacağın asitli şekerli içecekler, abur cuburlar, şekeri, kaloriyi vs hepsini geçtim içlerinde bir katkı maddeleri var felaket, kestirmeden şöyle söyleyeyim ülkemizde diyabet ve obezite oranı arttı, DSÖ obezite verilerine göre Türkiye Avrupa’da obezite oranı en yüksek ülke, çocukluk çağı diyabet ve obezite oranımız da artıyor, tamam midemize düşkün olalım ama sağlıklı yiyecekler tüketelim, sağlığına sahip çıkmalısın yaşın ilerleyince sağlıklı yaşlanmanın ne kadar kıymetli olduğunu anlayacaksın.
Senin bu baskülün tatlılığından ceza veresim gelmiyor. Değiştir bunu
Bana başka baskül olabilemez bxhdhxSenin bu baskülün tatlılığından ceza veresim gelmiyor. Değiştir bunu
Yapar evet ben içmiyorum çokta müko bilgim yok bu konu daAlkol de göbek ve ödem yapar. Bi de boş içmemiştir yanında hiç yoksa kuruyemiş vardır
Bllosun evinde baskül yokmuş, o yüzden sonra atıcam dedi.
Bllosomun ilk hafta tartisida yazilmamiş atmışsa accessdenied unutmuş herhalde yazmayi?Bllosun evinde baskül yokmuş, o yüzden sonra atıcam dedi.
Kuzum tartı atamadıktan sonra tabloda olmanın anlamı yok. Geçen hafta da atamadı. Tabii ki bizimle devam edecek en düzenli mönü vs bildirenlerden. Ama tabloya bi ayar çekiyoruz maalesef.Bllosun evinde baskül yokmuş, o yüzden sonra atıcam dedi.
Etiketlenmediysem atlamış olabilirimBllosomun ilk hafta tartisida yazilmamiş atmışsa accessdenied unutmuş herhalde yazmayi?
Ben görduysemde unutmuşum bilemiyorum ama tarti almasi lazim böyle her defa eltisi gile gitmeside zor olur kendisi içinEtiketlenmediysem atlamış olabilirim
Ben de kedolarımı koyun gibi kucaklayıp tartıyorum, tofu hiç kilo vermiyor diyet mamaya geçtik halbusukiKuzum tartı atamadıktan sonra tabloda olmanın anlamı yok. Geçen hafta da atamadı. Tabii ki bizimle devam edecek en düzenli mönü vs bildirenlerden. Ama tabloya bi ayar çekiyoruz maalesef.
Koşu bandı al eve kedi boyuBen de kedolarımı koyun gibi kucaklayıp tartıyorum, tofu hiç kilo vermiyor diyet mamaya geçtik halbusuki
Çok hareketli aslında ama yerleşmiş inatçı kiloları varKoşu bandı al eve kedi boyu
Liposuction mı yaptırsan acabaÇok hareketli aslında ama yerleşmiş inatçı kiloları var