- 17 Ağustos 2023
- 7.216
- 19.524
- Konu Sahibi Infinite Soul
Allahım sen koruKoz işte liste yapıcaz her hafta, zayıflamayana çeşitli cezalar yaptırımlar köy meydanında dayak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım sen koruKoz işte liste yapıcaz her hafta, zayıflamayana çeşitli cezalar yaptırımlar köy meydanında dayak
Gelip kıymalı börek mi gömdüm diycen ne diycen la anlamadım bxbxbxAma dövmen beni arada yazar çıkarım
Bolca sizin yemediğimiz yemenizin yasak dugu şeyleri yerim bunu da yazar içimi döker kaçarım
Çünkü ben mükemmelim azıcık da psikoloji nanay
İyi de bu diğerlerine ceza olur kilo veremeyene değil kiCeza olarak Ajdar’dan bi şarkı söyleyip video atıcaz yok olm ceza meza
Ay evet lan bxbxbx onu düşünemedimİyi de bu diğerlerine ceza olur kilo veremeyene değil ki
HaydaaaaaBen de kilo vericem benim neyim eksik.Yarın sabah tartılıp başlıycam. Akşam 7 den sonra bişey yemiycem. Yürüyüş yapıcam. 5 kilo versem öp başına koy. Normalde bunun için konu mönü açmam da motivasyon lazım yemin ettim hergün devam edicem. Haftada bir tartılıp kilo koyucam. Maksat ortaya çıkarsam belki utanırım da devam ederim. Jdjdjdh ay açmış konuyu kaçmış dedirtmemmmmmm. Yaza bu g.t göbekle girmek istemiyorum diyen varsa gel kız beraber gazlarız birbirimizi. Neyse yarın başlıyorum çok ciddiyim bu sefer yarın görüşürüz şekerim bcncnxn
Forum koçu @Depresif Penguen gözlemci ve hakem @ailurophile gazamız mübarek olsun. Eklenmek isteyen beni bulsun ncncnxn
Ayrıca kendimi yırtıp beceremediğim tablo kısmında yardımlarını esirgemeyen Delirtiyor
Ve yan tükandan @Chocolita ya teşekkürü borç bilirim . Kız Margırıt seni de ekledim sora yok haberim yoktu yok tansiyonum düşüktü deme bana. @Margaret Hale Herkes son dondurmasını yesin bebeyim afiyet şeker
Üye Başlangıç kilo hedef kilo güncel kilo boy
cmaccessdenied 60.20 55 Cüce1 Infinite Soul 64 55 170 Delirtiyor 68.5 60 1.69 @Processes @SAPYOSEKSUEL 56 52 160 @Margaret Hale 68 60 163 Turunc chemist @Devitamini @zeLina 76.4 70 1.72 @WOMAN 73 68 1.73
Gelip kıymalı börek mi gömdüm diycen ne diycen la anlamadım bxbxbx
Ay nolduHaydaaaaa
Aaa deli mi ne yürü git git burdan bxbxbxKelle paca yanında karnıyarık karışık kızartma yoğurtlu
Kıymalı kooll böreği
Etli pide lahmacun
Çeşitli.mezeler
Acılı ezme
Trilice
Canım gobeeegiii
Vezir parmagiiii
Aman ben kaçayım.simdi biri o Parmak kufurünü yemeden hatta uçayım
Tartılıp geliyom bekleeAy noldu
Kız birden böyle oldu ben de anlamadım çok ciddiyiz kazanıcaz kesin ncnccnAyyy kilolar panoya asılmış, siz ciddisiniz
Paylaş kızBir haber görmüştüm, paylaşayım burda. Faydası olur belki. Uzun uzun yazarsam yağlarım erir
PuhahhahabahAaa deli mi ne yürü git git burdan bxbxbx
Aaaa iste o benBir haber görmüştüm, paylaşayım burda. Faydası olur belki. Uzun uzun yazarsam yağlarım erir
Pare gir listeye ama gelip başıma garson gibi kebap çeşitlerini sayarsan yolarım nxnxnxbPuhahhahabah
Gidiyommmm püüü
Yada şeytan söyle diyor listeye gir başlarına bela ol
Ne mutlu içine girebiliyorsanDogumdan önce giyince üstüme bol kalan elbiselerde şimdi karnım berbat gözüküyorah nerelere gidemm
Delirtiyor dedi odemmis benimki seninki de öyledirALLAH KAHRETMESİİİİİNNNNN NE YEDİİİİM BEN ZIKKIM MI YEDİMMM 64tüm 67.70 çıktım