- Konu Sahibi Infinite Soul
İşte ona karar veremedim gönlümden gecen çok başka olmasına rağmen şimdilik 70 diyeyim. Ulaşılabilir bir hedef olsun en azından motivem şey olmasınHedef kilon kaç onu da yaz yivrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ona karar veremedim gönlümden gecen çok başka olmasına rağmen şimdilik 70 diyeyim. Ulaşılabilir bir hedef olsun en azından motivem şey olmasınHedef kilon kaç onu da yaz yivrim
Leslie hanım buSpor sorumlusu @Processes gelirse konuşucucaz inşallah
Kız ben de su sevmiyorum damardan çayla yaşayabilirim yani öyle bi aşkBen tam bır çay aşığıyim ama yapacak bir şey yok su içicem.Ben karın bolgesine çok yüklenmeden yapıcam spor en azından bacaklar kollar çalışsın diye.
Spor hangi programla yapicaz yoksa leslie'mi kimse net bir şey söylemedi.
Ayy gönlümün efendisi gelmiş yazayım hayatım gönder gelsinBeni de ekle french kadin
Au bu yeminle ben metabolizmama tüküriim
Bende öyleyim eşim çay sevmez bana diyor hep senin çay içmedigin zaman varmı ne zaman görsem elinde bardak sıcak sıcak içiyorsunKız ben de su sevmiyorum damardan çayla yaşayabilirim yani öyle bi aşk
KK nın bütün delilerini topliycam buraya jdjdjdjBeni de ekle french kadin
Ne gonderiyoruz bilmiyom benAyy gönlümün efendisi gelmiş yazayım hayatım gönder gelsin
2-3kilosu da regl kaynaklı olsa .düşündüm şuan zayıflamama gerek yok sankiÖdem ödem, sıcaktan
Nüfus kayıt örneği sicil kaydı tapu kadastroda kayıtlı olan tapu kaydı jcjxjdjNe gonderiyoruz bilmiyom ben
Acces:Başvurumu yaptım bakalım bekliyorum beni ararlar herhalde
Afiyet olsuuunnŞekersiz çayım, buğday patlağım ve cevizimle kahvaltımı yaptım.
Afiyet olsun kuzucum neyse üzülme sen de öğlen yediklerini yazar ya da fotolar atarsınBen muz yedim o bana yeterçay bile içemedim daha
şu an bebegi arabasinda sürüyorum uyumasi için özenle kahvalti yapip birde resim çekme zamanim yok
Afiyet olsun Zelina en çok seninki kahvaltıya benziyorHaşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Domates
Haftaici klasik kahvaltim benim bu.
HoşgeldiiiinnBeni de ekle french kadin
Aaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbsNüfus kayıt örneği sicil kaydı tapu kadastroda kayıtlı olan tapu kaydı jcjxjdj
HosbulduuukHoşgeldiiiinn
Ne yiyecegim konusunda hiç bir fikrim yok yav koç bir fikir ver bari ne yiye biliriz diyeAfiyet olsuuunn
Afiyet olsun kuzucum neyse üzülme sen de öğlen yediklerini yazar ya da fotolar atarsın
Afiyet olsun Zelina en çok seninki kahvaltıya benziyor
Ama sabah 73’tum. İlk hedef 68, sonra 65Aaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbs
Kizim bilmiyoz soruyoz iste, su etiketlediklerini mi gondericem? Boyu 173 cm, su an reglim kilomdan emin degilim o yuzden
Access yaz sen üzüm bağı varmış bana yaprak gonderecekti biliyorumAaa onlari gonderemem amaaaa ajabajsbs
Kizim bilmiyoz soruyoz iste, su etiketlediklerini mi gondericem? Boyu 173 cm, su an reglim kilomdan emin degilim o yuzden