- 28 Ağustos 2020
- 8.262
- 36.230
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.301
Ohhhh yarasın, löööööppp löööp et olsun, tanıştırayım
Bir. Sayıyla 1.Artık bu saatden sonra yapacak bir şey yok yarın tartida belli olur
kaç tane yedin
Super
Ulan bi de benmişim…Bilmiyorum ki işte cevap vermiyor kesin birinizi sevmiyor kesinnnnbeni seviyo onu biliyorum
şarkı benim fikrim değildi yahuAyy 7 bin yeter yapma ne olur
Kesin lahmacunlari gömüyor ondan sesi soluğu çıkmıyorOhhhh yarasın, löööööppp löööp et olsun, tanıştırayımaccessdenied
Eki Görüntüle 3440041
Çizim için kusura bakmayın, resimlerim hep kötüydü resim öğretmeni gözleri kanamasın diye resim yaptırmaz şiir okuturdu
ZnzhhxjxjxjYaa sussana kızaaaaammmmm
BenimBu kimin eli
Kız yemedimm snsnjsjs ortalıgı karıstırmaBen anlamam burada millet izin istiyor iki dilim kavun için. Sen ohooooo
Ben de senden şüphelendim ne yalan söyleyeyim…Ulan bi de benmişim…
Znzhhxjxjxj
Benim
Kız yemedimm snsnjsjs ortalıgı karıstırma
Eee zayıf eli bu
Valla hocam herkes baklavalari lahmacunlari mideye indirdi çokta bir şey bekleme bence
Valla hocam herkes baklavalari lahmacunlari mideye indirdi çokta bir şey bekleme bence
7bin adımda tamamladım bu gün ben rahatım
Ben bilmem görecez çarşamba nolacağını
Ben beni sevdiğini biliyorum daKızlar gruptaki herkesi seviyorum samimi söylüyorum hepiniz tanımasam da elektrik aldığım arkadaşlarsınız. Ben konu başlığını bulmayı bilmiyorumkonu trendlerde yoksa msj yazamıyorum. Bazen auliyi depresifi faln takip edip buluyorum msmdm alın size cehaletin dibi
Konuyu takibe alırsan bildirim geliyorKızlar gruptaki herkesi seviyorum samimi söylüyorum hepiniz tanımasam da elektrik aldığım arkadaşlarsınız. Ben konu başlığını bulmayı bilmiyorumkonu trendlerde yoksa msj yazamıyorum. Bazen auliyi depresifi faln takip edip buluyorum msmdm alın size cehaletin dibi
Ben de gelmiyorum, peki hiç merak ettin mi neden