- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.414
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.321
Uzun süre yazmazsan bildirim vermiyor canımKonuyu takibe alırsan bildirim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun süre yazmazsan bildirim vermiyor canımKonuyu takibe alırsan bildirim geliyor
Aşkım sana wazzaptan yazarım sen pek müsait olamıyorsun ama sapyocuğum menü falan atıyordu atmaz olduBen de gelmiyorum, peki hiç merak ettin mi neden Listede yokum gerçi fasulyeyim
Margaret Hale yi de seviyorum. Kendisinin tersi pistir ama çok şükür daha bana denk gelmedi kskskBen beni sevdiğini biliyorum da Margaret Hale den emin olamadım…
Yaziyor ama çok aktif olmasadaUzun süre yazmazsan bildirim vermiyor canım
O zaman accessdenied kesiiiinnnMargaret Hale yi de seviyorum. Kendisinin tersi pistir ama çok şükür daha bana denk gelmedi ksksk
Takipteyim ama gelmiyor cankimKonuyu takibe alırsan bildirim geliyor
Sen kararlısın illa birisini sevmedigini söyleticeksinO zaman accessdenied kesiiiinnn
Depresif amacın ne aşkımsu tenhada dövdürcen mi beni dmddn seviyom ulaaaağğnO zaman accessdenied kesiiiinnn
Kuzucum girip mesajı okursan bildirim devam ediyor ama yazılan mesaja bakmadıysan orda kalıyorTakipteyim ama gelmiyor cankim
YiooooSen kararlısın illa birisini sevmedigini söyleticeksin
Ben 2 gün yazmadım bildirimler kesildi. Bilemiyorum başka sebep var iseYaziyor ama çok aktif olmasada
Ben arkandayım söyleeeDepresif amacın ne aşkımsu tenhada dövdürcen mi beni dmddn seviyom ulaaaağğn
Bende seni ay lav yuInfinite Soul seni de seviyorum grupta daha cok etkileşimimiz oldu ve bence kafa dengisin
Hiç huyun değildir oysa kiAyyyy bugün üzerimde bir kaynatma bir eğlenme isteği var şimdi Mune abla beni konu dışı sebebiyle banlayacak
Beni seviyo eminim derken meğersem beni sevmiyormuş…Bllossom sevişiyoruz zaten o da biliyor