- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.940
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.921
Kız günlük 20 bin atıyorum zaten2 tane hemidee accessdenied Birtane yedi 7bin adım cezasi verdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız günlük 20 bin atıyorum zaten2 tane hemidee accessdenied Birtane yedi 7bin adım cezasi verdik
Yapacak bir şey yok senden önce zelina da ceza olarak yürüyüş yapıcak yedi diyeBacım cezalıydıım ya yeni banım açıldıı
Bugün 9 bin attım silelim kalsın 5 binYapacak bir şey yok senden önce zelina da ceza olarak yürüyüş yapıcak yedi diye
Ben onu biraz yaptım sonra öküz gibi kavun karpuz yedim çatlıyodum az dahaArkadaşlar şu yüzük parmağı şeysini deneyelim
Yav abartmayalım 3 günde atarım işte onu benSana 30bin verelim o zaman accessdenied 7bin için çok agladida
Dene bak bakalim işe yararsa soyleArkadaşlar şu yüzük parmağı şeysini deneyelim
Seni cezacı yapalım kız, yaptım şuvanYapacak bir şey yok senden önce zelina da ceza olarak yürüyüş yapıcak yedi diye
Çarşamba tartıda kilo vermeyene çok özel cezalar var bilesinnYav abartmayalım 3 günde atarım işte onu ben
Napayim depresif ceza vermiyo iş Mune Ablayla bana düştü aslında koç ceza kesmeliSeni cezacı yapalım kız, yaptım şuvan
Yok o cezaya karışmadı hiçNapayim depresif ceza vermiyo iş Mune Ablayla bana düştü aslında koç ceza kesmeli
Cezayı ilk sen ortaya atdın amaben devamini getirdim sadece ceza olmazsa herkes alır bașınî gider kilo vermeyi ciddiye almaz ki.Bu gün poğca sabah dondurma öbürgun kavurma bir bakmıșsin kilo vermemişsin almışsın.Ceza begenilmesede verilmeli.Yok o cezaya karışmadı hiç
Yo ben yemiyorumcezayi bir ciddiye alan benmiyim Allahsızlar püüBen gidiyorum yaaa herkes yüyoo burda
Sen doğru olanı yapıyosun kuzucumYo ben yemiyorumcezayi bir ciddiye alan benmiyim Allahsızlar püü
Yemiycen miEşim sana sürpriz yaptım diye geldi, Antep fıstıklı falan bi de. Yemedim tabi ki. Yemicem yiyemem
Sen çoktan gömmüştünYemiycen mi
Agresif penguen gdhdhSen neye gülüyoon accessdenied