- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.963
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.781
Farkettim ben onu hdhdhSeni çok seviyorum aşkım ama kendimi tam anlatamayınca dövesim geliyor karşımdakini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettim ben onu hdhdhSeni çok seviyorum aşkım ama kendimi tam anlatamayınca dövesim geliyor karşımdakini
Yettimmm
DeneyelimYapalım kız zor değil denemesi bedava
Yapalım kız zor değil denemesi bedava
Bu minvalde 1 tane şişman metalci olmaması lazımDeneyelim
Yettimmm
Zelinacım yarın aç kalacaksın sanırım çünkü bugün 3 günlük kalori hakkını yemiş oluyorsunHer şey derken şu kadarcık şey yani
Gevrek arası makarna yanına poğaça çogzel mönü tebrik ediyorumHer şey derken şu kadarcık şey yani
Cezam neyse razıyım artıkZelinacım yarın aç kalacaksın sanırım çünkü bugün 3 günlük kalori hakkını yemiş oluyorsun
Yarın salata günü olsun o zaman
15 km koş benceCezam neyse razıyım artık
Yürüyüş + hafif beslenmeceCezam neyse razıyım artık
Kendisi 6bin adım atınca Atlantiği geçtim diye düşünür ama akıl verirken hiç öyle değildir15 km koş bence
Tövbe estağfurullah çekin hanfendiBaşlıklara neden yemin ettim vs yazıyorsunuz? sizin yüzünüzden durduk yere yemin ediyoruz. Okumamak da elde değil ki gündemde en az 5 kere çıktı karşıma.
Bu minvalde 1 tane şişman metalci olmaması lazım
Susun beAt yalanini
Tamam zaten mecbur yapcam birşeyler çarşambaya 1 gün kaldıYürüyüş + hafif beslenmece
Ben de seni 'typo' kelimesine yakın bir kelime yazdın sandımTypo yaptın ve bu kelimeye yakın olan diğer kelimeyi yazdın sanmam 10 puan
ziyafetmi yapiyosun kendine?Her şey derken şu kadarcık şey yani
Bunlara ek 1 tane de dereotlu poğaça yedim. Onun içinde yeşillik var diye çok şeyetmez herhaldeGevrek arası makarna yanına poğaça çogzel mönü tebrik ediyorum