- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.406
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.541
Yok kız şaka yapıyorumAnlamadım?Niye kızayım ki takılmışdım o gün ben gercekten ciddiyemi aldınız
Bulsam kemiricem, çok severimAkşama da brokoli falan kemirir ohergün 1 kilo veriyo mu kolay mı
Şaka yapıyor, onun şakaları acık kompleksAnlamadım?Niye kızayım ki takılmışdım o gün ben gercekten ciddiyemi aldınız
Ay çözmüş kız resmenİyilikle sorar gibi yapmışsın ama kızacaksın biliyorum. Oooo o kilo yapmıyorsa ben de yiyeyim diyeceksin mesela kızarak.
Şaka bir tarafa kızın bu gün doğum gunu bir gun ara vere bilir her gun dogum gunumuz degil sonuçta.Burda geyigine konuşup şakalaşıyoruz ama ben böyle bir şey için kızıyorsam delirmiş olmam lazım.Ama diyet etmedigim için çokta bu konularda super bilgim yok onu söyledim zatenYok kız şaka yapıyorum
Ay delirtcek beniBulsam kemiricem, çok severim
Yazıklar olsunAy çözmüş kız resmen
Hangi gün nolmuşAnlamadım?Niye kızayım ki takılmışdım o gün ben gercekten ciddiyemi aldınız
Vayy çok güzel güle güle kullan
Benim de annemin doğumgünüydü 5 Haziran onun şerefine yiyebilir miyimŞaka bir tarafa kızın bu gün doğum gunu bir gun ara vere bilir her gun dogum gunumuz degil sonuçta.Burda geyigine konuşup şakalaşıyoruz ama ben böyle bir şey için kızıyorsam delirmiş olmam lazım.Ama diyet etmedigim için çokta bu konularda super bilgim yok onu söyledim zaten
Sen çok haklısın, ben senin tarafını tutuyorumŞaka bir tarafa kızın bu gün doğum gunu bir gun ara vere bilir her gun dogum gunumuz degil sonuçta.Burda geyigine konuşup şakalaşıyoruz ama ben böyle bir şey için kızıyorsam delirmiş olmam lazım.Ama diyet etmedigim için çokta bu konularda super bilgim yok onu söyledim zaten
Fırsatçılıkta bir numarasınBenim de annemin doğumgünüydü 5 Haziran onun şerefine yiyebilir miyim
Benim de annemin doğumgünüydü 5 Haziran onun şerefine yiyebilir miyim
D vitamini ve demir değerlerini baktır mutlakaKızlar size diyet dışı sorum olabilir mi
Benden önce doğum yapmış arkadaşlarıma olacak sorum;
Saç dökülmesi işini nasıl çözdünüz akışına mı bıraktınız? Delireceğim her gün çeyreği gidiyor saçların, hele duşta ve duş çıkışında komple tüm saçı bırakıyorum resmen. Önerdiğiniz bi yağ bi şey var mıdır
Yaaa ellerine sağlık tombiş kuşun
Dün sen fastfood yemişsinHangi gün nolmuş
Tiroid hormonları ne durumda? Ben ilaç kullanıyordum hiç dökülme kalmamıştı.Kızlar size diyet dışı sorum olabilir mi
Benden önce doğum yapmış arkadaşlarıma olacak sorum;
Saç dökülmesi işini nasıl çözdünüz akışına mı bıraktınız? Delireceğim her gün çeyreği gidiyor saçların, hele duşta ve duş çıkışında komple tüm saçı bırakıyorum resmen. Önerdiğiniz bi yağ bi şey var mıdır
Vayy çok güzel güle güle kullan
Teşekkür ederiz kuzularYaaa ellerine sağlık tombiş kuşun