- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.961
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.521
Aynen yatağa çıkamıyodumSon ay zayif bile olsan bir an da ödem geliyor bende yürümekte zorlaniyordum çokta kilo da almamıştım ama bacaklarım baya agrıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yatağa çıkamıyodumSon ay zayif bile olsan bir an da ödem geliyor bende yürümekte zorlaniyordum çokta kilo da almamıştım ama bacaklarım baya agrıyordu
Görüşürüz doğumdan sonra da gelŞimdi gidiyorum ama yine geleceğim. Mune görmeden size laf sokup sonra tatlış mesajlar atacağım gerilerde kalsın diye.
Görüşmek üzere güzel hanımlar. ❤
Ben yatakta dönmekte zorlaniyordum artik çocuk batiyordu banaAynen yatağa çıkamıyodum
Herkesin hedefine kimse karışamazİlkinde 14 ikinci de 18 kilo aldım. İkinci temmuz da doğdu sıcaktan çok ödem toplamistim bende. İkisine de 70 civarına düşünce hamile kalmıştım. O yüzden hedefim 70 yazarken bir korkmadim değil
MüsliNe yediniz
Ay ama siz de herseye yasak diyorsunuz ncnxnnxBi boş vaktinde oku topici kuzum rica edicem zaten 126 sayfanın 125,5 unda accessdenied “amaaa diyette o yenir mi ama yaaaa” diyoruz
Dost kazığı jsjsj şaka şaka akşamdan kalma taze fasulyeyi yedim.Ne yediniz
Ben söylemeyim neler yediğimi pazar kahvaltısı sonuçtaNe yediniz
Aşkım yasak olmayanları da sen sevmiyosunAy ama siz de herseye yasak diyorsunuz ncnxnnx
Yoğurt yeşillik karışık yumurtaNe yediniz
Öğlen yemek yemedim henüz akşam için atlayım diyorum. Kahvaltıda menemen, peynir ve çay.Ne yediniz
Oo akşama ziyafetmi var yoksaÖğlen yemek yemedim henüz akşam için atlayım diyorum. Kahvaltıda menemen, peynir ve çay.
Bilmem dışarı çıkalım diyor eşim.Oo akşama ziyafetmi var yoksa
Akşama da brokoli falan kemirir o hergün 1 kilo veriyo mu kolay mıOo akşama ziyafetmi var yoksa
Çık çık yi azıcıkBilmem dışarı çıkalım diyor eşim.
İyilikle sorar gibi yapmışsın ama kızacaksın biliyorum. Oooo o kilo yapmıyorsa ben de yiyeyim diyeceksin mesela kızarak.Oo akşama ziyafetmi var yoksa
Anlamadım?Niye kızayım ki takılmışdım o gün ben gercekten ciddiyemi aldınızİyilikle sorar gibi yapmışsın ama kızacaksın biliyorum. Oooo o kilo yapmıyorsa ben de yiyeyim diyeceksin mesela kızarak.