- 17 Ağustos 2023
- 7.228
- 19.578
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #2.421
7 bin adımı atinca resmini atarsinNeyse kahvaltıda müsli yedim çok iğrençt. Meyveli at yemeği bitiremedim
Bende yiyemiyorum onlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 bin adımı atinca resmini atarsinNeyse kahvaltıda müsli yedim çok iğrençt. Meyveli at yemeği bitiremedim
Atarım7 bin adımı atinca resmini atarsin
Bende yiyemiyorum onlardan
Yoğurtla mı yedinNeyse kahvaltıda müsli yedim çok iğrençt. Meyveli at yemeği bitiremedim
ZütYoğurtla mı yedin
Yoğurtla mük oluyor bi de öyle dene
İlk uyumuyor olarak başladım sonra dediler negatifi çekme pozitif yap, uyudu yaptım. Sonra arada bi nick daha vardı en son buniye o Nick alınmış acaba Delirtiyor kız neden o nicki seçtin anlatsana konu kaynasın
Yulafın herhangi bişeyle mük olabileceğinden şüpheliyim ncncnYoğurtla mük oluyor bi de öyle dene
Günaydın abla hedefine son 1 kilo kalmışGünayydııııın, umarım hepiniz için güzel bir hafta sonu olur
accessdenied tartı fotoğrafını da gördüm ya, artık dünyada isteyebileceğim bir şey kalmadı
Zorla tehditle yediğin hamburger için de üzgünüm kim bilir nasıl acı çekmişsindir
Infinite Soul accessdenied ‘in ensesinde boza pişir peşini bırakma kabusu ol o kilo verilecek çünkü.
Delirtiyor nice sağlıklı senelere, tüüüüüüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu bir ömrün olsun inşallah
Sabah kahvaltım 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek ve kahvaltı sonrası tartıda çıkan
Eki Görüntüle 3439032
Uyudu mu peki?İlk uyumuyor olarak başladım sonra dediler negatifi çekme pozitif yap, uyudu yaptım. Sonra arada bi nick daha vardı en son bu
Ay bi de yiyip tartılıyo ben donun gramajı hesabı yaparkenGünayydııııın, umarım hepiniz için güzel bir hafta sonu olur
accessdenied tartı fotoğrafını da gördüm ya, artık dünyada isteyebileceğim bir şey kalmadı
Zorla tehditle yediğin hamburger için de üzgünüm kim bilir nasıl acı çekmişsindir
Infinite Soul accessdenied ‘in ensesinde boza pişir peşini bırakma kabusu ol o kilo verilecek çünkü.
Delirtiyor nice sağlıklı senelere, tüüüüüüm sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu bir ömrün olsun inşallah
Sabah kahvaltım 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek ve kahvaltı sonrası tartıda çıkan
Eki Görüntüle 3439032
Acces ben bir öğünü atlasam 3 kilo veriyorum. Yaptığım sporlar sadece vücudumu şekle sokup kendime bir toto oluşturmak içinAy bi de yiyip tartılıyo ben donun gramajı hesabı yaparken
şansa bak beAcces ben bir öğünü atlasam 3 kilo veriyorum. Yaptığım sporlar sadece vücudumu şekle sokup kendime bir toto oluşturmak için
Gelip bi de anlatıyor kız tam tenhada kıstırıp dövmelikşansa bak be
Hayin gadın işteGelip bi de anlatıyor kız tam tenhada kıstırıp dövmelik
Motivasyon fotisi. Ama memem yok, o kısımla çok ilgilenmeyin.Gelip bi de anlatıyor kız tam tenhada kıstırıp dövmelik
Mune 1 bu 2 adamı çatlatmaya gelmişler dünyayaMotivasyon fotisi. Ama memem yok, o kısımla çok ilgilenmeyin.
Ben işlerimi bitirip geliyorum hemen tarif vercem bence mük ben çok seviyorumYulafın herhangi bişeyle mük olabileceğinden şüpheliyim ncncn
Hadi inşallah mük olsun yulafa mük diyenler var burdaBen işlerimi bitirip geliyorum hemen tarif vercem bence mük ben çok seviyorum
Yaaa maşallah ben de kendi 55 kilo halimi duvar kağıdı yapayım diyorum motivasyon için anfjskksk hedefim o kadar değil ama motive eder en azındanMotivasyon fotisi. Ama memem yok, o kısımla çok ilgilenmeyin.