- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #7.381
ve tek öğün yapıyorum sadece öğlen he ama ufak tefek ağzıma attıklarım haricinde yemiyorum yani dün mesela iki minik top köfte iki de çubuk kraker aatım ağzıma bu kadar aç gezip spor yaparken 300 gr almak şaşırttı doğrusu
Her gün tartılmamanı tavsiye ederim çünkü bir gün biraz tuzlu yersen o içtiğin suyu tutar vücudunda mesela. Bunun gibi örnekler var yani o yüzden hafta 1, belirlediğin gün tartıl. Her gün zaten kilo veremeyiz.yaaa kızçeler size bişey sorcam ben tartıda bu çarşamba 57.80 çıkmıştımya iki gündür 58.10 olmuş görünüyorum hiç birşey de yemedim diyetimi bozacak sadece ödül niyetine ogün öğlen bir adet çikolata yedim yedim ama üstüne yürüyüşler leslie ler gırla yapıyorum hala 58.10 niye bu 300 gr bunun bi açıklaması olabilir mi ?
Kızzzz nere gideeenKızlar ben memleketime gidicem bir süreligine 1 ay ya da daha az bilemiyorum daha tarti orda bulamayip atamaya bilirim ama bulursam atarim.Tabloda kalayim ama atma beni irerlemem kayb olmasin@accessdenied
Iki çocuk osu busu derken tartinida kendimle sürüklemek istemiyorum çünki gereksiz eşyalar var onlari götürücem orda ki eve.
haklısın hergün sabah akşam bakma hastalığı oluştu malesef takıntı gibi oldu bende iyiceHer gün tartılmamanı tavsiye ederim çünkü bir gün biraz tuzlu yersen o içtiğin suyu tutar vücudunda mesela. Bunun gibi örnekler var yani o yüzden hafta 1, belirlediğin gün tartıl. Her gün zaten kilo veremeyiz.
Her sey olabilir tuz da etkiliyor biliyorsun tursu falan yediysen eger
Çubuk kraker tuzlu bak o da olabilirve tek öğün yapıyorum sadece öğlen he ama ufak tefek ağzıma attıklarım haricinde yemiyorum yani dün mesela iki minik top köfte iki de çubuk kraker aatım ağzıma bu kadar aç gezip spor yaparken 300 gr almak şaşırttı doğrusu
Ayyhh bu hafta herkes şiş sen benÇubuk kraker tuzlu bak o da olabilir
Kilo değil benimki not düşmek isterimAyyhh bu hafta herkes şiş sen benProcesses ahahahah şişler grubu ooldukk :)
kızz yokk bizimki de ödem beniki tuzdanKilo değil benimki not düşmek isterim
Yağınca öyle yağıyor buralara da dengesi bozuk her şeyinFransa’da da nehirler taşıyor aşırı yağmurdan. Evleri su basıyor, insanlar biz hiç böyle bir şey yaşamadık diyor. Küresel ısınmanın etkileri maalesef
Valla ben de korkuyorum çocuğumun geleceğinden 30 sene sonrasından ProcessYağınca öyle yağıyor buralara da dengesi bozuk her şeyingeri dönüşü olmayan yoka girdi. Lohusayken oğlum yağmuru baharı göremeyecek mi diye ağlamışlığım var hüngür şakırt hahaha aklıma geldi böyle bi anım.
Benim 3 sene sonrasına umudum yok 30 çok iyimserValla ben de korkuyorum çocuğumun geleceğinden 30 sene sonrasından Process
Çarşamba tartını, nüfus kağıdını, sicil kaydını al gel bacımBende aranıza katılmak istiyorummm
Çeyrek altın bi de. Kilo veremezse her hafta çeyrek. Kilo verenlere gönderiyoruzÇarşamba tartını, nüfus kağıdını, sicil kaydını al gel bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?