- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.655
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #7.301
Ben adım atmadan girdim zaten şoka Allah belamı vermiş gibi oldumAşkım o 10k adımı bu sıcakta İzmir’de sen tek günde sakın atma. 20 derece daha soğuk bir yerden geldin şoka girer vücudun
Aşkım 1-2 güne alışırsınBen adım atmadan girdim zaten şoka Allah belamı vermiş gibi oldum
Şartlar beni buna zorladı jdjdhBeni başkasının yerine koyduğun için seni affetmicem
Sen kendine çok yüklenme bu ara iklim değişti ülke değişti her şey değiştiAy ne biçim yazmışım bdbsb evde yürüycem yazdığımı sanıyordum
Kız Fransa hala buz gibi didi kocam. Ne biçim iş anlamadım. Burası da hayfan gibi sıcakSen kendine çok yüklenme bu ara iklim değişti ülke değişti her şey değişti
Bizi burda koşturup tatlı börek yiyon gibime geliyo hayırlısı bakalımŞartlar beni buna zorladı jdjdhparsellere zam geldi apla
Oha ağır iftira jdjdjdBizi burda koşturup tatlı börek yiyon gibime geliyo hayırlısı bakalım
keşke Türkiye de serin olsa. En büyük göller kurumak üzere Eğirdir gölünü gördüm ağlıyorum kaç haftadır su bitmiş göl bitmiş çevresi bitmiş korkunç bi kuraklık var kimsenin ummmmrunda değilKız Fransa hala buz gibi didi kocam. Ne biçim iş anlamadım. Burası da hayfan gibi sıcak
hareket algıladığı için sayıyor. Yer değiştirme üzerinden değil yani.Leslie yerinde saydırıyor telefon onu sayar mı?
Fransa’da da nehirler taşıyor aşırı yağmurdan. Evleri su basıyor, insanlar biz hiç böyle bir şey yaşamadık diyor. Küresel ısınmanın etkileri maalesefkeşke Türkiye de serin olsa. En büyük göller kurumak üzere Eğirdir gölünü gördüm ağlıyorum kaç haftadır su bitmiş göl bitmiş çevresi bitmiş korkunç bi kuraklık var kimsenin ummmmrunda değil
GöreceezzOha ağır iftira jdjdjdtartıda görüşürüz
Yani burda yürümek imkansız anacım. Gündüz yürüyemeyecek kadar sıcak. Akşam da bi seferde 10 bin adım atamam ben kimse kusura bakmasın yani. Fransa’da hava soğuktu 8i zorluyordum burda mümkün deel
Elin Fransa’sında soğukta bile yürümeye erinen hatun Türkiye de ilk günden sızlanıyor.Adımsayar yok ki bende elimde telefonla mı hoplayayım
Kız bu sıcağa alışılır mı? Bi de haftaya 40 lara çıkacakmış nası alışayımElin Fransa’sında soğukta bile yürümeye erinen hatun Türkiye de ilk günden sızlanıyor.
Heeep bahane heeep bahane
Birkaç güne alışırsın sıcağa, o arada evde spor yaparsın, 2-3000 adımla başlayabilirsin yürüyüşlere, sabah 7-8 gibi kalkabiliyorsan o saatler ideal bu mevsimde yürüyüş için.
Ankara 28 derece gösteriyor ama güneş çok sinirli çıksam dışarı dövecek beniKız bu sıcağa alışılır mı? Bi de haftaya 40 lara çıkacakmış nası alışayımben bugün yürüyebildiğim kadar yürürüm sonra da su kaplumbaası gibi girer küvette geçiririm tatilin kalanını bxnxbx
Ay bunu benim kızım söylemişti bebekken 3 yaşında. Havuza gidicem diye tutturdu öğle sıcağında. Dedim güneş çok kızgın şimdi bxbxb ay başladı ağlamaya ben bişey yapmadım niye bana kızgın. Korkuyorum ben bxbxbxbAnkara 28 derece gösteriyor ama güneş çok sinirli çıksam dışarı dövecek beni
Babahshshshs Alice ruh ikizim ben de bir şey yapmadımAy bunu benim kızım söylemişti bebekken 3 yaşında. Havuza gidicem diye tutturdu öğle sıcağında. Dedim güneş çok kızgın şimdi bxbxb ay başladı ağlamaya ben bişey yapmadım niye bana kızgın. Korkuyorum ben bxbxbxb
Çıkma bebekim akşam güneş batsın öyle çıkBabahshshshs Alice ruh ikizim ben de bir şey yapmadım
Çok fena ya inanılmaz dışarı çıksam yemin ederim güneş kremine bansam bile kendimi akşama ızgara kanat gibi olur
Öyle yapçam aşkım sen de sakın çıkma bu sıcakta zaten su içmiyosun yemin ederim güneş olanca suyunu da çeker yolda kaktüs gibi kurursunÇıkma bebekim akşam güneş batsın öyle çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?