- 17 Ağustos 2023
- 7.822
- 22.967
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.921
Ben eskiden öyleydim agri kesicisiz duramazdim kusardim agridan resmen ölüyordum doğum yaptiktan sonra sanki bu agrilar sancilar hiç olmamış gibi bir daha yaşanmadi mucize gibi oldu benim için.Benim regl olduğumda hep böyle oluyor. Sebepsiz vücudum soğuk soğuk terliyor regl boyunca sadece sıvı tüketiyorum. Sanki grip oluyormuşum gibi geçiyor 7 günün 7side sancılı geçiyor. O yüzden regl dönemi pek tartılmayı sevmiyorum çünkü ankık kilo veriyorum anlık şişiyorum
Bende senin gibiydim ama Allah var sezeryan oldum bu ikincisine adet oldum ama hissetmiyorum bile maşallahBen eskiden öyleydim agri kesicisiz duramazdim kusardim agridan resmen ölüyordum doğum yaptiktan sonra sanki bu agrilar sancilar hiç olmamış gibi bir daha yaşanmadi mucize gibi oldu benim için.
Beybi yürüyemedim valla henüzGunaydinn kizlar nasilsiniz
Delirtiyor M merymeryg @Ilkaskimm tarti gününe pek bir sey kalmadi nerde peki sizin 10bini tamamladiginiz resimler?
Ben ölüme yatar gibi yatıyorumBen eskiden öyleydim agri kesicisiz duramazdim kusardim agridan resmen ölüyordum doğum yaptiktan sonra sanki bu agrilar sancilar hiç olmamış gibi bir daha yaşanmadi mucize gibi oldu benim için.
Inşallah yakında güzel haberler verirsin bizeBende senin gibiydim ama Allah var sezeryan oldum bu ikincisine adet oldum ama hissetmiyorum bile maşallahama önümüzdeki ay ilaç lar kullanicam tekrar gebelik için bakalım olacak mı inşallah şişkinlik falan yapmaz
Hava kaç dereceBeybi yürüyemedim valla henüz
bugün zorlayım bakalımya kız beni salmıyoooor sizinkiler de böyle mi? hiç bensiz oynamıyor
Tabi öyle oglum hep peşimdi şimdi o uyudu ne hikmeste şaşırdım.Ama minik oyandi uzaniyoruz birlikte.Beybi yürüyemedim valla henüz
bugün zorlayım bakalımya kız beni salmıyoooor sizinkiler de böyle mi? hiç bensiz oynamıyor
33 derece. 3 yaşındaHava kaç derecekız kaç yaşında?
Hiç kendi kendine bir şey yapmıyor ya, anneee hadi gel etkinlik yapıcazTabi öyle oglum hep peşimdi şimdi o uyudu ne hikmeste şaşırdım.Ama minik oyandi uzaniyoruz birlikte.
leslieni oglumla yaptim şaşkin sessiz beni izledi bıktı sonra balkondan çocuklari izledi şu anda uyuyo
Ben muhtemelen yarın tamamlarım gibi duruyorGunaydinn kizlar nasilsiniz
Delirtiyor M merymeryg @Ilkaskimm tarti gününe pek bir sey kalmadi nerde peki sizin 10bini tamamladiginiz resimler?
Benimki de öyle rahat oldugum an uyudugu zamanlar ya da dışarıdaysaHiç kendi kendine bir şey yapmıyor ya, anneee hadi gel etkinlik yapıcazhafta içi iş yerinde dinleniyorum resmen
Ücücüc33 derece. 3 yaşında
Geçen ay 34 oldumÜcücücsen kaç yaşındasın 33 diycek
3 günle kaçırdık be bxbxbxbGeçen ay 34 oldum
Amin aminInşallah yakında güzel haberler verirsin bize
Ay Pilava hasret kaldım
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?