- 30 Aralık 2022
- 3.142
- 12.909
- 138
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.861
Afiyet olsunBeybi 2 tabak yedim öyle diyim yanında 4-5 dilim tam buğday sumaklı soğana bandıra bandıra yanıma kimse yaklasamaz öyle diyim
O bir kaç gündür pek yoğun abla bugün biz bile bi sabah konuşabildikAaaaaa topiğin ruhu çekilmiş
Nerede buranın sorumlusuaccessdenied yine ne yiyorsun da sesin çıkmıyor çabuk itiraf et, hamburger mi tatlı mı hepsi birden mi
Heee, yeme yoğunluğu mu yoksa ülke torpaklarına geleceğim bavul hazırlayayım, bikinilerim güneş kremlerim göbeğime korse yoğunluğu muO bir kaç gündür pek yoğun abla bugün biz bile bi sabah konuşabildik
Bence daha hazırlanmaya başlamadı.. o zaman kesin yüyooHeee, yeme yoğunluğu mu yoksa ülke torpaklarına geleceğim bavul hazırlayayım, bikinilerim güneş kremlerim göbeğime korse yoğunluğu mu
Gelince birileri onu durdursun tatlıcı babalara köftecilere kebapçılara kaçacak, eşini de çilingir sofrasında fotoğraflayıp atar
Bence daha hazırlanmaya başlamadı.. o zaman kesin yüyoo
O kesinnn biraz da Türkiye’de verir sonra dönmeye yakın özlediği her şeyi yer öyle gider
Yediğine eminim zaten, yemeden duramaz memlekete gelince gözü dönecek diye korkuyorum, Fransa’ya dönerken verdiklerini almış olarak dönerse şaşırmam
Ay takıldım bi dizi seyrediyorum bi de geçen barbekü partisinde 1 kilo almışım morallerim çöktü a komşularAaaaaa topiğin ruhu çekilmiş
Nerede buranın sorumlusuaccessdenied yine ne yiyorsun da sesin çıkmıyor çabuk itiraf et, hamburger mi tatlı mı hepsi birden mi
Rica ederimTamam canım teşekkür ederim bilgilendirdi gün için
Adet döneminde insan allak bullak oluyo ,vücut şiş oluyoBende öyle umut ediyorum ve bugün iki parça çiğköfte yedim çorba içtim 3 lt su içtim ve şans meselesi bı hafta bitti tekrar adet oldum
O nasıl barbekü 1 kilo aldırıyor, herkesin tabağını sen mi yedinAy takıldım bi dizi seyrediyorum bi de geçen barbekü partisinde 1 kilo almışım morallerim çöktü a komşular
Yaptığım kahvaltıdan utandım of tartı gününe kadar 65’i görmem lazım.
Ne yedin çabuk söyleYaptığım kahvaltıdan utandım of tartı gününe kadar 65’i görmem lazım.
annemlerdeyim ya napicam ben
Cok öyle abartmazsan yine gider kg arada yemelisin benceannemlerdeyim ya napicam benbu hafta diyet bende iptal
mayonezli salata pilav tavuk cuce pasta söyle soyle napaaam.Neyse her gun 10 bin adim atarim spor yaparimCok öyle abartmazsan yine gider kg arada yemelisin bence
Diyetisyenim yemezsen icinde kalır daha sonra daha fazla yemek istersin o yüzden canın cekince az da olsa ye diyordumayonezli salata pilav tavuk cuce pasta söyle soyle napaaam.Neyse her gun 10 bin adim atarim spor yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?