Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Akşam yemeği//
* dört yemek kaşığı pirinç pilavı
*Bir yarım tabak Kuru fasulye
*İki dilim tam buğday ekmeği
3lt su bitti öğlen 20dk Leslie yaptım akşam beş gibi (bide iki küçük parça ananas yedim)
İkindi vakti de bir avuç içi kadar çiğ kuruyemiş yedim tek tatlı bunlar oldu iki gündür yemiyordum azcicik iki parça meyve de bozmaz sanırım tatlı hala yemiyorum

O bir kaç gündür pek yoğun abla bugün biz bile bi sabah konuşabildik
Heee, yeme yoğunluğu mu yoksa ülke torpaklarına geleceğim bavul hazırlayayım, bikinilerim güneş kremlerim göbeğime korse yoğunluğu mu
Gelince birileri onu durdursun tatlıcı babalara köftecilere kebapçılara kaçacak, eşini de çilingir sofrasında fotoğraflayıp atar

Bence daha hazırlanmaya başlamadı.. o zaman kesin yüyoo

Aaaaaa topiğin ruhu çekilmiş
Nerede buranın sorumlusu accessdenied yine ne yiyorsun da sesin çıkmıyor çabuk itiraf et, hamburger mi tatlı mı hepsi birden mi
Ay takıldım bi dizi seyrediyorum bi de geçen barbekü partisinde 1 kilo almışım morallerim çöktü a komşular

Bende öyle umut ediyorum ve bugün iki parça çiğköfte yedim çorba içtim 3 lt su içtim ve şans meselesi bı hafta bitti tekrar adet oldum
Adet döneminde insan allak bullak oluyo ,vücut şiş oluyo iştah açılıyo çikolata tatlı falan çekiyo insanın canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…