- 30 Aralık 2022
- 3.143
- 12.910
- 138
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.661
he yaa zayıflayıp zayıflayıp kısın ekmeğe abanmayız inşallah bende bundan korkuyomm üşüdükçe pekmez ye kan yapar makarna pilav ye emanınnnDün tam bunu düşündüm biliyor musun2 ayda versem Eylül oluyor dedim
Olsun bizim grup zaten her şeyiyle seçiliyor bununla da seçilelimDün tam bunu düşündüm biliyor musun2 ayda versem Eylül oluyor dedim
Hedefi bulsam bırakmıcam dahe yaa zayıflayıp zayıflayıp kısın ekmeğe abanmayız inşallah bende bundan korkuyomm üşüdükçe pekmez ye kan yapar makarna pilav ye emanınnn
Dün profil resminden dolayi seni tanimadim ya sonra isme dikkat edince sen oldugunu anladim Jou sandim profillerin benziyo diyeDün tam bunu düşündüm biliyor musun2 ayda versem Eylül oluyor dedim
Eylülde bence hava sıcak olacak hatta ekim deOlsun bizim grup zaten her şeyiyle seçiliyor bununla da seçilelim
Onunki çiçek kızdı, benim yarı ejderyaDün profil resminden dolayi seni tanimadim ya sonra isme dikkat edince sen oldugunu anladim Jou sandim profillerin benziyo diye
Eylüle fit giricezzEylülde bence hava sıcak olacak hatta ekim de
Profilin resmi degişti ya ondan ikiside mavi isimler benzer hem oda yazmıştı sende yazinca ayni sandim sonra fark etdim zatenOnunki çiçek kızdı, benim yarı ejderya
Bugün çok işim vardı, 10 km yürümüş kadar oldumEylüle fit giricezz
Güzel yag yakmışsındır şimdiBugün çok işim vardı, 10 km yürümüş kadar oldumHer hücremden ter aktı valla
Yarın sabah tartılıcam bakayım ne gitmiş ne kalmışGüzel yag yakmışsındır şimdi
Ağustosun başında tatile gideceğiz. Hedefe son 4bucuk kilo kaldı. Uğrasmayayim mi hiçDün tam bunu düşündüm biliyor musun2 ayda versem Eylül oluyor dedim
Yooo uğraşAğustosun başında tatile gideceğiz. Hedefe son 4bucuk kilo kaldı. Uğrasmayayim mi hiç
Farki söylersinYarın sabah tartılıcam bakayım ne gitmiş ne kalmış
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum ki halime bakTurunç unuttun mu bebeyim regl haftası tartılıyoruz herkes tartılıyor. Konuştuk ya tamam dedin sen de
O benim de ikinci hedefim. Elimin altında birkaç kilo verilmiş dursun. Acil durumlarda ordan kullanırım dedimYooo uğraşBen hedefe gelsem 2-3 kilo da kışlık vermeyi düşünüyorum kışın mutlaka alıyorum çünkü, hem yaza göre daha ağır besleniyoruz hem de su tüketimi hareket azalıyor ister istemez
Dün çekmiştim o olmaz mıProcesses nerdesin kız tartı için bekiyoreee
Olar aşkoDün çekmiştim o olmaz mı
Olar aşko
BuEki Görüntüle 3443914
Buna kilo vermek denmez bu hastalık yaz gribi; sevimsiz bir erime oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?