- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.381
İnşallah sinsilikten kendinizi yiyip bitirip kilo verdiğiniz bir gün olur.
Sinsiliği belli olmasın diye her yerini yaptırttı buBu kızın dudakları da sinsi dudağı zaten. Cuk oturmuş.
Ben güne su başladım daha da bı sey yemedim yemem de heralde su ile bitiririm günüYoo koymak istiyorsan koy resim hergün düzenli yazanlar var. Biz seviyoruz yazanları
mesaji şimdi aldım.teşekkür ederim:)Çarşambaları düzenli tartı istiyoruz çarşamba sabah tartı atarsanız ve devamlılık gösterecekseniz alırız tabii ki sizi de
Su orucu mu yapacaksınız?Ben güne su başladım daha da bı sey yemedim yemem de heralde su ile bitiririm günü
Tebrikler Yosun
Teşekkür ederim grumuzun motivasyonu sizlerle birlikte ilerlemek güzel :)Su orucu mu yapacaksınız?
Tebrikler Yosunisminin hakkını vermişsin
Hala da devamke bitsin artık beKız hala devam mı grip
dilim durmuyor söylemezsem olmaz çok sağlıksızBen güne su başladım daha da bı sey yemedim yemem de heralde su ile bitiririm günü
Banda söyleneceksiniz belkim ama 1 güncük bi ananas detoksu deniyorum bakalım inaşllah akşamaca çok acıkmam hahahahaEki Görüntüle 3443914
Buna kilo vermek denmez bu hastalık yaz gribi; sevimsiz bir erime oldu.
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3443914
Buna kilo vermek denmez bu hastalık yaz gribi; sevimsiz bir erime oldu.
Sporsuz iştahsız gittiği için geri gelir bu, iki lokma yiyince.Geçmiş olsun canımolsun yarım kilo yarım kilodur
Acıkmasanız bile normal yeme düzenine girdiğiniz an geri gelsin kilolar. Sizin yanlış uyguladığınız şey bu bence düzen oturtmalısınız şok kilo vermek kalıcı bir şey değilBanda söyleneceksiniz belkim ama 1 güncük bi ananas detoksu deniyorum bakalım inaşllah akşamaca çok acıkmam hahahaha
Sabah ananası ne amaçla kullanıyorsunuz ?sabah
ananas
ogle
bıber dolması
sımdı
sekersız turk kahvesı
ıkındi
yemegım yok ama ofıse pasta soylenecek onu yeyıp kapanısı yapmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?