- 19 Nisan 2022
- 4.207
- 46.858
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.041
Bene masör lazım profesyonel kocam güzel yapamıyor mıncırır atar yalandan 15 saniye
Ahahahah hayatta uğraşmaz senelerdir fibromiyaljiden çekiyorum sırtımı ovmaktan uzman oldum diyor ki ben olsam bıkarım yeter derim adam ha bire sırtımı kütlet ovbıktı benden
Yani sizde o kadar laktik asit birikmez zaten aşkolarım ama azcız yalandan ovuversinler bacaklarınızın arkasınıGıdıklanıyorum yagüluyorum yaptiramiyorum dogru durust yoksa bayilirim masaja
Eşim bendende bıkıyor bu konu da masaj yaptinmi tam yapicaksin diyorum bel kollar bacaklar ama bacaga geldimi guluyorum işteAhahahah hayatta uğraşmaz senelerdir fibromiyaljiden çekiyorum sırtımı ovmaktan uzman oldum diyor ki ben olsam bıkarım yeter derim adam ha bire sırtımı kütlet ovbıktı benden
Eşim çok güzel yapiyor masaji eve gelince masaj yaptirayim kendimi iyi hatirlatdiniz kendimi unutdum çocuklara bakmaktanYani sizde o kadar laktik asit birikmez zaten aşkolarım ama azcız yalandan ovuversinler bacaklarınızın arkasını
Aşkım senin Türk vatandaşlığın var mı? Sırf meraktan soruyorum haEşim çok güzel yapiyor masaji eve gelince masaj yaptirayim kendimi iyi hatirlatdiniz kendimi unutdum çocuklara bakmaktan
Yok canım ama bir gün neden olmasınAşkım senin Türk vatandaşlığın var mı? Sırf meraktan soruyorum ha
Sen zaten Türksün aşkım vatandaşlığı keşke sadece size verselerYok canım ama bir gün neden olmasınoralara gelip çıkamadım daha ama gelmeyi düşünüyorum gezmelere
Evet öyleyim kuzumSen zaten Türksün aşkım vatandaşlığı keşke sadece size verselergel gel vatanım diye demiyorum ama her yeri güzeldir canım ülkemin
Bende yapamadim daha çocuklar kendim banyo yaptik evi toparladim daha yemeye vakit bulamadim ama işime geliyor böyle oluncaKizlarrrrrr
Ben hala kahvaltı yapmadim atlayacagim sanırım kahvaltıyı
Şimdi türk kahvesi iciyorum şekersiz
Herkese benden türk kahvesi gelsin o zaman:)
Tabii tabii çocuklar biraz büyüsün gelin güzelce gezin rahat rahatEvet öyleyim kuzumiyi ki de türküz hepimiz
kuzenim geldi 2hafta önce çok kıskandımeşim bir gün gideriz diyor ama bakalim çocuklar biraz rahatlasinda yoksa tadi olmuyor hep peşlerinden koşunca.
Inşallah canımmTabii tabii çocuklar biraz büyüsün gelin güzelce gezin rahat rahat
Geçen bir haber okudum. Hareketsiz yaşayan insanlarda kahvaltı çok önemli değilmiş. Dr. Öz'de aynısını demiş. Uyandıktan 3-4 saat sonra kahvaltı yapın demiş. Son zamanlarda okuduğum çoğu şey 16 saat aç kalmayı hedefleyen aralıklı orucu tavsiye ediyor.Kizlarrrrrr
Ben hala kahvaltı yapmadim atlayacagim sanırım kahvaltıyı
Şimdi türk kahvesi iciyorum şekersiz
Herkese benden türk kahvesi gelsin o zaman:)
Geçen bir haber okudum. Hareketsiz yaşayan insanlarda kahvaltı çok önemli değilmiş. Dr. Öz'de aynısını demiş. Uyandıktan 3-4 saat sonra kahvaltı yapın demiş. Son zamanlarda okuduğum çoğu şey 16 saat aç kalmayı hedefleyen aralıklı orucu tavsiye ediyor.
‘Kahvaltı en önemli öğün demek saçmalık’
Aralıklı orucun olumlu, olumsuz yönlerini uzmanlar değerlendirdi. Uzmanlar kahvaltının en önemli öğün olduğu görüşünü eleştirirken, gerekçelerini açıkladılar. Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu ise aralıklı orucun hem kitabını yazdı hem de kilo verdiwww.milliyet.com.tr
Sonrasi da sporBene masör lazım profesyonel kocam güzel yapamıyor mıncırır atar yalandan 15 saniye
Bende bu yüzden şimdi sucuklu tost yeidmGeçen bir haber okudum. Hareketsiz yaşayan insanlarda kahvaltı çok önemli değilmiş. Dr. Öz'de aynısını demiş. Uyandıktan 3-4 saat sonra kahvaltı yapın demiş. Son zamanlarda okuduğum çoğu şey 16 saat aç kalmayı hedefleyen aralıklı orucu tavsiye ediyor.
‘Kahvaltı en önemli öğün demek saçmalık’
Aralıklı orucun olumlu, olumsuz yönlerini uzmanlar değerlendirdi. Uzmanlar kahvaltının en önemli öğün olduğu görüşünü eleştirirken, gerekçelerini açıkladılar. Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu ise aralıklı orucun hem kitabını yazdı hem de kilo verdiwww.milliyet.com.tr
Guleserde bize laf sokup gitti dün ya da öbürgündu galiba benden sonra ki mukemmel kadinlar dedi
Buradaki kadınların mükemmel olmak ve kabul görmek için zayıf olmaya ihtiyacı yokGuleserde bize laf sokup gitti dün ya da öbürgündu galiba benden sonra ki mukemmel kadinlar dedien mukemmel kendisiymiş
Benim beklentim belimin olmasıBuradaki kadınların mükemmel olmak ve kabul görmek için zayıf olmaya ihtiyacı yok
Toplumun beklentilerini karşılamak zorunda hisseden kadınlar değil bizim grubumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?