• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Yaaa kusura bakmayın bayramda memlekete gitmiştim tartı yoktu çekmek için sabah tartıldım 66.6 kg geliyorum hala da regl olmadım çok strese girdim.
Olenacım bi haber verseydin keşke. Herkes gitti ama söyledi tartılamıycam diye. 10 gün sesi çıkmayanı siliyorum ben sildim o yüzden seni de

IMG_2533.jpeg

Günaydıııın Antakya dürümlerim 🌯
Yeni hafta yeni umutlar inşallah 🌸

Zaten ben başa döndüm muhtemelen:KK70: bugün de regl oldum sonunda. 🙏 hababam sınıfı gibi bir türlü mezun olamıcaz bu gruptan galiba:KK70: bir tek çalışkan Ahmet Infinite Soul Infinite Soul
Bende yetiştiremiyorum spor bu aralar bende pek çalışkan sayilmam bebegi masaj yaptirdigimdan beri vakit hic bulamiyorum😤yoruluyorum spora enerji 0

Bende iki gün ara vermiştim dün leslie 3 yürüyüş bisiklet Allah ne verdiyse yaptım bi hamladımki iş yerinde oturamıyorum ağrıdan :KK70:
evet bacaklar agridan bi hal oluyor🤣
Bacaklarınıza masaj yaptırın eşinize falan. Antrenman sonrası bacaklarda laktik asit birikir. Ağrıları o yapar. Mesela futbolculara falan antrenmandan sonra hep masaj yapılır laktik asit birikmesin diye.

Bacaklarınıza masaj yaptırın eşinize falan. Antrenman sonrası bacaklarda laktik asit birikir. Ağrıları o yapar. Mesela futbolculara falan antrenmandan sonra hep masaj yapılır laktik asit birikmesin diye.
Bene masör lazım profesyonel kocam güzel yapamıyor mıncırır atar yalandan 15 saniye 😒

Gıdıklanıyorum ya🤣güluyorum yaptiramiyorum dogru durust yoksa bayilirim masaja🥲

Ahahahah hayatta uğraşmaz senelerdir fibromiyaljiden çekiyorum sırtımı ovmaktan uzman oldum diyor ki ben olsam bıkarım yeter derim adam ha bire sırtımı kütlet ov :KK70: bıktı benden

Back
X