- 19 Nisan 2022
- 4.207
- 46.867
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.001
Ne zaman geçeceksin canım evine?Selammmm. Buranın yolunu unuttum iyice. Evde buzdolabı yok diye kayınvalidemin bağ evine geldik, dönmek bilemedik bir türlü. Kesin kilo almışımdır ayrıca. Ne edeceğuk?
Greyfurt ne işe yarıyor?
Uyarmadan geçemedim Herkes için uygun değil ama bazı ilaçlarla etkileşimi kötü bi meyve denemek isteyen olursa araştırıp kullansın
Eve dönünce baştan başlarsın şekerüm bayram mayram herkes saldı ben zaten banlıydım yoktumSelammmm. Buranın yolunu unuttum iyice. Evde buzdolabı yok diye kayınvalidemin bağ evine geldik, dönmek bilemedik bir türlü. Kesin kilo almışımdır ayrıca. Ne edeceğuk?
Tartı bile yok, korkuyorum tartılmaya. Ne güzel nerdeyse iki kilo vermiştim bir haftada, püüü. Pantolondan anlıyorum var bir şişlik. Kayınvalidem emziriyorum diye her şeyi zorla yedirmeye çalışıyor yazıklar olsun sjdjjdkdEve dönünce baştan başlarsın şekerüm bayram mayram herkes saldı ben zaten banlıydım yoktum
İstikrarlı insanın hali bir başka bak nası güzel yumurta peynir her gün azcık örnek alınGünaydın
Kahvaltımı yaptim. Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve çay.
Günaydın şekerim
ben dünden beri acım acc en son 7,30 da yedim 12 ye kadar da acımmm ama gitmiyo bu kilolarİstikrarlı insanın hali bir başka bak nası güzel yumurta peynir her gün azcık örnek alın
Yürüben dünden beri acım acc en son 7,30 da yedim 12 ye kadar da acımmm ama gitmiyo bu kilolaraccessdenied neydecuğuukk
Zaten ben başa döndüm muhtemelenKıazzz 2 gün sonra baştan başlıyoruz panik yapman guzum
Olsun önemli olan vazgeçmemek sanki Fiktoryanın defilesine çıkcam diye kontratımız mı var kız geç olsun güç olmasın. Grubun adını Mehter ordusu yapcam 1 ileri 2 geri nxbxbxZaten ben başa döndüm muhtemelenbugün de regl oldum sonunda. hababam sınıfı gibi bir türlü mezun olamıcaz bu gruptan galiba bir tek çalışkan Ahmet Infinite Soul
Yaaa kusura bakmayın bayramda memlekete gitmiştim tartı yoktu çekmek için sabah tartıldım 66.6 kg geliyorum hala da regl olmadım çok strese girdim.@merymeryg @princessbean @vasfiye teyzeyosunlupapatya O OLENA MIRA @MutluKedi Tarti günü kızlar düzenli tarti atmayanlar tablodan çıkarılıyor bilginize aktif olalim zayiflamak istiyorsaniz katilim sağlayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?