- 22 Ocak 2009
- 152
- 0
- Konu Sahibi sebnem1978
Günaydın Şekerlerr, hepinizize mutlu ve verimli bir hafta diliyorum. :1hug: kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Şekerlerr, hepinizize mutlu ve verimli bir hafta diliyorum. :1hug: kaydirigubbakcemile5
merhaba canım nasılsın,nasıl gidiyor? ben buhafta kilo veremedim ama yinede mutluyum almamışım en azından kaydirigubbakcemile3
İyiyim tatlım. Uzun zamandır ne diet ne spor yapamadım 3-4 gündür toparladım yeniden başladım. Allahtan ne yersem yiyeyim kilom değişmedi. Bugün regli oldum o nedenle ne bugün tartılmadım. haftaya tartılacağım. Ahh bu hafta şöle 2 kg versem de haftaya 64kg ile açılış yapsam diyorum. :Saruboceq:
Sen nasılsın? Yavaş kilo verdiğin için almıyorsundur. Ben tatlı abur cubur yesemde almadım bir süredir. Kilo vermen durduysa metanbolizmanı şaşırt 1 hafta yemediğin yasakladığın şeyleri ye 1 hafta sonra tekrar rejimine geri dön tatlım. Görürsün yeniden kilo vermeye başlayacaksın.kaydirigubbakcemile5
iyiyim çok şükür şekerim , cidden çok yavaş kilo veriyorum ama benim için iyi bir netice dediğin gibi almıyorumda. şöyle bir giriş sende spor ve diyete 1 haftada olmasada 2 haftada 2 kg verirsin eminim.diyetimi bozmaya cesaret edemem valla ne yalan söyleyeyim kilo almaktan korkuyorum.diyetle beraber hep aynı sporu yapıyordum ama bu akşamdan itibaret koşmaya başlıyorum belki şaşırırda erimeye başlarım kaydirigubbakcemile2
beyazfrezya yorumun için teşekkürler a.s. dedigini yapmaya çalışıcam arkadaşım
Arkadaşlar bugün kipaya gittim.Malesef indirim bitmiş.Step aleti 89 mılyon şuan senağlama:çok üzgünüm:
sana aslında arkadaş cevap vermiş ama ben de yorum yapmak istedim500 mekik çekmek kolay diil teprikler canım :hooray: arkadaşlar aranızda titresimli masaj kemeri kullanan varmı çok işe yaradıgını söylüyorlar:uhm: almayı düşünüyorum CADIARZU bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
merhaba hatunlar nasılsınız? bende sizin şu aleti netten satış yapan bir sitede 45 tl ye buldum.açıkarttırma bana kaldı yakında gelir sanırım bende başlarım adım atmaya:)) normalde akşamları koşmaya gidiyorum ama o kadar yoğunumki vaktim olmuyor.bu aletle evde kalori yakmayı planlıyorum bakalım ne olacak...
herkese kolaylıklar dilerim
arkadaşlar ben bugün denedim daha şu twisterı ama 70 adımda bacaklarım kesiliyo gibi oldu bu da yaklaşık 2 dk.da.. devam edemedim.. ilk başlarda böyle oluyor muydu size de.. yani burda 1400-1500 adımlardan 45 dk.lardan bahsedeliyo da bende mi bi anormallik var??