- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
Merhaba canım. yazışmaların tamamını okuyamadım ama bu yazdıkların üzerinden birşeyler söylemek istedim. senin şu cümlelerde bahsettiğin herşeyi ben yaşadım ben düşündüm. tüm bunlar ileride kendine güvensiz, pasif biri olmana sebep olabilir. çünkü aynı yollardan geçtim. biriyle buluşmaya kalksam buluşamazdım. topluluk önünde konuşmaktan çekinirdim. artık aynaya bakmaktan bıkmıştım.böyle yapma . hemen çare ara kendine . hemen şimdi hem de .
ileride iş hayatını ve evlilik hayatını zor duruma düşürürsün.
ben nasıl aştım peki?
lisede 38 kiloydum düşünebiliyor musun ? üniversitede spora başladım. bacaklarım kaslandı ve hem daha güzel bir şekil aldı hem de daha kalın görünmeye başladı bir yandan snickers yedim. (iştah açıcı aldığımda günce rahat 3 tane yiyordum)akşamları tahin pekmez ekmek bandırdım.
şimdi yine zayıfım ama insanlar eskisi gibi o lafları söylemiyor. 1,58 boyum ve 47 kilom. daha derli toplu görünüyorum şuan. ama yine de yeterli değil.
sonuç olarak kendini küçümseme ve hemen yöntemlere başla. iştahın ne bilmiyorum ama site içinde bahsedilen şuruptan al. p.....n
iştahın açıldı mı bu dedikleerimi yapabilirsin.
ya hani organ nakli filan yapılıyor ya doku uyumu olan kişilerden yağ et nakli filan yapılsa zayıflar kilo alsa kilolular zayıflasa:)
canımbenim takma kafana ben evlenmeden 48 kiloydm evlilik telası derken nikahımda 45e düstüm düsünsene olanda gitti benim tek avantajım yüzümün kilomla alakası yoktu topluydu hep lisedeyken coraplarin altına tayt giyerdm kotlarn altına tayt piserdm kızlar yazları baklavalı soket corap giyerdi ben tayt üstüne corap korkunctu yani. Kotlar oturmaz popo yok bacaklar cıttırık. Evlendm 2 yıl boyunca 45-46 yı gecmedm hamile kaldm 74 kilo oldm dogumdan 2 ay sonra 46 oldm tekrar. 2. Ogluma hamile kaldm 68le dogum yaptm suan boyum 1.65 kılom 58 hayatm boyunca kilo almayı cok istedm diyetisyene gittm ama gercekten hırs yapmadıgm icin verdigi listeye hic uymadm gecmis zaman iste suan gayet iyiyim sana tavsiyem stres yapma yoksa hic alamazsn bide bence en saglıklı kilo alma yöntemi diyetisyene gitmek denemelisin ayrıca sigarada iciyosan bırakmalısın cok fark ediyo gercekten
İlac adı vermek yasak mı bilmiyorum bu yüzden özel'den atayıp canm adını..
bontavi var internetten almıştım. Bitkisel tavsiye ederim. Düzenli kullanmak lazım. Birde üzüm çekirdeği tozunu bala karıştır. sabah akşam ye 1 kaşık. Muz çok tüket. Akşam saatleri çok zorla mideni
arkadaşlar çok komik ama bu hayattaki en büyük derdim kilo alamamak.anladım ki artık takıntı haline getirdim ben bu olayı.özgüvenimi yerle bir etti.dans kursuna mı katılcam olmaz zayıfım herkes bana bakar aayy ne kadar zayıf der,okulda sunum mu yapıcam yapamam herkes zayflığıma bakar,yolda yürürken biri mi bakıyo kesin ne kadar zayıf diye düşünüyodur....
çok mutsuzum çok.zayıf değil aşırı zayıfım.pantolonlar olmuyo bana kat kat giyiniyorum yaz kış düşünebiliyomusunuzçünkü utanıyorum zayıflığımdan.20 yaşındaki bi genç kız havası olmadğından hala liseli ergen kızlar gibi durduğumdan.
yeni üye oldum siteye belki yardımlarınız olur diye direk bu topiği actım.
internetten biriyle tanıştım 2 ay sonra görüşücez.sırf zayıflığımdan beni begenmiceni düşünyorum.yüz olarak zaten gördü ama fiziken görmedi.çok endişeliyim bu konuda 2 ay icinde şöyle 8-9 kilo alabilmeyi o kadar isterdim ki...ama mucize gibi bişey olurdu bu benim icin imkansız
şuan kelimelere dökebildiğim mutsuzluğum ancak sizin kendinizce gördüğünüz kadar bi de içimi bilseniz...
2 ayda mümkün olabilir mi?hayatimdaki en büyük hayalimi gercekleştirebilirmiyim dersnz.ben de mini etekler giyip salına salına yürüyebilirmiyim.kendime güvenimin yerine gelmesi ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?