Zayıflığımdan Utanıyorum!!!

miden küçük ve fazla yiyemezsin zaten bulantı yapar..vitamin falan kullan ben kullanmıştım bi süre ve sık ye ne bulursan ye ama sık ye..tatlı şeyler kilo yapar diye yiyeyim deyip onlara yüklenme bu seferde istahın hepten kesilir.çünkü miden çok küçük.kendimden biliyorum bende umarım yardıcı olabilmişimdir..

bu ilacın adını ögrenebilirmiyim?tarifinden çıkaramadım..yardımcı olursan sevinirim

bence diyetisyene gözükmeli ve verdigi listeye uymalısın . yemedigini söylüyorsun yemezsen zaten kilo alamazsın ki . diyetisyene gözüküp verdigi listeye uyarsan kilo alırsın . yedikçe miden genişler daha cok yersin . inş istedigin kiloya ulasırsın .

şuan 23 yaşındayım bende 19-20 yaşındayken senin gibiydim evlendim kilo aldım 49-50 kiloyla hamile kaldım doğum yaptım şimdi 53 kiloyum ama göbek kaldı biraz :) şimdi onun gitmesi için uğraşıyorum sende bu kadar dert etme zamanla alırsın kilo yemene dikkat et kalorisi yüksek şeyler ye bide bıldırcın yumurtası ye sabahları hem faydalı hemde kilo aldırır..

bende zayıf olduğumu düşünüyordum ama iyiymişim :) yemek yemeyi unutuyorum bazen ama Allahtan kalçalarım var onlar birazcık belli ediyor kız olduğumu aktarlarda satılan macunlar var onlar çok etkiliymiş iştah açmak için.

gençliğim böyle sinik gectikten sonra neyleyim ben 30 yaşlarından sonraki kiloyu
allahıımmm zoraki bi evlilik mi yapsam napsam

gençliğim böyle sinik gectikten sonra neyleyim ben 30 yaşlarından sonraki kiloyu
allahıımmm zoraki bi evlilik mi yapsam napsam

Keşke insanlar hayal ettikleri herşeye 30 lu yaşlarında kavuşabilseler.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sen 30 unda kavuşursan istediğin şeylere çoook şanslısın demektir.

ben 20 yaşındayım henüz.kilo konusunu ayrı tutarsak 30 yaşıma kadar tabiki çok hayalim var ama söyle bi düşününce bunlar olması gerekenler zaten diyorum yani öyle uçuk hayaller de değil tabi kilo mevzuuu dışında

Ben de kat kat giyinerek xs bdenim bu yüzden hiç mağazada kıyafet deneyemiyorum

bu yazdıklarını 6 ay öncesine kadar bende söylüyordum.45 kgyla evlendim gelinliğimin azizliğine uğramıştım zayıflayınca hiç olmadı h.sonu terzi bulamayınca büyük büyük iğnelerle tutturmuştuk malesef.Takım elbise almıştık amaa içime birşeyler dolamak zorunda kalıyordum çünkü hiç birşey düzgün ollmuyordu..Sigarayı bıraktım vee sürekli yemeye başladım otlar içtim 4 yada 5 ayda 45 ten 58e çıktım beni görenler inanamadıı ....İnsana kg alınca büyük bir güven geliyor şimdi herşeyi alıp giyebiliyorum darısıda sana arkadaşım ..Birde gece yatmadan önce sırf acıktığım için ekmek arası bişeyler yada makarna falan yiyordum...acıkmadığımdada zorluyordum.Şimdi 58in sütüne çıkmıyorum şükür

gulbebek bundan 5-6 yıl sonrası gözümde canlandı.dügünüm var gelinlik üzerimden düşüyor senin gibi iğnelerle tutturuyorum halbuki içimde en desteklisinden bi styen var ama o da ne o da düşüyoo takım alıyorum icinde taytlar eşofmanlar çoraplar yazın ortası benden terler akıyo falan
bunları yazarken çok gülüyorum.ağlancak halime gülüyorum yani:)hırs yapmışsın heralde sen?ya da evlilik mi yaradı noldu bu gidişle okulu bırakıp evlendircksiniz bana yaa bi de çocuk yapcam

aynılarını ben yaşadım...Birde kayınvalidem sarardı belime ne varsa :)))geçen gün aklına gelmiş bir pantolonum vardı şunu bir giysene dedi bir giydim oda nee bacağımdan geçmiyorrr ne güldük amaa tatlı bir anı oldu bizee ...Evlilik yaramadı 4 yıllık evliyim 3 yılll etsiz butsuz ortalıkta gezdimm ölmüş iskelet gibiii Son yıl ne olduysa bir andaa yemeye başladımm hırs yaptım ve sonunda kgyu aldım.Şimdi alıştı millet az kg alsam kilomu aldın sen diyorlar çok seviniyorum millet üzülür ama ben seviniyorumm sonradan görme diyye buna diyorlar herhalde Sende hırs yap eminim alırsınnn

kendini niye bu kadar sıkıp kompleks yaptınki?kimse arkandan birşey düşünmez aklından çıkar..milletin işi gücü yok yolda dnüp arkandan dedikoduyamı başlıyacak..vardır istisna ama o onların acizliği..seni bu gibi şeyler yıldırmasın..toparla ilk kendini..böle o ne der bu nasıl görür dersn bunalıma sokarsın kendini..sevgilinde seni bi bel kalçan için sevmeyecek değilmi..mankenlik ajansına değil sevdiğine gidiyorsun..ille fiziğin mükemmel olması gerekmiyor..ilk ahlak gerekli mantık gerekli sağlık sonra en son bu gelir die düşünüyorum..sana değer veren insan hiç zayıfsın diye bırakırmı yada olumsuz düşünürmü..Allah korusunda elini yada bacağını kaybetsen ne düşüncen insanlar beni görmez ölmem lazımmı?düşünme böle..yap bakımını çık dışarı işte..milletin derdi kendine saten herkesin sorunları var kimse senin fiziğine takılıp günlerce düşünmez..takılanada zeki gözüyle bakma mantığına güvenme kendine güven..canını sıkma..onu bunu dert edinip bölede takılıyorsun zayıflamana neden işte..iştehını keser bu düşünceler..sonrada sana zarar vermek isteyenleri erdiriyon muradına..toparla kendini derim..yemeni kesme..

bencede bu kadar üzüntü yapma.alıyorsun mutlaka.dediklerimi uygulayın ama pozitif olucaksınız tabi önce.
Pharmaton ilacın adıda.aslında bitkisel vitamin.alın derim mutlaka

arkadaşlar haklısınız belirttiğin gibi komik bi takıntı belki ama yersiz de değil emin olun.yaşamayan bilemez.
ya ben bu pharmatonu duymuştum galiba çok güçlü bi multivitamin değil mi bu?yanlış mı hatırlıyorum

arkadaşlar haklısınız belirttiğin gibi komik bi takıntı belki ama yersiz de değil emin olun.yaşamayan bilemez.
ya ben bu pharmatonu duymuştum galiba çok güçlü bi multivitamin değil mi bu?yanlış mı hatırlıyorum

evet öyle onu alırken baska vitamin almayın
kesinlikle öneriyorum
birde kuruyemiş çokça

Merhaba canım. yazışmaların tamamını okuyamadım ama bu yazdıkların üzerinden birşeyler söylemek istedim. senin şu cümlelerde bahsettiğin herşeyi ben yaşadım ben düşündüm. tüm bunlar ileride kendine güvensiz, pasif biri olmana sebep olabilir. çünkü aynı yollardan geçtim. biriyle buluşmaya kalksam buluşamazdım. topluluk önünde konuşmaktan çekinirdim. artık aynaya bakmaktan bıkmıştım.böyle yapma . hemen çare ara kendine . hemen şimdi hem de .
ileride iş hayatını ve evlilik hayatını zor duruma düşürürsün.
ben nasıl aştım peki?
lisede 38 kiloydum düşünebiliyor musun ? üniversitede spora başladım. bacaklarım kaslandı ve hem daha güzel bir şekil aldı hem de daha kalın görünmeye başladı bir yandan snickers yedim. (iştah açıcı aldığımda günce rahat 3 tane yiyordum)akşamları tahin pekmez ekmek bandırdım.

şimdi yine zayıfım ama insanlar eskisi gibi o lafları söylemiyor. 1,58 boyum ve 47 kilom. daha derli toplu görünüyorum şuan. ama yine de yeterli değil.
sonuç olarak kendini küçümseme ve hemen yöntemlere başla. iştahın ne bilmiyorum ama site içinde bahsedilen şuruptan al. p.....n
iştahın açıldı mı bu dedikleerimi yapabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…