- Konu Sahibi Latinachica
-
167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü
167 boyum.aslında hic tartılmam nefret ediyorum en son 44 tüm şuan 42 kadar düşmüş olabilirim okul dönemleri iyice zayıflıyorum cünkü
Canım senin kilon iyi bana göre ... Çok üzülmeBenim boyum 1.74,,kilom 44 Düşün artık nasıl göründüğümü ...
Önce pozitif düşünmekle işe başla ... Ben eczaneden bi şurup aldım.Fiyatı 3.90 gibi bişeydi gayet uygun yani.Çok iştahımı açtı ilk zamanlar uyku yapıyor ama alışıyorsun 2-3 güne ... Artık yatmadan önce yemek yemeye başladım.Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama çok acıkıyorum..Sonra bol bol badem,,fındık,,çikolata yiyorum.Herkes böyle sağlıklı kilo alınmaz diyor ama bende sen gibi çabuk alıyım mezuniyetimde güzel görünüyüm istiyorum..
Şurubu kullanmaya karar verirsen ismini verip yardımcı olabilirim canım
Annemin benim üzerimdeki teşhiside sinir ve sigaraydı 6 ay oldu sigarayı bırakalı kilo almadım siniri bırakmayı denedimde o olmadı işte anladımki onun beni bırakması gerekiyomuşDUYGU7785; öncelikle Allah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip eder inş.hemen hemen aynıyız evet.bende de çok sinir vardır.hatta anneme göre kilo alamama en büyük etken bu.kilo almak için sigara kahve çay gibi bu agresiflikten de kurtulmak gerekiyo
valla arkadasım benim kız kardesim de zayıftı senin kadar degildi ama gene de zayıftı icine türlü türlü seyler giyerdi etli görünsün diye ama yemek yemezdi zayıf olan herkes genelde cok yedigini sanar oda öyleydi. Sofraya sonra oturur önce kalkardı mıy mıy bitiremezdi tabagını sonra bir surup kullandı her eczanede bulabilecegin fiyatı son derece makul olan.. Kısa zaman da kilo aldı. Suan hakikaten yemek yiyor hatta bir ara baya kilo almıstı simdi formunda..
Surup' un yan etkisi yok uyku yapıyor ve istah acıyor..
löp löp et olsun canmarkadaşlar hepinizin yorumlarını dikkate alıyorum.düşündüm ki belki gercekten kilo almak için çaba sarfetmiyorum.yani yeterince yemiyorum.onun yerine stres beni yiyo.kendimle başbaşa kaldığımda keşke kilo alabilsem diye düşünmek yerine gidip mutfağa bişey yemeliyim.
yaz tatillerinde kendimi çok sıkarım genellikle zor da olsa 1-2 kilo alıyorum.
şuan karar verdim 1 hafta afedersiniz ama köpek gibi yicem.kussam da çatlasam da yicem.hayattan bağlantımı koparıp sadece yemek düşüncem.1 haftada az çok farkedilir heralde.hatta 1 haftada 1 kilo falan alanları duymuştum.sağlıksız da olsa yapıcam.
böyle şikayet etmek yerine harekete geçmek lazım.buluşma günü gelicek ben hala böyle zayıflıktan şikayet yerine mutlu mutlu o günü beklemek istiyorum.
birazdan markete gidip bebe bisküvisi,pekmez,muz falan alıp hazırlıklara başlıycam.
1 hafta sonra da size durumumu raporluycam:)benim icin dua edin yedikleri löp löp et olsun diyin lütfenhepinize teşekkürler
4-5 ay önce bi dahiliye uzmanına gitmiştim.test falan yaptı.sorun sadecede yememen demişti.evet yemiyorum ama yiyemiyorum ki.mide zaten küçücük hemen doyuyorum.
yemek yemek en son aklıma gelen ihtiyacım heralde.o derece aramıyorum.hep böyle zayfmı kalcam diye stres yapınca haydiii olanlar da gidiyohayata küsüp aç olsam da yiyesim gelmiyo.kilo almak benim için ay da hayatın keşfedilmesi gibi bişey
keşke öyle kilo nakli olabilse bırak 18 i 28 ini bile alırım:)
bu şurubun adını öğrenebilirmiyim smuwiLa.ben de kız kardeşin gbi çok mıy mıy yemek yerim deçok şey denedim ben ama yaramıyo
basaakcım tşk inş olur löp löp:)azıcık olsa ona da razıyım:)
kilo almaya çalışmak hiç garip gelmesin size arkadaşlar.vermekten emin olun daha zor.bazen oluyo ki keşke obez olsaydım diyorum.ama kötü kötü bakışlara maruz kalıyorum oysa ki nerden bilsinler bizlerin neler hissettiğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?