- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
Merhaba oncelikle . bende 2 sene once 43 kiloydum boyum 162 . suan 58 kiloyum...zayiflik gercekten hem gorunus acisindan hemde saglik acisindan iyi degil . benim beslenme uygulamami oneririm sana her gun sabah bir cay bardaginin ceyregine pekmez dök cay bardaginin yarisina gelecek kadarda su ilave et ve karistir. kahvalti yapmadan once ic. ve aç olmasan dahi gir cik bisiler ye. kendiliginden miden büyür.
morgana cnm moralim hakkaten çok bozuk.bende de bi ilerleme yok.baksana haftalar önce yazdım buraya ama sonuç aynı hep aynı hep böyle hayatımın sonuna kadar böyle...
biz de haziranda görüşmeyi planlıyoruz.ama ben...ben galiba kendime güvenip çıkamıcam karşısına.ben kendimi sevmeden o beni niye sevsin dimi.ben de iptal edicem hiç istemiyorum ama beni böyle de görsün istemiyorumbilmiyorum moralim çok bozuk
Tatlım merhaba.Geçmiş senelerde seninle aynı sorunları yaşadım bende.İyice psikolojim bozulmuştu.Helede insanlar "sana evde yemek vermiyolarmı" dedikleri zaman iyice deli oluyordum.Bu sorunları yaşarken 20.li yaşlardaydım.Şuan 31 yaşındayım ve 55 kiloyum.Öncelikle kendine iyi bi dr bul.Tam olarak tahlillerin yapılsın.Ama tabiki sanada iş düşüyor.Herşeyi ilaçla halletmeye bakma.Sana tavsiyem öncelikle moral.Beyin olarak kilo alıcam artık diceksin.Ben 20 yaşında 1,63 boy-42 kiloydum:44:Akşamları yerfıstığı ceviz badem gibi şeyler ye...Çok işe yarıyor.Ha bu arada birde keçiboynuzu pekmezi.Kullandıkça iştahın açılıyor...
mrblar:)ben zayıflık konusunda takıntılıyım psikolojimi artık tahmin edersin.her seferinde dışarı cıkmadan diyorum ki ya sen de böyle zayfsın bunu kabul et falan dışarı çkınca ama örneğin alışverişe 2-3 gün bu yüzden kendimi toparlayamadğım oluyo.ilaç tarzı şeylere karşıyım ben.dr a da gitmiştim demir eksikliğinden başka bişey çıkmamıştı.uzun vadede kilo almak istemiyorum artık gençliğim böyle geçtikten sonra 30 yaşında alıcağım kiloyu da istemiyorum.herkesin bi derdi var benimki de bu ve sosyal hayatımı da etkileyen bi dert.bilemiyorum...
ayy keske zayıf olsam kemk gibi olsamdaa ona yansam
tosun gibi şiştim ayy vermeye calışıyorum sporla mahfoluyorum 47 48 kiloya düşmeyi planlıyorum suan kilom 53 ama inş becerebilrim cook istahlıyım been yaa bogazma dur dyemyrum mlsf
her şey bizim elimizde diye düşünüyorum.sonuçta iştah açmak için iştahımızın olması için de bir şeyler yapması gereken bizleriz.birilerinin sizin derdinizi sizden daha fazla önemsemesi genelde çok zordur.
Tatlım merhaba.Geçmiş senelerde seninle aynı sorunları yaşadım bende.İyice psikolojim bozulmuştu.Helede insanlar "sana evde yemek vermiyolarmı" dedikleri zaman iyice deli oluyordum.Bu sorunları yaşarken 20.li yaşlardaydım.Şuan 31 yaşındayım ve 55 kiloyum.Öncelikle kendine iyi bi dr bul.Tam olarak tahlillerin yapılsın.Ama tabiki sanada iş düşüyor.Herşeyi ilaçla halletmeye bakma.Sana tavsiyem öncelikle moral.Beyin olarak kilo alıcam artık diceksin.Ben 20 yaşında 1,63 boy-42 kiloydum:44:Akşamları yerfıstığı ceviz badem gibi şeyler ye...Çok işe yarıyor.Ha bu arada birde keçiboynuzu pekmezi.Kullandıkça iştahın açılıyor...
size ne gibi testler yapıldı?
Cnm tam bir hemogram yani kan tahlili yapıldı..Herşeye bakılmıştı çünkü iyi hatırlıyorum 5 tüp kan vermiştim ve bayılmıştım sonrasında düşün yani..Sonra idrar tahlili ve akciğer röntgeni çekilmişti..Röntgen alakasız bişi gibi gelmişti ama önemliymiş sonradan öğrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?