- Konu Sahibi Latinachica
-
kızlarrr valla sevindim tadının güzel olmasına umarım ben de beğenirim bunu deniycem.bugün tekrar şişmanlama diytime başladım da:):) ablamın düğünü varrr bari biraz canlansam diyorum yoksa elbiselerin icinde kaybolucam
sagolera:valla yaz da geliyo cnm yine cıkıcak çırpı gibi kollar bacaklar.bunun stresiyle iyice zayıflamasam bari diyorum.dediğim gibi zayıflığımdan utanıyorum ben.insanlar da sanki inadına yorumlar yapıyo.ben bilmiyomuym zayf olduğumu sanki kilo satılıyo da parayla ben almıyorum.zor iş vesselam kimse bu derde düşmedikce anlayamaz bizi
banada getir canım beraber yiyelim:
hadi yaa demek o kadar güzell ayy inşş inşş bgn akşam markete gidicemm mutlaka almam lazım merak da ettirdiniz vall
aynen canm yasamayan bilmez.kilolu olsan bi şekilde verysn ama almak vermekten daha zor.annem bana iş yaptrmyo evde acıyomus yaaahalini görünce insan utanıyo diyo ya off
tamam canm oyle yap daha çabuk kilo alırsın.benm kilo alınca hep üstte kalıyo bacaklara inmiyo benim sorunumda buannem de bıktı artık benden.bişey giyiyrum anne çok mu zayıfım çok kötü dimi diye diye kadının başının etini yedim.
licxcim gel cnm gel beraber yiyelim olmazsa ben yerken senin kulaklarını cınlatıciim mrk etme hatta ikimizin yerine de mi yesem her akşam.bu tabak benim için bu tabak licx için diye böyle böyle kilo alıyomuşum
hayır yapmıyorum dahada incelir diye korkuyorumspor yapıyomusun?bacak egzersizleri falan
hayır yapmıyorum dahada incelir diye korkuyorum
boy1.65 k50 aslında kilom iyi ama bacaklaıma gitmiyooo
56 kiloydum üst taraf top gibi alt ince ..evett gayet iyiymiş.bi 2-3 üç kilo ve bacak hareketleriyle halledersin diye düşünüyorum tek derdin bu olsun cnm ya benim gibi kat kat giyiyecek kadar değilsin en azından
bugün araştırıp yarın başlıyorum spora inşallah etkisi olur.bende zaten gögüs desen o biçimbenim senin gibi aynı dertten muzdarip bi arkadaşım vardı toplu iğne gibiyim der dururduben de gülerdim senin yine toplu bi tarafın var diye sen bence bi dene bu bacak çalıştırma olayını belki faydasını görürsün denemekte fayda var.1 haftada bile belli ediyo biliyomusun ablam da popo kaldırma haraketi yapıyodu kızda hakkaten sıkılaşma oldu.ama tabi seninki sıkılaşmak icin değil bu yüzden spor yapıp yemen lazım ki harcadıgın enerjiyi tekrar almak için
bugün araştırıp yarın başlıyorum spora inşallah etkisi olur.bende zaten gögüs desen o biçimbelim ince ama göbeğe doğru gidiyo kilo alınca ayy en iyisi kilo almamak.
ben çıkıyorum sonra devam ederiz
ben hero baby aldım gerçekten lezzetliii.Hero baby al o daha lezzetli
keklik06 hiç ilerleme yok bende cnmyaz da geldi iyice terleyip ericem..haziranda eski sevgilimle görüşmeyi planlıyordum,onuda iptal edicem pantalonun altına giydiklerimi millet görecek diye ödüm kopuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?