Zayıflayarak ezik olmaktan kurtulacağım

Aynen öyle, sağlık ilk öncelik. Senin ilaçları ara ara mı kullanman gerekiyor? İnşallah tamamen iyileşirsin. 6o günlük topic açarsanız ben kesin aboneyim

Aynen öyle, sağlık ilk öncelik. Senin ilaçları ara ara mı kullanman gerekiyor? İnşallah tamamen iyileşirsin. 6o günlük topic açarsanız ben kesin aboneyim

yok canim- aslinda ömürlük ama ben ara ara kullaniyorum. haplarin yan etkisi faydasindan beter- Kilo sorunu biryana kalsin kalpkaslarina ve böbreklere zararli. iki ay daha alicam ve kann degerlerine bakdiktan sonra birakirim kesin- yaza tombik girecem yani :)

acaba alternatif tıpta bi tedavisi yok mudur? Tombik dediğin de balık etidir kesin

Çakralarımın açılması ( AİDİN SALİH)in kitabını okumakla açıldı.
Orada ''yaradılışımız gereği günde yalnızca 7 hurma ve eş değerde besinlerle gereken vucudumuzun besinine kavuşabileceğimiz-Diğer aşırı besinlerin organlarımızın tümünü sağlıksız etkileceğini ,yaşadığımız tüm hastalıkların ,yediklerimizden kaynaklandığını yazıyordu.

Ve aç kalarak ,zayıflamaktan ziyade ,sağlıklığımıza kavuşmamızın mümkünatını söylüyordu.

Önce okudum İLGİNÇ GELDİ ; Sonra durdum ''YOK ARTIK ''hani can boğazdan gelirdi DEDİM?
Meğerse can boğazdan gidermiş.
İnanmadım tabi.
Derhal kendime bir diyetisyen buldum,hem (ÜRÜN)(GIDA TAKVİTESİ) hem öğün kontrol hemde 7/24 destek veriyordu.
İlk başlangıcım iyi gitti.
Ürünler 1400 tl falandı ,birde 4 gün fuul protein beslenmesi.
Birde programa uymak için gıdaya harcadığım para uhuuuuuu ,söylemeyeyim.
Bu diyeti ömür boyu uygulamak için servet gerekir öyle söyleyeyim.
Neyse 2 ayda 6 kilo verdim.
Ama düzenim kalmamıştı ,misafirliğe gidemiyor ,misafir ağırlayamıyordum.
Çünkü; Beslenme şeklim tamamen özeldi.
Ürünlerde midemi bulandırıyordu bıraktım.

Sonra verdiğim kiloları 2 ayda hopppp 2 misli geri aldım .

Baktım böyle olmayacak.
AİDİN SALİH i dinlemek ne kadar zarar verirdi ki ?
Önce 7 hurma diyetiyle yola çıktım ama ne mümkün?
Bu kadar büyümüş mideye imkansızdı.
Bende 8 tok 16 aç uygulamasına başladım.
Yani akşam 17:00 kadar 2 öğünüm var ,ara öğün badem ceviz yeşil elma kahve ve 17:00 son.

17:00 dan sonra çiğnemeli tek besin yok.
Bunun yanında şeker ve karbonhidrat yok.
Makarna pilav yok..
Günde 2 dilim ekmek serbest birde bal ,yeşil elma,tarçın kabuğu ve limon suyu ile şeker ihtiyacımı karşılıyorum.
İmkansız demeyin ,kesinlikle çok kolay.
Günde 2,5 lt su .

1 ayda 4,5 kilo verdim ve zerre kadar zorlanmadan.
Zararlı,yağlı ,hazır gıda,şeker ve aburcubur tüketmedim.
Cildim çok güzelleşti,dökülen saçlarım durdu . Ve kilodan ziyada inceldim.

Hayatımdan hiç bir şey kaybetmedim,kendi yaşam biçimim oldu sayılır ve ömür boyu böyle devam edebilirim.
Sağlıklı yaşayarak ve her hafta tok vaziyette kilo vererek .

Önerdiğim kitabı tavsiye ederim
AİDİN SALİH-GERÇEK TIP

Sağlıkla kilo verin ,birazda spor tabi

Tiroidlerimde sıkıntı yok ama geçen sene doğum kontrol hapını bıraktım. Ondan sonra iyice arttı zaten dökülme. Hormon testi yaptırayım önce en iyisi. Ben senin kadar istikrarlı olabileceğimi sanmıyorum bu bakım konularında ama deneyeceğim. Sen çok bilinçlisin.

Doğumdan önce karnım çok sıkıydı. Çünkü 50 kilonun üstüne çıkmamıştım hiç. Şimdi 53 e sabitlendim ama karnım eskisi gibi gergin değil.

Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. Bir ara hepsi alıntı sandım Bizzat kişisel deneyiminizmiş. Akşam 5 ile sabah 9 arası hiç birşey yenmiyor anladığım kadarıyla.

Selamlar :)
Konuna ne kadar umut dolu başlamışsın.
Bu mesajı sevmedim.

Ben de vücudunda 10 kilo kadar fazlası olan ama bundan dolayı
yemekten vazgeçmeyen biriyim.

Çok güzel olmasam da olur önemli olan çok mutlu olmak.
Çok güzel olsam da mutlu olmayacağımı biliyorum.
Böreklerimden vazgeçmeye değmez :)

Sana bir dizi önermek istiyorum..
Oh my Venüs.

Kore dizisidir ve çok keyifle izleyeceğini düşünüyorum.
Asla vazgeçme!
Yaparsın sen bu işi

c
tesekkur ederim cok cok

Veee 1 hafta boyunca 24 saatte 1 kere yemek yiyerek, beli bir türlü kapanmayan slim jeans pantolonuma tekrar girebilmis durumdayım. Çok mutlu oldum. Motivasyonun yeniden arttı. Bu süre zarfında sadece 2 gün akşamları 10000 adım atmıştım. Yani bu düzeni ömür boyu devam ettirebilecegimi de hesaba katarsak sonunda bana en uygun yaşam tarzını buldum demektir. Ekstradan günde 15 dakka plank+ 8 dakka squat (effectiv versiyon ) yaparak süreci hızlandırmayı düşünüyorum ne dersiniz ? Çünkü içine sigmam gereken 2 kot pantolon daha var ve sadece sigmak yetmez bir de etlerimin fışkırmamasi lazim sanırım bu konuda plank bana yardımcı olur. Fikirlerinizi duymak istiyorum

Bu da 7 günün sonucu. Benim için yeterince memnun edici . Uzunca yolum var ama ise yarayan birşey bukdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve böyle insanlar hep karşınıza çıkar sevgili kızlar. Heryerde vardır bunlardan. Genelde kendi hayatından memnuniyetsizdirler ve kendilerince "daha memnuniyetsiz" insanlarla dalga geçerek eğlenmeye çalışırlar. Olsun biz de okuyup eğleniyoruz oyna devam

bu ne yaa açmayın sakın!! uyarmadı demeyin sonraa!

Bana mı bozuldun şimdi ? Bu sen misin ki? Sadece alt karın problemim var diyince çok zayıfsın sandım. Ve resim resmen cıplak! kendi mi paylaştın bu şekilde?

Mune'den rica edicem, silsin tüm yorumları. Cidden senin olduğunu aklımının ucundan bile geçmedi. Özür dilerim.

Bana mı bozuldun şimdi ? Bu sen misin ki? Sadece alt karın problemim var diyince çok zayıfsın sandım. Ve resim resmen cıplak! kendi mi paylaştın bu şekilde?
Birincisi resmen çıplak mi ? Zaten çıplak doguyoruz annem entariyle mi foto cekeydim sjajsjjs . Ikincisi bozulmak yok devam et tam motivasyon kaynagisin böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…