- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.243
- 348
- Konu Sahibi snegurochka_nienna
-
çocuğu almaya merdivenden ineyim dedim bacaklarim nasıl kasildi.
meğer ne hantal hantal yatiyormuşum.
20 sguat ta bacaklarim isyan etti:))
ama yıkilmak yok dediğiniz gibi 30 en aralıklarla yapacağım.
elma gibi dediniz can evimden vurdunuz
hayali bile güzel
bu gazla yapacağım insallh
Gün aşırı mı yapayım bunu? Çok teşekkürler! Hepsini dikkata alıcam. Her halde hafta 3 bisiklet yapsam 3 gün de Lesli, bir de böyle bölgesel 2 aya fark görünür di mi?yirmiden fazlaya gerek bile yok- her gün belirli bir bölge- hergün ayni kas calisilmaz- ters effekt olur- erir gider minnos.
ben sirt kaslari icin max. 30 dakika calisiyorum ki sirt kaslari baya büyük. yumurta kadar bizep veya trizep icin 20 dakika cok bile. kendine 4 degisik egzersiz sec kollar icin- her egzersizi 15 kere yap ve bunu 3 kera tekrarla- yeterde artar bile :)
Gün aşırı mı yapayım bunu? Çok teşekkürler! Hepsini dikkata alıcam. Her halde hafta 3 bisiklet yapsam 3 gün de Lesli, bir de böyle bölgesel 2 aya fark görünür di mi?
Çok teşekkür ederim. Süpersin! Bunun resmini çekiyorum, evde duvara yapıştırıcam.bence 3 Lesli yap 3 bölgesel. bölgeseli popo- bacak / sirt-kol/ gögüs- karin diye ayir.
mesela Pazertesi:
Lesli
sali:
popo- bacak
Carsamba:
Lesli
persembe:
sirt-kol
Cuma:
Lesli
Cumartasi:
Gögüs- karin
Pazar dinlenme günü- tabiki yani sira yemeye dikkat edersen karin bölgesinde 5 cm gider kesin. bölgesel yapdigin günler 40 dakika bisiklet yapabilirsin- sonra bölgesele gecersin
Çok teşekkür ederim. Süpersin! Bunun resmini çekiyorum, evde duvara yapıştırıcam.
ilk zamanki motivasyonun kalmamış .Naberler. Çok mutsuz ve aynı zamanda umutsuzum. Spora başlamak istemiyorum. 24 saatte 1 kere yemek işi bana kolay ama tüm gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum. Hiç aktivite yok. Sanırım depresyon bu olmalı çünkü yildim. 1 sene ugrastigim şeyin ellerimden kayması gerçekten dayanılmaz bir hiss . O kadar kötü hissettiriyor ki spor için motive olmama da engel oluyor. Kollarim bacaklarim benden kopup gidecek gibi hissediyorum böyle bir mutsuzluk. Nasıl anlatsam ki. Nefret ediyorum kendimden ya. Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size. Motivasyon denen sey birseyden umudun olursa olur. Ama şu ana kadar zayıflatır denen şeylerin o kadar çoğunun aksi çıktı ki o kadar çok yalan çıktı ki güvenerek baslayamiyorum artık. Gerçekten bıktım. Hiç birşeye hevesim yok. Hiç yok.
ince bilegim❤ canım hatırladığım kadariyla sen uzun boyluydun.Samsonn
cayimin sekeri tulumbachen
Benide alın aranıza. Tatile gidene kadar karnımı düzleştirmem lazım. Protein ağırlıklı beslenirim onda sorun yok ama spor yapamıyorum ben. Banada 20 dk yetermi?tulumbachen saçlarım ve cildim güzel demişsin. Benim saçlarımda aşırı dökülme var sebebi yanlış beslenmemi acaba? Çünkü doktora gittim sadece d vitamini eksikliği çıktı. 1 haftadır içtiğim suyuda çoğalttım.
Günaydın ❤❤ uzun sayılırım canım orta boy diyelim :) 1.70.ince bilegim❤ canım hatırladığım kadariyla sen uzun boyluydun.
bende mantık direk
öyle boyum olsun varsin kel olayim diye çalıştığı içinmalesef pek yararlı olamam galiba sana
ama bildiklerimi paylaşayim.
sac dökülmesi bende de çok fazlaydı bu yıla kadar kesin kel olacağım diyordum bu yıl neredeyse durdu.
sebebini net olarak bilmiyorum ama A ve C vitamini olan besinler iyi geliyor .
yumurta, havuç aklıma gelenler.
hindistan cevizi yagi çok iyi geliyor görünüm açısından ama ben zeytinyağlı şampuan kullandığım için eksra yağları kullanmıyorum.
bugün 20 dk lık egzersize başladım.çok ciddi faydası var.mutlaka sende dene.
yüz için bende almak isterim tavsiyetulumbachen birde dışarıdan uygulanacak herhangi bir tavsiyesi varsa çok iyi olur:))
snegurochka_nienna sizin de var mi yüzünüz için uyguladiginiz destekleyici ürünler?
Samsonn
Benide alın aranıza. Tatile gidene kadar karnımı düzleştirmem lazım. Protein ağırlıklı beslenirim onda sorun yok ama spor yapamıyorum ben. Banada 20 dk yetermi?tulumbachen saçlarım ve cildim güzel demişsin. Benim saçlarımda aşırı dökülme var sebebi yanlış beslenmemi acaba? Çünkü doktora gittim sadece d vitamini eksikliği çıktı. 1 haftadır içtiğim suyuda çoğalttım.
Naberler. Çok mutsuz ve aynı zamanda umutsuzum. Spora başlamak istemiyorum. 24 saatte 1 kere yemek işi bana kolay ama tüm gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum. Hiç aktivite yok. Sanırım depresyon bu olmalı çünkü yildim. 1 sene ugrastigim şeyin ellerimden kayması gerçekten dayanılmaz bir hiss . O kadar kötü hissettiriyor ki spor için motive olmama da engel oluyor. Kollarim bacaklarim benden kopup gidecek gibi hissediyorum böyle bir mutsuzluk. Nasıl anlatsam ki. Nefret ediyorum kendimden ya. Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size. Motivasyon denen sey birseyden umudun olursa olur. Ama şu ana kadar zayıflatır denen şeylerin o kadar çoğunun aksi çıktı ki o kadar çok yalan çıktı ki güvenerek baslayamiyorum artık. Gerçekten bıktım. Hiç birşeye hevesim yok. Hiç yok.
Samsonn
Hoş geldin canım :) 20 dk bana yetecekse sana fazla bile gelirSamsonn
İnşallah canım! Sen zaten fitsindir ama daha da fit olhaydi bakalim- hepimiz baslayalim. 7. aya hepimiz fit olarak gireriz :)
İnşallah canım! Sen zaten fitsindir ama daha da fit ol
Canım ailen için çok üzüldümcanim bu ruh halinden sadece korkularinin üstüne giderek kurtulabilirssin.
Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size
bak bu cok zor bi konu. sunu yapinca 1 ayda su Kadar veririm diyemezsin. her insanin vucudu farkli reaksiyon veriyor. bunun yani sira- eger ömür boyu- saglikli bir vucuda sahip olmak istiyorsan kendin oturup arastirman lazim. bir diyetisyenin elinde sihirli deynek yok. En fazlasi Liste verir. simdi sen karalari baglamadan en ince detayina kadar yaz bakalim- kac kilosun, boyun yasin kac? gün icinde neler yiyorsun? neler iciyorsun?
bunlar cok önemli. ben Doktor/ diyetisyen veya antrenör degilim. Sadece insan vuvudunu, psikolojisini ve biokimyasini anlamis bir insanim. benimde kendime göre sebeplerim var. mesela babam 36 yasinda par diye öldü. annem 45 yasinda. benim kendi beynimde tumör var ve suanda 15 Kilo fazlam var bu illet icin aldigim haplar yuzüden. saglikli yasam, saglikli beslenme, saglikli vucüt 34 beden pantolona sigmak degil.
ben mecburi olarak kac kere 20 Kilo alip verdim. hicbir Kilo alisim oburlukdan veya hantallikdan olmadi. saglik sorunlari ve aldigim ilaclar tam 3 kere beni bu duruma sokdu- yani Pasta, börek yiyip bu hala gelseydim emin ol icim acimazdi. ama neyse, kendinden nefret edilcek bir durum yok. sen sadece göbek, kol, bacak degilsin. bir insan olarak ic dünyana önem ver. sen kendini sevmezsen bu is olmaz- spor ve saglikli beslenmek bir caza formu degil. kendine verdigim bir mukafat. Bakis acini degistirmen gerek. hepsi bu.
istersen bir topik acalim ve 60 gün boyunca birbirimize destek olalim Burda..... ne dersin?
Canım ailen için çok üzüldümçok genç yaşta kayıplar. Nurlar içinde yatsınlar inşallah. Sana da Rabbimden acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda tüm rahatsızlıklarından kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?