• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayarak ezik olmaktan kurtulacağım

sagol canim- evet ikiside cok genc gitdiler. bu sebepden dolayi benim saglik konusuna Bakis acim cok farkli.

arkadasa yazmisdim- benimde suanda 15 Kilo fazlam var ama sorun etmiyorum- önemli olan saglik. bu Kilo olayini ben tam 3 kere yasadim. 2009 yilindan beri 3 kere aldim o 15 kiloyu ve haplari birakinca kendinden gitdi zaten. benim icin önemli olan kann degerlerim- ve kas indexim suanda.
Aynen öyle, sağlık ilk öncelik. Senin ilaçları ara ara mı kullanman gerekiyor? İnşallah tamamen iyileşirsin. 6o günlük topic açarsanız ben kesin aboneyim ;)

Aynen öyle, sağlık ilk öncelik. Senin ilaçları ara ara mı kullanman gerekiyor? İnşallah tamamen iyileşirsin. 6o günlük topic açarsanız ben kesin aboneyim :KK66:

yok canim- aslinda ömürlük ama ben ara ara kullaniyorum. haplarin yan etkisi faydasindan beter- Kilo sorunu biryana kalsin kalpkaslarina ve böbreklere zararli. iki ay daha alicam ve kann degerlerine bakdiktan sonra birakirim kesin- yaza tombik girecem yani :)

yok canim- aslinda ömürlük ama ben ara ara kullaniyorum. haplarin yan etkisi faydasindan beter- Kilo sorunu biryana kalsin kalpkaslarina ve böbreklere zararli. iki ay daha alicam ve kann degerlerine bakdiktan sonra birakirim kesin- yaza tombik girecem yani :)
:( acaba alternatif tıpta bi tedavisi yok mudur? Tombik dediğin de balık etidir kesin ;)

Çakralarımın açılması ( AİDİN SALİH)in kitabını okumakla açıldı.
Orada ''yaradılışımız gereği günde yalnızca 7 hurma ve eş değerde besinlerle gereken vucudumuzun besinine kavuşabileceğimiz-Diğer aşırı besinlerin organlarımızın tümünü sağlıksız etkileceğini ,yaşadığımız tüm hastalıkların ,yediklerimizden kaynaklandığını yazıyordu.

Ve aç kalarak ,zayıflamaktan ziyade ,sağlıklığımıza kavuşmamızın mümkünatını söylüyordu.

Önce okudum İLGİNÇ GELDİ ; Sonra durdum ''YOK ARTIK ''hani can boğazdan gelirdi DEDİM?
Meğerse can boğazdan gidermiş.
İnanmadım tabi.
Derhal kendime bir diyetisyen buldum,hem (ÜRÜN)(GIDA TAKVİTESİ) hem öğün kontrol hemde 7/24 destek veriyordu.
İlk başlangıcım iyi gitti.
Ürünler 1400 tl falandı ,birde 4 gün fuul protein beslenmesi.
Birde programa uymak için gıdaya harcadığım para uhuuuuuu ,söylemeyeyim.
Bu diyeti ömür boyu uygulamak için servet gerekir öyle söyleyeyim.
Neyse 2 ayda 6 kilo verdim.
Ama düzenim kalmamıştı ,misafirliğe gidemiyor ,misafir ağırlayamıyordum.
Çünkü; Beslenme şeklim tamamen özeldi.
Ürünlerde midemi bulandırıyordu bıraktım.

Sonra verdiğim kiloları 2 ayda hopppp 2 misli geri aldım .

Baktım böyle olmayacak.
AİDİN SALİH i dinlemek ne kadar zarar verirdi ki ?
Önce 7 hurma diyetiyle yola çıktım ama ne mümkün?
Bu kadar büyümüş mideye imkansızdı.
Bende 8 tok 16 aç uygulamasına başladım.
Yani akşam 17:00 kadar 2 öğünüm var ,ara öğün badem ceviz yeşil elma kahve ve 17:00 son.

17:00 dan sonra çiğnemeli tek besin yok.
Bunun yanında şeker ve karbonhidrat yok.
Makarna pilav yok..
Günde 2 dilim ekmek serbest birde bal ,yeşil elma,tarçın kabuğu ve limon suyu ile şeker ihtiyacımı karşılıyorum.
İmkansız demeyin ,kesinlikle çok kolay.
Günde 2,5 lt su .

1 ayda 4,5 kilo verdim ve zerre kadar zorlanmadan.
Zararlı,yağlı ,hazır gıda,şeker ve aburcubur tüketmedim.
Cildim çok güzelleşti,dökülen saçlarım durdu . Ve kilodan ziyada inceldim.

Hayatımdan hiç bir şey kaybetmedim,kendi yaşam biçimim oldu sayılır ve ömür boyu böyle devam edebilirim.
Sağlıklı yaşayarak ve her hafta tok vaziyette kilo vererek .

Önerdiğim kitabı tavsiye ederim
AİDİN SALİH-GERÇEK TIP

Sağlıkla kilo verin ,birazda spor tabi
msntr-1-com-girlrun-gif.1318391
msnsmiley-20-165-gif.1318396

sac dökülmesinin bir cok sebebi var: En önemlileri Harmonlar ve yanlis beslenme. Tiroid kontrolü yaptirdinmi? Dogum kontrol hapi ayni effekti yapabilir- veya demir, cinko ve biyotin eksikligi olabilir. Doktor hepsi normal demis ama ben bu konuda 30 günlük kür yapilmasi taraftariyim.

Vitamin d eksikligi asla göz ardi edilmesin. Burda günes olmadigi icin hepimizde Vitamin D eksik- ben türkiyeden D-vit aliyorum ve 3 ayda bir bir ampül tüketiyorum.

ben saclarim ve cildim icin 30 günlük multivitamin kürü yapiyorum her 3 ayda bir- ilac olmadigi icin adini yazim: ORTHOMOL IMMUN, yani sira Biotin kullaniyorum ve haftada bir extra Vitamin C, Magnesium ve Calcium tableti yutuyorum.
asiri sebze yememe ragmen bu devirdeki meyve ve sebzelerin besin degeri düsük oldugu icin- bana yetmiyor malasef.

ben senede iki kere bagirsak kürü yapiyorum- tüm bagirsagi temizleyip bakteri kültürleri aliyorum eczaneden buda ilac olmadigi icin adini yazim: KIJIMEA

en önemlisi SU. günde en az 3 Litre ve 1 Litre bitki cayi iciyorum.
Kecisütü sabunla yüzümü ve vucudumu yikiyorum. Vucuduma Crem kullanmam asla- kisin Eksi 10 veya 15 olursa Shea yagi sürüyorum. Masallah diyim, catlak vs. yok.

yüzümü her Sabah ve aksam (isyerinde make up kullaniyorum) Kecisütü sabunla yikiyorum ve kurulamadan nemlendiricimi sürüyorum. Maske vs. haftada bir yapiyorum.

saclarin bakimi biraz zor benim icin- 2 gün önce kestirdim ama normalde uzun kivircik saclarim var. zeytin yagi v. sürmüyorum- kullandigim sampuan ve sac kremi silikonlu malasef. TIGI markasi, Yesil sise
Tiroidlerimde sıkıntı yok ama geçen sene doğum kontrol hapını bıraktım. Ondan sonra iyice arttı zaten dökülme. Hormon testi yaptırayım önce en iyisi. Ben senin kadar istikrarlı olabileceğimi sanmıyorum bu bakım konularında ama deneyeceğim. Sen çok bilinçlisin.

gel gel-- 7. aya kadar bakalim gelismeler nasil olacak.
canim senin zaten Kilo sorunun yok- sana spor sart. sporsuz olmaz. Günde 20 dakika gercekden fark ediyor. Kas konusunda egzersiz yapdigin dakikalar önemli degil- sadece kullandigin kilolar önemli. tabiki 10 senelik Fitness gecmisin olsa 20 dakika degilde belki 30 dakika yapardin ama önemli olan her daim kullandigin agirliktir. saatlerce Studioyada mayalanmaya gerek yok. ben soyun,giyin-egzersiz yap, yikan- 45 dakikada bitiriyorum :)

misal verim: Squat- ben sirtimda agirlik olmadan 275 tane yapiyorum- ama bu benim limitim yani vucüdüm alisgin oldugu icin sadece olan kaslar muhafaza oluyor- eger büyümesini istersem mecbur agirlik kullanmam lazim ve agirliga göre tekrarlamasi düsüyor tabiki. son zamalarda 50 Kilo agirlik ile 50 tane yapiyorum ve bu benim bacak/popo kaslarim icin büyüme sinyali. Vucüt 50 kiloya alisinca 51,52,53, diye devam ederim. yani tekrarlamayi degilde agirlik hep yüksetilir. tekrarlamanin yüksek tutulmasi olan kaslari muhafaza icindir.

sen daha yeni basladigin icin sanslisin- yani sadece kendi kilonla egzersiz yaparak baya yol alirsin. seni ve vucudunu görmedim ve kaslarin ne halde bilmiyorum ama tecrübeme dayanarak cogu kadin ilk 1 sene agirliksiz calisacak kivamda. helede ofisde calisan bir kadinsa genelde 2 gidim kas oluyor vucutda.

sen basla. niye yapamiyorsun? sorun nerde? günde kendine 20 dakika ayirmiyorsan bu konu spordan cikar.
ben bu Fitness isini cok capli görüyorum. yani olay sadece güzel popo degil, saglikli bir zihin, saglikli vucut- kendine ayrilan özel Zaman dilimleri, saglikli yiyecekler. özenle secilmis ve severek pisirilmis. bizim sadece bir canimiz var- bu net. bir canimiz oldugu icin kendi saglimizdan önemli hicbir sey yok.
Doğumdan önce karnım çok sıkıydı. Çünkü 50 kilonun üstüne çıkmamıştım hiç. Şimdi 53 e sabitlendim ama karnım eskisi gibi gergin değil.

Çakralarımın açılması ( AİDİN SALİH)in kitabını okumakla açıldı.
Orada ''yaradılışımız gereği günde yalnızca 7 hurma ve eş değerde besinlerle gereken vucudumuzun besinine kavuşabileceğimiz-Diğer aşırı besinlerin organlarımızın tümünü sağlıksız etkileceğini ,yaşadığımız tüm hastalıkların ,yediklerimizden kaynaklandığını yazıyordu.

Ve aç kalarak ,zayıflamaktan ziyade ,sağlıklığımıza kavuşmamızın mümkünatını söylüyordu.

Önce okudum İLGİNÇ GELDİ ; Sonra durdum ''YOK ARTIK ''hani can boğazdan gelirdi DEDİM?
Meğerse can boğazdan gidermiş.
İnanmadım tabi.
Derhal kendime bir diyetisyen buldum,hem (ÜRÜN)(GIDA TAKVİTESİ) hem öğün kontrol hemde 7/24 destek veriyordu.
İlk başlangıcım iyi gitti.
Ürünler 1400 tl falandı ,birde 4 gün fuul protein beslenmesi.
Birde programa uymak için gıdaya harcadığım para uhuuuuuu ,söylemeyeyim.
Bu diyeti ömür boyu uygulamak için servet gerekir öyle söyleyeyim.
Neyse 2 ayda 6 kilo verdim.
Ama düzenim kalmamıştı ,misafirliğe gidemiyor ,misafir ağırlayamıyordum.
Çünkü; Beslenme şeklim tamamen özeldi.
Ürünlerde midemi bulandırıyordu bıraktım.

Sonra verdiğim kiloları 2 ayda hopppp 2 misli geri aldım .

Baktım böyle olmayacak.
AİDİN SALİH i dinlemek ne kadar zarar verirdi ki ?
Önce 7 hurma diyetiyle yola çıktım ama ne mümkün?
Bu kadar büyümüş mideye imkansızdı.
Bende 8 tok 16 aç uygulamasına başladım.
Yani akşam 17:00 kadar 2 öğünüm var ,ara öğün badem ceviz yeşil elma kahve ve 17:00 son.

17:00 dan sonra çiğnemeli tek besin yok.
Bunun yanında şeker ve karbonhidrat yok.
Makarna pilav yok..
Günde 2 dilim ekmek serbest birde bal ,yeşil elma,tarçın kabuğu ve limon suyu ile şeker ihtiyacımı karşılıyorum.
İmkansız demeyin ,kesinlikle çok kolay.
Günde 2,5 lt su .

1 ayda 4,5 kilo verdim ve zerre kadar zorlanmadan.
Zararlı,yağlı ,hazır gıda,şeker ve aburcubur tüketmedim.
Cildim çok güzelleşti,dökülen saçlarım durdu . Ve kilodan ziyada inceldim.

Hayatımdan hiç bir şey kaybetmedim,kendi yaşam biçimim oldu sayılır ve ömür boyu böyle devam edebilirim.
Sağlıklı yaşayarak ve her hafta tok vaziyette kilo vererek .

Önerdiğim kitabı tavsiye ederim
AİDİN SALİH-GERÇEK TIP

Sağlıkla kilo verin ,birazda spor tabi
msntr-1-com-girlrun-gif.1318391
msnsmiley-20-165-gif.1318396

Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. ;) Bir ara hepsi alıntı sandım :KK48: Bizzat kişisel deneyiminizmiş. Akşam 5 ile sabah 9 arası hiç birşey yenmiyor anladığım kadarıyla.

Naberler. Çok mutsuz ve aynı zamanda umutsuzum. Spora başlamak istemiyorum. 24 saatte 1 kere yemek işi bana kolay ama tüm gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum. Hiç aktivite yok. Sanırım depresyon bu olmalı çünkü yildim. 1 sene ugrastigim şeyin ellerimden kayması gerçekten dayanılmaz bir hiss . O kadar kötü hissettiriyor ki spor için motive olmama da engel oluyor. Kollarim bacaklarim benden kopup gidecek gibi hissediyorum böyle bir mutsuzluk. Nasıl anlatsam ki. Nefret ediyorum kendimden ya. Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size. Motivasyon denen sey birseyden umudun olursa olur. Ama şu ana kadar zayıflatır denen şeylerin o kadar çoğunun aksi çıktı ki o kadar çok yalan çıktı ki güvenerek baslayamiyorum artık. Gerçekten bıktım. Hiç birşeye hevesim yok. Hiç yok.

Selamlar :)
Konuna ne kadar umut dolu başlamışsın.
Bu mesajı sevmedim.

Ben de vücudunda 10 kilo kadar fazlası olan ama bundan dolayı
yemekten vazgeçmeyen biriyim.

Çok güzel olmasam da olur önemli olan çok mutlu olmak.
Çok güzel olsam da mutlu olmayacağımı biliyorum.
Böreklerimden vazgeçmeye değmez :)

Sana bir dizi önermek istiyorum..
Oh my Venüs.

Kore dizisidir ve çok keyifle izleyeceğini düşünüyorum.
Asla vazgeçme!
Yaparsın sen bu işi ;)

c
Selamlar :)
Konuna ne kadar umut dolu başlamışsın.
Bu mesajı sevmedim.

Ben de vücudunda 10 kilo kadar fazlası olan ama bundan dolayı
yemekten vazgeçmeyen biriyim.

Çok güzel olmasam da olur önemli olan çok mutlu olmak.
Çok güzel olsam da mutlu olmayacağımı biliyorum.
Böreklerimden vazgeçmeye değmez :)

Sana bir dizi önermek istiyorum..
Oh my Venüs.

Kore dizisidir ve çok keyifle izleyeceğini düşünüyorum.
Asla vazgeçme!
Yaparsın sen bu işi :KK66:
tesekkur ederim cok cok

Veee 1 hafta boyunca 24 saatte 1 kere yemek yiyerek, beli bir türlü kapanmayan slim jeans pantolonuma tekrar girebilmis durumdayım. Çok mutlu oldum. Motivasyonun yeniden arttı. Bu süre zarfında sadece 2 gün akşamları 10000 adım atmıştım. Yani bu düzeni ömür boyu devam ettirebilecegimi de hesaba katarsak sonunda bana en uygun yaşam tarzını buldum demektir. Ekstradan günde 15 dakka plank+ 8 dakka squat (effectiv versiyon ) yaparak süreci hızlandırmayı düşünüyorum ne dersiniz ? Çünkü içine sigmam gereken 2 kot pantolon daha var ve sadece sigmak yetmez bir de etlerimin fışkırmamasi lazim sanırım bu konuda plank bana yardımcı olur. Fikirlerinizi duymak istiyorum

Bu da 7 günün sonucu. Benim için yeterince memnun edici . Uzunca yolum var ama ise yarayan birşey bukdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve böyle insanlar hep karşınıza çıkar sevgili kızlar. Heryerde vardır bunlardan. Genelde kendi hayatından memnuniyetsizdirler ve kendilerince "daha memnuniyetsiz" insanlarla dalga geçerek eğlenmeye çalışırlar. Olsun biz de okuyup eğleniyoruz oyna devam

bu ne yaa :KK70: açmayın sakın!! uyarmadı demeyin sonraa!

Ve böyle insanlar hep karşınıza çıkar sevgili kızlar. Heryerde vardır bunlardan. Genelde kendi hayatından memnuniyetsizdirler ve kendilerince "daha memnuniyetsiz" insanlarla dalga geçerek eğlenmeye çalışırlar. Olsun biz de okuyup eğleniyoruz oyna devam
Bana mı bozuldun şimdi ? Bu sen misin ki? Sadece alt karın problemim var diyince çok zayıfsın sandım. Ve resim resmen cıplak! kendi mi paylaştın bu şekilde?

Mune'den rica edicem, silsin tüm yorumları. Cidden senin olduğunu aklımının ucundan bile geçmedi. Özür dilerim.

Bana mı bozuldun şimdi ? Bu sen misin ki? Sadece alt karın problemim var diyince çok zayıfsın sandım. Ve resim resmen cıplak! kendi mi paylaştın bu şekilde?
Birincisi resmen çıplak mi ? Zaten çıplak doguyoruz annem entariyle mi foto cekeydim sjajsjjs . Ikincisi bozulmak yok devam et tam motivasyon kaynagisin böyle :KK70:

Back