bu tür konularda hep takip ediyorum sizin yorumlarinizi.
hayalimde tipki profildeki gibi bir bedene sahipsiniz:))
gercekdende öyle veya öyleydi diyelim :) 164 boya 60 Kilo olunca gögüs 98 bel 65 ve popo 102 oluyor.
suanda benimde fazla kilolarim var - ama aldigim Hormon haplari zayiflamama engel. degerlerim normallesince gider fazlaliklar. ben fazla takmiyorum. saglik gercekdende en önemlisi. son 3 gündür oruç tutuyorum ve simdi burayı okuyunca farkettim ki tam 19 saat ac kalıyorum.
ve tıpkı yazdığınız gibi belli bir saatten sonra tokluk hissi oluşuyor.
yani yaşam tarzı haline getirmek çok da zor değil aslında bu beslenme biçimini.
evet, alisinca Hemde cok rahat oluyor- kahvalti derdi yok, sabahlari daha uzun uyuyabiliyorum. bu sebepden azcik alisinca 24 Saat bile kolaylikla tutuluyor. Su ve Protein cok önemli. ben 1.57
52 kiloyum.
iki çocuktan sonra kalan minik bir gobegim var ama sorun göbek değil görünüş sekli sanırım.
hani oturunca kendini salan cinsten
böyle tas gibi karin olsa
body Builder atasözü vardir : Abs are made in the Kitchen- yani karin kasi mutfakta yapilir. karinin düz olmasi fazla sporla alakali degil. üzerindeki yag tabakasi mevcut olan kaslari örtüyor. yani karini tas gibi isterseniz mecbur sizde yag yakacaksiniz. benim yandan karin kaslarim belirgin mesela ama bunun sporla alakasi yok- sadece sirt kaslarimi dengelemek icin karin kasi calisiyorum. sadece yag orani önemli- eger baklava Tipi kas isterseniz ozaman mevcbur antreman gerek tabiki :) mesela büyük kalcali ve basenli kadınlara hep ozenirim
63 kiloyu gördüm bir dönem benim için çok fazlaydı.gobegim ve mide bolgem resmen erkek tipi göbek şekline bürünmüştü.
ama popo ve basenlar tam istediğim gibi olmuştu
zayifladim 10 kilo verdim evet göbek bariz küçüldü.mide bölgesi neredeyse eridi ama gelin görün ki kalça ve basenlerde eridi bitti
galiba üst beden ağırlıklı zayiflamam lazım ama nasıl?
hem sarkmadan catlamadan
hemde alt bedeni geliştirirken üst tarafı kuculmenin bir yolu yok mu
var--- aslinda en kolayi sizinki. bacak ve popo kaslari asiri Cabuk gelisir- Squat yap- 30 gün boyunca. 50ile basla ve hergün 10 tane yükselt. 30 günün sonunda popon ve bacaklarin sertlesmis ve büyümüs olur- sonra üstüne agirlik eklersin. alt tarafi büyütmek kolay- sadece günde 20 dakikalik sporla cok güzel sonuclar alirsin. yürüyüşe bayılıyorum ama kalça bolgem yok olacak diye korkuyrum
yürüyüs kalp damar hastaliklari icin birebir ama kas yapmaz- tas gibi görünüm olmaz- erirsiniz ama islak bez gibi porsuk olur vucut. bende haftada 2 gün cardio yapiyorum ama dinlenme amacli- yani 15 km kosu ile kaslar dinleniyor- unutmadan yürümek insanoglu icin spor degildir. buda yine bir yeni nesil hastaligi- insanoglu yürümek icin yaratilmis. günde 7000 adim sart ama bunu spor olarak görmeyin. bana onerebileceginiz biseyler var mi?
konu sahibi yazdiklarinizi tek tek okudum.
tebrik ederim öncelikle.
mutlaka takip edecegim gelişmeleri.