• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayarak ezik olmaktan kurtulacağım

çocuğu almaya merdivenden ineyim dedim bacaklarim nasıl kasildi.
meğer ne hantal hantal yatiyormuşum.
20 sguat ta bacaklarim isyan etti:))
ama yıkilmak yok dediğiniz gibi 30 en aralıklarla yapacağım.
elma gibi dediniz can evimden vurdunuz:KK70:
hayali bile güzel:confused:
bu gazla yapacağım insallh:KK49:

Böyle gaza gel iste... elma gibi olacak o totis!! :halay:
30 gün sonra rahatlikla 100 tane yaparsin. ben son zamanlarda 350 tane yapiyordum- sirtimda bide 50 kiloluk kum torbasinla. sende alirsin bebisi sirtina- hem oynarsiniz hemde spor yaparsiniz.

yirmiden fazlaya gerek bile yok- her gün belirli bir bölge- hergün ayni kas calisilmaz- ters effekt olur- erir gider minnos.
ben sirt kaslari icin max. 30 dakika calisiyorum ki sirt kaslari baya büyük. yumurta kadar bizep veya trizep icin 20 dakika cok bile. kendine 4 degisik egzersiz sec kollar icin- her egzersizi 15 kere yap ve bunu 3 kera tekrarla- yeterde artar bile :)
Gün aşırı mı yapayım bunu? Çok teşekkürler! Hepsini dikkata alıcam. Her halde hafta 3 bisiklet yapsam 3 gün de Lesli, bir de böyle bölgesel 2 aya fark görünür di mi?

Gün aşırı mı yapayım bunu? Çok teşekkürler! Hepsini dikkata alıcam. Her halde hafta 3 bisiklet yapsam 3 gün de Lesli, bir de böyle bölgesel 2 aya fark görünür di mi?

bence 3 Lesli yap 3 bölgesel. bölgeseli popo- bacak / sirt-kol/ gögüs- karin diye ayir.

mesela Pazertesi:
Lesli
sali:
popo- bacak
Carsamba:
Lesli
persembe:
sirt-kol
Cuma:
Lesli
Cumartasi:
Gögüs- karin

Pazar dinlenme günü- tabiki yani sira yemeye dikkat edersen karin bölgesinde 5 cm gider kesin. bölgesel yapdigin günler 40 dakika bisiklet yapabilirsin- sonra bölgesele gecersin

bence 3 Lesli yap 3 bölgesel. bölgeseli popo- bacak / sirt-kol/ gögüs- karin diye ayir.

mesela Pazertesi:
Lesli
sali:
popo- bacak
Carsamba:
Lesli
persembe:
sirt-kol
Cuma:
Lesli
Cumartasi:
Gögüs- karin

Pazar dinlenme günü- tabiki yani sira yemeye dikkat edersen karin bölgesinde 5 cm gider kesin. bölgesel yapdigin günler 40 dakika bisiklet yapabilirsin- sonra bölgesele gecersin
Çok teşekkür ederim. Süpersin! Bunun resmini çekiyorum, evde duvara yapıştırıcam. :KK68:

Samsonn Samsonn
cayimin sekeri cayimin sekeri tulumbachen tulumbachen
Benide alın aranıza. Tatile gidene kadar karnımı düzleştirmem lazım. Protein ağırlıklı beslenirim onda sorun yok ama spor yapamıyorum ben. Banada 20 dk yetermi? tulumbachen tulumbachen saçlarım ve cildim güzel demişsin. Benim saçlarımda aşırı dökülme var sebebi yanlış beslenmemi acaba? Çünkü doktora gittim sadece d vitamini eksikliği çıktı. 1 haftadır içtiğim suyuda çoğalttım.

Naberler. Çok mutsuz ve aynı zamanda umutsuzum. Spora başlamak istemiyorum. 24 saatte 1 kere yemek işi bana kolay ama tüm gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum. Hiç aktivite yok. Sanırım depresyon bu olmalı çünkü yildim. 1 sene ugrastigim şeyin ellerimden kayması gerçekten dayanılmaz bir hiss . O kadar kötü hissettiriyor ki spor için motive olmama da engel oluyor. Kollarim bacaklarim benden kopup gidecek gibi hissediyorum böyle bir mutsuzluk. Nasıl anlatsam ki. Nefret ediyorum kendimden ya. Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size. Motivasyon denen sey birseyden umudun olursa olur. Ama şu ana kadar zayıflatır denen şeylerin o kadar çoğunun aksi çıktı ki o kadar çok yalan çıktı ki güvenerek baslayamiyorum artık. Gerçekten bıktım. Hiç birşeye hevesim yok. Hiç yok.

Naberler. Çok mutsuz ve aynı zamanda umutsuzum. Spora başlamak istemiyorum. 24 saatte 1 kere yemek işi bana kolay ama tüm gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum. Hiç aktivite yok. Sanırım depresyon bu olmalı çünkü yildim. 1 sene ugrastigim şeyin ellerimden kayması gerçekten dayanılmaz bir hiss . O kadar kötü hissettiriyor ki spor için motive olmama da engel oluyor. Kollarim bacaklarim benden kopup gidecek gibi hissediyorum böyle bir mutsuzluk. Nasıl anlatsam ki. Nefret ediyorum kendimden ya. Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size. Motivasyon denen sey birseyden umudun olursa olur. Ama şu ana kadar zayıflatır denen şeylerin o kadar çoğunun aksi çıktı ki o kadar çok yalan çıktı ki güvenerek baslayamiyorum artık. Gerçekten bıktım. Hiç birşeye hevesim yok. Hiç yok.
ilk zamanki motivasyonun kalmamış .
yilman böyle hissetmen normal ama okuduğum kadariyla isteyince basaranlardansin.
malesef diyetle ilgili o kadar çok kirli bilgi var ki.
az önce günde 20 muz yiyerek iki ayda 9 kilo veren kizin haberini okudum.
oysa tam tersi muz çok besleyici ve kilo yapar diye biliriz:confused:
sanırım asıl mesele her insanın kendi bedenini tanıması ve ihtiyacı olanı bilmesi.
fazlasını reddedilmesi.
her insanda aynı etkiyi gostermeyebilir beslenme sekli.
ama spor ortak .o değişmez.
evet oda motivasyonsuz zor oluyor:)
en iyi motivasyonda yine insanın kendinde saklı.
zaafin neyse harekete geçirmek lazım.
bak bana günde 20 dkyla 30 günde istedigin görünüme kavusursun dedi tulumbachen tulumbachen
tavsiyesine uyup bugün başladım.
bacaklarim yaniyor:spor:

Samsonn Samsonn
Benide alın aranıza. Tatile gidene kadar karnımı düzleştirmem lazım. Protein ağırlıklı beslenirim onda sorun yok ama spor yapamıyorum ben. Banada 20 dk yetermi? tulumbachen tulumbachen saçlarım ve cildim güzel demişsin. Benim saçlarımda aşırı dökülme var sebebi yanlış beslenmemi acaba? Çünkü doktora gittim sadece d vitamini eksikliği çıktı. 1 haftadır içtiğim suyuda çoğalttım.
ince bilegim❤ canım hatırladığım kadariyla sen uzun boyluydun.
bende mantık direk
öyle boyum olsun varsin kel olayim diye çalıştığı için:confused: malesef pek yararlı olamam galiba sana:KK35:
ama bildiklerimi paylaşayim.
sac dökülmesi bende de çok fazlaydı bu yıla kadar kesin kel olacağım diyordum bu yıl neredeyse durdu.
sebebini net olarak bilmiyorum ama A ve C vitamini olan besinler iyi geliyor .
yumurta, havuç aklıma gelenler.
hindistan cevizi yagi çok iyi geliyor görünüm açısından ama ben zeytinyağlı şampuan kullandığım için eksra yağları kullanmıyorum.
bugün 20 dk lık egzersize başladım.çok ciddi faydası var.mutlaka sende dene.
yüz için bende almak isterim tavsiye tulumbachen tulumbachen birde dışarıdan uygulanacak herhangi bir tavsiyesi varsa çok iyi olur:))
snegurochka_nienna snegurochka_nienna sizin de var mi yüzünüz için uyguladiginiz destekleyici ürünler?
Hoppa

Rus kökenli olduğum için sadece köylü yöntemleri biliyorum ben ya. Pirinci 1 gün suda bekletip sonra bir taşım kaynatip telvesini güneş gören yerlerine sürerdi bizim kadınlar. Teni beyazlatiyor ve ölü deriyi döküyor . Bir de salataligin suyunu çıkarıp dut pekmeziyle karıştırıp sürmek biliyorum o da gozenekleri daraltır . Her sabah sidik sürmek de var ama onu kimse yapmaz diye söylemiyorum

ince bilegim❤ canım hatırladığım kadariyla sen uzun boyluydun.
bende mantık direk
öyle boyum olsun varsin kel olayim diye çalıştığı için:confused: malesef pek yararlı olamam galiba sana:KK35:
ama bildiklerimi paylaşayim.
sac dökülmesi bende de çok fazlaydı bu yıla kadar kesin kel olacağım diyordum bu yıl neredeyse durdu.
sebebini net olarak bilmiyorum ama A ve C vitamini olan besinler iyi geliyor .
yumurta, havuç aklıma gelenler.
hindistan cevizi yagi çok iyi geliyor görünüm açısından ama ben zeytinyağlı şampuan kullandığım için eksra yağları kullanmıyorum.
bugün 20 dk lık egzersize başladım.çok ciddi faydası var.mutlaka sende dene.
yüz için bende almak isterim tavsiye tulumbachen tulumbachen birde dışarıdan uygulanacak herhangi bir tavsiyesi varsa çok iyi olur:))
snegurochka_nienna snegurochka_nienna sizin de var mi yüzünüz için uyguladiginiz destekleyici ürünler?
Hoppa
Günaydın ❤❤ uzun sayılırım canım orta boy diyelim :) 1.70.
Saçlarım bu sene iyice coştu benimde. Şöyle söyleyeyim ördüğüm zaman genişliği sadece 1 cm oluyor. Umutsuz vaka yani. Hindistan cevizi yağı kullandım ama o tatz yağlar daha çok döküyor benim saçımı. 20 dk egzersizde hangi hareketleri yaptın peki?

Samsonn Samsonn

gel gel-- 7. aya kadar bakalim gelismeler nasil olacak.
canim senin zaten Kilo sorunun yok- sana spor sart. sporsuz olmaz. Günde 20 dakika gercekden fark ediyor. Kas konusunda egzersiz yapdigin dakikalar önemli degil- sadece kullandigin kilolar önemli. tabiki 10 senelik Fitness gecmisin olsa 20 dakika degilde belki 30 dakika yapardin ama önemli olan her daim kullandigin agirliktir. saatlerce Studioyada mayalanmaya gerek yok. ben soyun,giyin-egzersiz yap, yikan- 45 dakikada bitiriyorum :)

misal verim: Squat- ben sirtimda agirlik olmadan 275 tane yapiyorum- ama bu benim limitim yani vucüdüm alisgin oldugu icin sadece olan kaslar muhafaza oluyor- eger büyümesini istersem mecbur agirlik kullanmam lazim ve agirliga göre tekrarlamasi düsüyor tabiki. son zamalarda 50 Kilo agirlik ile 50 tane yapiyorum ve bu benim bacak/popo kaslarim icin büyüme sinyali. Vucüt 50 kiloya alisinca 51,52,53, diye devam ederim. yani tekrarlamayi degilde agirlik hep yüksetilir. tekrarlamanin yüksek tutulmasi olan kaslari muhafaza icindir.

sen daha yeni basladigin icin sanslisin- yani sadece kendi kilonla egzersiz yaparak baya yol alirsin. seni ve vucudunu görmedim ve kaslarin ne halde bilmiyorum ama tecrübeme dayanarak cogu kadin ilk 1 sene agirliksiz calisacak kivamda. helede ofisde calisan bir kadinsa genelde 2 gidim kas oluyor vucutda.

sen basla. niye yapamiyorsun? sorun nerde? günde kendine 20 dakika ayirmiyorsan bu konu spordan cikar.
ben bu Fitness isini cok capli görüyorum. yani olay sadece güzel popo degil, saglikli bir zihin, saglikli vucut- kendine ayrilan özel Zaman dilimleri, saglikli yiyecekler. özenle secilmis ve severek pisirilmis. bizim sadece bir canimiz var- bu net. bir canimiz oldugu icin kendi saglimizdan önemli hicbir sey yok.

canim bu ruh halinden sadece korkularinin üstüne giderek kurtulabilirssin.

Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size

bak bu cok zor bi konu. sunu yapinca 1 ayda su Kadar veririm diyemezsin. her insanin vucudu farkli reaksiyon veriyor. bunun yani sira- eger ömür boyu- saglikli bir vucuda sahip olmak istiyorsan kendin oturup arastirman lazim. bir diyetisyenin elinde sihirli deynek yok. En fazlasi Liste verir. simdi sen karalari baglamadan en ince detayina kadar yaz bakalim- kac kilosun, boyun yasin kac? gün icinde neler yiyorsun? neler iciyorsun?

bunlar cok önemli. ben Doktor/ diyetisyen veya antrenör degilim. Sadece insan vuvudunu, psikolojisini ve biokimyasini anlamis bir insanim. benimde kendime göre sebeplerim var. mesela babam 36 yasinda par diye öldü. annem 45 yasinda. benim kendi beynimde tumör var ve suanda 15 Kilo fazlam var bu illet icin aldigim haplar yuzüden. saglikli yasam, saglikli beslenme, saglikli vucüt 34 beden pantolona sigmak degil.

ben mecburi olarak kac kere 20 Kilo alip verdim. hicbir Kilo alisim oburlukdan veya hantallikdan olmadi. saglik sorunlari ve aldigim ilaclar tam 3 kere beni bu duruma sokdu- yani Pasta, börek yiyip bu hala gelseydim emin ol icim acimazdi. ama neyse, kendinden nefret edilcek bir durum yok. sen sadece göbek, kol, bacak degilsin. bir insan olarak ic dünyana önem ver. sen kendini sevmezsen bu is olmaz- spor ve saglikli beslenmek bir caza formu degil. kendine verdigim bir mukafat. Bakis acini degistirmen gerek. hepsi bu.

istersen bir topik acalim ve 60 gün boyunca birbirimize destek olalim Burda..... ne dersin?

Samsonn Samsonn

sac dökülmesinin bir cok sebebi var: En önemlileri Harmonlar ve yanlis beslenme. Tiroid kontrolü yaptirdinmi? Dogum kontrol hapi ayni effekti yapabilir- veya demir, cinko ve biyotin eksikligi olabilir. Doktor hepsi normal demis ama ben bu konuda 30 günlük kür yapilmasi taraftariyim.

Vitamin d eksikligi asla göz ardi edilmesin. Burda günes olmadigi icin hepimizde Vitamin D eksik- ben türkiyeden D-vit aliyorum ve 3 ayda bir bir ampül tüketiyorum.

ben saclarim ve cildim icin 30 günlük multivitamin kürü yapiyorum her 3 ayda bir- ilac olmadigi icin adini yazim: ORTHOMOL IMMUN, yani sira Biotin kullaniyorum ve haftada bir extra Vitamin C, Magnesium ve Calcium tableti yutuyorum.
asiri sebze yememe ragmen bu devirdeki meyve ve sebzelerin besin degeri düsük oldugu icin- bana yetmiyor malasef.

ben senede iki kere bagirsak kürü yapiyorum- tüm bagirsagi temizleyip bakteri kültürleri aliyorum eczaneden buda ilac olmadigi icin adini yazim: KIJIMEA

en önemlisi SU. günde en az 3 Litre ve 1 Litre bitki cayi iciyorum.
Kecisütü sabunla yüzümü ve vucudumu yikiyorum. Vucuduma Crem kullanmam asla- kisin Eksi 10 veya 15 olursa Shea yagi sürüyorum. Masallah diyim, catlak vs. yok.

yüzümü her Sabah ve aksam (isyerinde make up kullaniyorum) Kecisütü sabunla yikiyorum ve kurulamadan nemlendiricimi sürüyorum. Maske vs. haftada bir yapiyorum.

saclarin bakimi biraz zor benim icin- 2 gün önce kestirdim ama normalde uzun kivircik saclarim var. zeytin yagi v. sürmüyorum- kullandigim sampuan ve sac kremi silikonlu malasef. TIGI markasi, Yesil sise

Samsonn Samsonn
Hoş geldin canım :) 20 dk bana yetecekse sana fazla bile gelir :D

canim bu ruh halinden sadece korkularinin üstüne giderek kurtulabilirssin.

Doktorlardan diyetisyenlerden antrenörlerden nefret ediyorum. Hergün baska bişey söyleyen ikiyüzlü köpekler. Hicbirseye güvenmemek , evet bunu yapınca 1 ayda şu kadar kilo veririm kesin diyememek benim için dehşet verici anlatamam size

bak bu cok zor bi konu. sunu yapinca 1 ayda su Kadar veririm diyemezsin. her insanin vucudu farkli reaksiyon veriyor. bunun yani sira- eger ömür boyu- saglikli bir vucuda sahip olmak istiyorsan kendin oturup arastirman lazim. bir diyetisyenin elinde sihirli deynek yok. En fazlasi Liste verir. simdi sen karalari baglamadan en ince detayina kadar yaz bakalim- kac kilosun, boyun yasin kac? gün icinde neler yiyorsun? neler iciyorsun?

bunlar cok önemli. ben Doktor/ diyetisyen veya antrenör degilim. Sadece insan vuvudunu, psikolojisini ve biokimyasini anlamis bir insanim. benimde kendime göre sebeplerim var. mesela babam 36 yasinda par diye öldü. annem 45 yasinda. benim kendi beynimde tumör var ve suanda 15 Kilo fazlam var bu illet icin aldigim haplar yuzüden. saglikli yasam, saglikli beslenme, saglikli vucüt 34 beden pantolona sigmak degil.

ben mecburi olarak kac kere 20 Kilo alip verdim. hicbir Kilo alisim oburlukdan veya hantallikdan olmadi. saglik sorunlari ve aldigim ilaclar tam 3 kere beni bu duruma sokdu- yani Pasta, börek yiyip bu hala gelseydim emin ol icim acimazdi. ama neyse, kendinden nefret edilcek bir durum yok. sen sadece göbek, kol, bacak degilsin. bir insan olarak ic dünyana önem ver. sen kendini sevmezsen bu is olmaz- spor ve saglikli beslenmek bir caza formu degil. kendine verdigim bir mukafat. Bakis acini degistirmen gerek. hepsi bu.

istersen bir topik acalim ve 60 gün boyunca birbirimize destek olalim Burda..... ne dersin?
Canım ailen için çok üzüldüm :( çok genç yaşta kayıplar. Nurlar içinde yatsınlar inşallah. Sana da Rabbimden acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda tüm rahatsızlıklarından kurtulursun. :KK19:

Canım ailen için çok üzüldüm :KK43: çok genç yaşta kayıplar. Nurlar içinde yatsınlar inşallah. Sana da Rabbimden acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda tüm rahatsızlıklarından kurtulursun. :KK19:

sagol canim- evet ikiside cok genc gitdiler. bu sebepden dolayi benim saglik konusuna Bakis acim cok farkli.

arkadasa yazmisdim- benimde suanda 15 Kilo fazlam var ama sorun etmiyorum- önemli olan saglik. bu Kilo olayini ben tam 3 kere yasadim. 2009 yilindan beri 3 kere aldim o 15 kiloyu ve haplari birakinca kendinden gitdi zaten. benim icin önemli olan kann degerlerim- ve kas indexim suanda.

Back