Birine içir küllerini al ben öyle yapacağım nişanlım çok kilo aldın diyor bu böyle olmayacaksigara külünü nerde bulacam ne ben ne eşim sigara içmiyoruz ki ıyyyy içememe ki zaten...
Tşk tatlımcnm eskiden bende böyle güzelce zayıflamıştım sonra yapmaya üşendim ama çok etkili biraz daha tontiş olursam bu gidişle bende yapıcam
ilk kez böyle birşey ne duydum ne okudum...Arkadaşlar arkadaşımın önderdiği bir diyetle karşınızdayım. Ben güvenemedim ama o etkili olduğunu söylüyor. Tam bir sigaranın külünü bir bardak suya kattığınızda sabah akşam olmak üzere uygular ve normal yemenizi uygularsanız haftada 6 kilo gibi bir düşüş olduğunu söylüyor. Lütfen beni bilgilendirin doğru mu deneyen var mı? Biraz mide bulandırıcı olsa da denemek istiyorum.
Kızlar gerçekten etkili bir diyet denemenizi tavsiye ederim diğer diyetler gibi yememe dikkat etmiyorum ya da spor filan yapmıyorum 7 kilo verdim sağlıksal açıdan hiçbir problem yaşamadım aksine mutlu ve huzurluyum. Boru mu tan 7 kilo
Aç mı tokmu içiyorsunuz,nasıl kullanıyorsunuz.Sizi merakla takip ediyorum,inşAllah kaybedilen su değildir.Bende iki gündür kullanıyorum,içtikten sonraki metabolizma hızlanmasını hissediyorum.Lütfen tam olarak nasıl kullandığınızı yazınız....Kızlar gerçekten etkili bir diyet denemenizi tavsiye ederim diğer diyetler gibi yememe dikkat etmiyorum ya da spor filan yapmıyorum 7 kilo verdim sağlıksal açıdan hiçbir problem yaşamadım aksine mutlu ve huzurluyum. Boru mu tan 7 kilo
Aç mı tokmu içiyorsunuz,nasıl kullanıyorsunuz.Sizi merakla takip ediyorum,inşAllah kaybedilen su değildir.Bende iki gündür kullanıyorum,içtikten sonraki metabolizma hızlanmasını hissediyorum.Lütfen tam olarak nasıl kullandığınızı yazınız....