hepinize teşekkür ederim kızlar yorum ve önerileriniz için dikkate alacağım. Zaten ekmek yemiyorum çok nadir yerim oda bir dilimi geçmez hamur işi ayda yılda bir yaparım evde . ama bundan sonra daha dikkatli olacagım porsiyonlarımıda iyice kücülteceğim. cok hareketli değilim iş yerinde masa basındayım eve giidnce ama iş yapmaktan 1 dakika oturmam elim ayagım cabuktur:).bugün adet oldugum için oruç değilim sabah yarım şeftali birazda kavun yedim yarım saat öncede 1 fincan kahve içtim bakalım bayrama kadar 3-4 günde 1 kilo versem iyi benim için:)bayramdan soran sabahları uno denge ile sandviç olayına tekrar başlayacağım bakalım inşallah biraz veririm.
işte demek seni hareketsizlik kg vermeni önlüyor dün dinledim orta boy bir elma yaklaşık 60-70 klori ne kadar masum dimi ama bunu yakamazsan buda yağa dönüşürmüş düşün meyvada yağ ne arasın vucud yakamadığı şeyi yağa dönüştürürmüş bak ben napıyorum 10 dk mı alıyor günde 3 kere yapıyorum adım sayıyorum kolidorum uzum alıyorum her iki elime yarım kg pet şişe adım sayıyorum her seferinde bin adım atıyorum tenpolu gün boyu 3000 bin adım oluyor bir gün sokakta adım saymaya bAŞLADIM gideceğim yere kadar hiçde azımsancak gibi değilmiş 1000adımım yani evdeyken 1000 adım attığımda bunun nereye kadar olduğunu biliyorum ki ben 3000 adım atıyorum 1000 adım yaklaşık 10 dk mı alıyor sonra evde mekik vs hareketlerde yapıyorum yani illaa salona gitmek yada dışarı çıkmak gerekmiyor kendi imkanımla evdede hareket ediyorum en azından hareketsizlikten iyidir dimi ben 80 küsürlardan geliyorum şuan 68 kg yum 67 ucundan göz kırpmya başladım hedefime 9 kg kaldı oruçlarda bu kadar yoruyorum kendimi bayramdan sonra daha fazla aktivite yapacağım tabi bol su yeşil çay ve öğünlerimede dikkat edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?