• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İstiyorum, Ne Önerirsiniz?

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
kızlar merhaba. ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. hayatımın hiçbir döneminde cok zayıf bir insan olmadım . Birkaç ay sonra bebek planlarımız var kısmet olursa . bide hamile kalırsam tosuncuk gibi olmak istemiyorum. bu yuzden kilo vermek istiyorum. Şuan 74-75kilolarda dolaşıyorum bir türlü kilo veremiyorum. Diyetisyene gidecektim ama iş yerinden izin alamıyorum. Bana yardımcı olabilir miisniz? Çayı şekersiz içerim ekmek tüketmem çok fazla günde en az 1.5-2 litre su içerim bilmiyorum ama bir türlü gitmiyor bu kilolar 2 gün dikkat etmesem katlanarak geliyorlar. Fikirleriniiz ve paylaşımlarınızı bekliyorum.bu arada kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun

Son düzenleme:
Kesinlikle Dukan diyeti....Facebooktan dukan diyeti tarifleri yaz.Ve ordan öncesi sonrası resimlerine bir bak.

şu anki beslenme düzeninle kilo veremiyosan bence de dukan , karatay diyetlerinden birini dene. dukan daha etkili ve kısa sürede verdiriyo sanırım. metabolizmanı hızlandırmak için bi şeyler yapmak da işe yarayabilir. bi de bol bol yoğurt aç karnına içine yarım meyve doğra sade yiyemiyosan çok işe yarıyo ....

Diyetisyenlerin hepsi ayni.sen bence bir hafta adim adim naptigini ne yiyorsun ne iciyon ne kDar hareket ediyorsun yaz sonra yaptigin hatayi daha rahat gorursun ac kalmakla bu is olmaz o diyet bu diyet bence bos,az ama sik yiyip yag,tuz,hamur isi beyaz ekmek tatli kesersen gun boyu yaptigin aktivite gun boyu aldigin kalorinin ustune cikarsa bence bu isi basarirsin,tabi metabolik bi sorunun yoksa,sana bul yolda basarilar dilerim

merhaba canım
kalorisepeti diye bir site var, öncelikle oraya üye olup şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazıp günlük alman gereken kalori miktarını hesaplayabilirsin

ben bu yöntemle 4 kilo verdim ama arada çok kaçamaklarım oldu, dikkat etseydim daha da verirdim

ayrıca youtube da leslie sensone diye arat, bu bayanın egzersiz videoları var
onu yapıyorum hergün
şuan 66 kilo civarındayım, bnm de hedefim 60 olmak, bende senin gibi hamile kalmadan kilolardan kurtulmak istiyorum
umarım hedefimize ulaşırız

hepinize teşekkür ederim kızlar yorum ve önerileriniz için dikkate alacağım. Zaten ekmek yemiyorum çok nadir yerim oda bir dilimi geçmez hamur işi ayda yılda bir yaparım evde . ama bundan sonra daha dikkatli olacagım porsiyonlarımıda iyice kücülteceğim. cok hareketli değilim iş yerinde masa basındayım eve giidnce ama iş yapmaktan 1 dakika oturmam elim ayagım cabuktur:).bugün adet oldugum için oruç değilim sabah yarım şeftali birazda kavun yedim yarım saat öncede 1 fincan kahve içtim bakalım bayrama kadar 3-4 günde 1 kilo versem iyi benim için:)bayramdan soran sabahları uno denge ile sandviç olayına tekrar başlayacağım bakalım inşallah biraz veririm.

hepinize teşekkür ederim kızlar yorum ve önerileriniz için dikkate alacağım. Zaten ekmek yemiyorum çok nadir yerim oda bir dilimi geçmez hamur işi ayda yılda bir yaparım evde . ama bundan sonra daha dikkatli olacagım porsiyonlarımıda iyice kücülteceğim. cok hareketli değilim iş yerinde masa basındayım eve giidnce ama iş yapmaktan 1 dakika oturmam elim ayagım cabuktur:).bugün adet oldugum için oruç değilim sabah yarım şeftali birazda kavun yedim yarım saat öncede 1 fincan kahve içtim bakalım bayrama kadar 3-4 günde 1 kilo versem iyi benim için:)bayramdan soran sabahları uno denge ile sandviç olayına tekrar başlayacağım bakalım inşallah biraz veririm.

işte demek seni hareketsizlik kg vermeni önlüyor dün dinledim orta boy bir elma yaklaşık 60-70 klori ne kadar masum dimi ama bunu yakamazsan buda yağa dönüşürmüş düşün meyvada yağ ne arasın vucud yakamadığı şeyi yağa dönüştürürmüş bak ben napıyorum 10 dk mı alıyor günde 3 kere yapıyorum adım sayıyorum kolidorum uzum alıyorum her iki elime yarım kg pet şişe adım sayıyorum her seferinde bin adım atıyorum tenpolu gün boyu 3000 bin adım oluyor bir gün sokakta adım saymaya bAŞLADIM gideceğim yere kadar hiçde azımsancak gibi değilmiş 1000adımım yani evdeyken 1000 adım attığımda bunun nereye kadar olduğunu biliyorum ki ben 3000 adım atıyorum 1000 adım yaklaşık 10 dk mı alıyor sonra evde mekik vs hareketlerde yapıyorum yani illaa salona gitmek yada dışarı çıkmak gerekmiyor kendi imkanımla evdede hareket ediyorum en azından hareketsizlikten iyidir dimi ben 80 küsürlardan geliyorum şuan 68 kg yum 67 ucundan göz kırpmya başladım hedefime 9 kg kaldı oruçlarda bu kadar yoruyorum kendimi bayramdan sonra daha fazla aktivite yapacağım tabi bol su yeşil çay ve öğünlerimede dikkat edeceğim

merhaba

bende yaklasik bir haftadir dikkat ediyorum yediklerime ,belli bir diyet programina uyamiyorum bende kendi diyet programimi yaptim:) iyide gidiyor simdilik:)gecen pazartesi 64.4 bugunde 62.6.azar azar gidiyor her aksam yarim saat yada bir saat tempolu yuruyorum yada kosuyorum, bunun yaninda her aksam 200 kere ip atliyorum hizli bir sekilde butun vucut hareket ediyor...hic asansor kullanmiyorum yuruyorum, yagi biraktim,yediklerimi azalttim gunde 3 litreye yakinda su iciyorum...buyuk bir kararlilikla devam ediyorum ama butun bunlara ragmende gitmezse kilolar artik ben ne yapayim siz soyleyin... birde youtubede ebru sallinin pilates videosu var ona bakiyorum bir de en iyisi zumba dans etmek isteyenler acayip kalori yakiyor bu dans...ya birde bir sey merak ettim adet doneminde kilo atimi duruyormu benim yerinde sayiyor atamiyorum daha cok atmayi planlamisken:)neyse herkese bol sanslar onerisi olanlar varsa ekleyecekleri cevap bekliyorum :)bye

Konu içeriği nedeniyle soru-cevap başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

fiziksel aktiviteni biraz arttırırsan dikkat ettiğin şekilde de beslenmeye devam edersen bence kilo verebilirsin. arkadaşlar önermiş leslie sansone tavsiye ederim önce 3 mille başlamanı tavsiye ederim. hem vücudun sıkılaşır hemde kilo vermen hızlanır. zamanım yok dersende en azından bir yarım saat ayırabilirsen jillian michael in 30 shred diye bir programı var biraz daha zor leslie sansona göre ama fark yaratmak istiyorsan şiddetle tavsiye ederim.

iş yerinde oturdugun yerde kalçanı sık bırak en azından hareket olur.

işte demek seni hareketsizlik kg vermeni önlüyor dün dinledim orta boy bir elma yaklaşık 60-70 klori ne kadar masum dimi ama bunu yakamazsan buda yağa dönüşürmüş düşün meyvada yağ ne arasın vucud yakamadığı şeyi yağa dönüştürürmüş bak ben napıyorum 10 dk mı alıyor günde 3 kere yapıyorum adım sayıyorum kolidorum uzum alıyorum her iki elime yarım kg pet şişe adım sayıyorum her seferinde bin adım atıyorum tenpolu gün boyu 3000 bin adım oluyor bir gün sokakta adım saymaya bAŞLADIM gideceğim yere kadar hiçde azımsancak gibi değilmiş 1000adımım yani evdeyken 1000 adım attığımda bunun nereye kadar olduğunu biliyorum ki ben 3000 adım atıyorum 1000 adım yaklaşık 10 dk mı alıyor sonra evde mekik vs hareketlerde yapıyorum yani illaa salona gitmek yada dışarı çıkmak gerekmiyor kendi imkanımla evdede hareket ediyorum en azından hareketsizlikten iyidir dimi ben 80 küsürlardan geliyorum şuan 68 kg yum 67 ucundan göz kırpmya başladım hedefime 9 kg kaldı oruçlarda bu kadar yoruyorum kendimi bayramdan sonra daha fazla aktivite yapacağım tabi bol su yeşil çay ve öğünlerimede dikkat edeceğim

merhaba adım saydığınız görünce mesajınızla birlikte paylaşmak istedim..

5000 adımdan az : 2500 metre uzunluk demektir. Hareketsiz yaşam manasına gelir.
5000 – 7500 adım : 2-3 km eder ve Düşük aktif yaşam manasına gelir
7500 – 10000 adım : 3-4.5 km eder ve orta aktif yaşam manasına gelir
10000 – 12500 adım : 5-6 km eder ve aktif yaşam manasına gelir
12500 üzeri : 6 km üstü Yüksek aktif yaşam
30 dakika yürüyüş yaklaşık 3000 – 4000 adıma eşittir. ve 2500 metreye tekabül eder
adım sayar alıp hergün 10000 adımı tamamlamaya çalışıyordum..ama çok aktif olmak gerekiyor..:52: tabiri caizse totonuz yer görmüyor..:9:

Back
X