• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İstiyorum ama Olmuyor

meraba cnm bende masa başı çalışıyorum ve çok sıkı diyet yapardım 20 gün 1 ay hiçbişey farketmezdi ama artık hırslandım eylülden beri diyetteyim ve 12 kilo verdim ilk ay 2 kilo 2. ay 4 kilo ve 20 günde 6 kılo birden.diyetler benı bukadar zorlamazdı ama akşama kadar oturmakktan sanırım yani biraz sabır gerek :))

meraba cnm bende masa başı çalışıyorum ve çok sıkı diyet yapardım 20 gün 1 ay hiçbişey farketmezdi ama artık hırslandım eylülden beri diyetteyim ve 12 kilo verdim ilk ay 2 kilo 2. ay 4 kilo ve 20 günde 6 kılo birden.diyetler benı bukadar zorlamazdı ama akşama kadar oturmakktan sanırım yani biraz sabır gerek :))

Sen de diyetisyene mi gitmiştin canım?

Geleyim canım ama dukan mı uygulamak zorundayız orda?

yok canim ama DUKAN en iyi rejim bence, AC KALMAMAK ICIN
ve yaglarin eriyorrr
ve hizli sonuc aliyorsun
kitabi okuyorsun önce...
4 evreden olusuyor... KORUMA EVRESI bile var... hata yapman mümkün degil...
topigimizde yüzde 80% herkes dukanci yani

cikiyorum burdan, bekliyorum seni

ve yaglarin eriyorrr
ve hizli sonuc aliyorsun
kitabi okuyorsun önce...

Teşekkürler canım,gelicem :)

ve yaglarin eriyorrr
ve hizli sonuc aliyorsun
kitabi okuyorsun önce...

ama ben hiç et sevmiyorum nasıl olacak o iş..

benim arkadşım diyetisyene gidiyor her sabah aç karnına limonlu sıcak su içmesini söylemiş yağları yakıyormş. ama önce deneyin mideniz yanmazsa devam edin. arkadşm her gün içiyo bişey olmamş. başka birini duymştm hastanelik olmştu yakmş midesini. bende deniyorum bikaç haftadır kışın biraz göbeğim çkıyodu şuan o bile yok çok mutluyumm :)

benim arkadşım diyetisyene gidiyor her sabah aç karnına limonlu sıcak su içmesini söylemiş yağları yakıyormş. ama önce deneyin mideniz yanmazsa devam edin. arkadşm her gün içiyo bişey olmamş. başka birini duymştm hastanelik olmştu yakmş midesini. bende deniyorum bikaç haftadır kışın biraz göbeğim çkıyodu şuan o bile yok çok mutluyumm :)

Onu yapamıyorum canım ben de duyup denemiştim.
Midemi yakıyor benim de

Onu yapamıyorum canım ben de duyup denemiştim.
Midemi yakıyor benim de

o zaman maydanoz deneyin sizde :) anneme doktoru demişti ben kokusu yüzünden içemiyorum limon suyu daha iyi geliyor. bi tutam maydanozu suda kaynatn için içine 2 damla limon kokuyu hissettrmio bazen

porsiyonalarin kücük olsun sik araliklarla ye kahvalti disinda ekmek tüketme..ben bu sekild yillardir ince bir bayanim..hamileligimde bile 8 kilo aldim onuda hastaneden cikmadan vermistim..

cnm arkadaşım merhaba...özledim seni.görüncede çoook sevindim.cnm o kiloların birazını bana yollarmısın???bende 1.68 ve 49 kilo olarak oldukça zayıfım.çevremdeki insanların aaa çok zayıfsın demesinden sinirlerim bozuk.ne yapsam kilo alamadım.arkadaşım zayıfla ohhh mis gibi.cici cici kıyafetler al.güzel güzel süslen.düşman çatlat cnm benim..seni destekliyorum.arkandayım cnm:kkk::kkk:

cnm arkadaşım merhaba...özledim seni.görüncede çoook sevindim.cnm o kiloların birazını bana yollarmısın???bende 1.68 ve 49 kilo olarak oldukça zayıfım.çevremdeki insanların aaa çok zayıfsın demesinden sinirlerim bozuk.ne yapsam kilo alamadım.arkadaşım zayıfla ohhh mis gibi.cici cici kıyafetler al.güzel güzel süslen.düşman çatlat cnm benim..seni destekliyorum.arkandayım cnm:kkk::kkk:

Ayy canım benim çok teşekkür ederim.

Aslında anlatcak çok şey var bi ara özel mesajla anlatayım ben sana tatlım ben de seni özledim

Keşke bendeki kilolar gitse onun yerine sen kilo alsan

Öpüyorum..

kızlarr bende veremiyorum vallaha bak kasımda bitti bende hala tık yok çok da yemiyorum 3 ana 3 de ara öğün yiyorum ama talıyı kaçırıyorum işte offff şu yaz gelmeden kilolarımı bir versem kışın yine kaban mont kapatıyoruz da yazın kendimi daha kötü hissediyorum uzun tişörler offfff offfff en çok da beyaz pantolon giymek istiyorumm kemikliyim iriyimde ayyy 90 kiloyum insan söylemeye bile utanıyor:)))))))))))

Kızlar merhaba,

24 yaşında 1.68 boyunda, 75 kilo bir bayanım,kilolar genellikle göbek bölgemde toplanmış durumda.
İnsanların zayıfla demesinden gına geldi artık. Çok fazla kilolu durmuyor vücudum bundan eminim fakat 10-15 kiloyu son 2-3 yılda aldığımdan dolayı sanırım insanlarda böyle bir tepki yaratıyor.
Ben de rahatsız olduğum noktalar var tabii özellikle göbek sorunumla ilgili,
Ama kilo veremiyorum,ekmeği kessem gene boğazımı tutamıyorum, pilava vs.sarıyorum.Ama o kadar da çok yemiyorum, şu an masabaşı çalışma düzenimin kilo almamda ve veremememde çok büyük etken olduğunu düşünüyorum.

Ne yapabilirim?bir an önce zayıflamaya başlamak istiyorum

Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

hayatımın bazı dönmelerinde bende de özellikle göbek bölgesinde yağlanma oluyordu
fazla kilo aldığım zamanlarda oldu 22 kilo verdim bir ara
bende eti fazla yemediğim için menümde daha çok hamur işi oluyordu doğal
olarak ama birde ayağımda yaşadığım bir porblem nedeniyle 2 yıldır hareket edemedim ve kilo aldım
o yüzden anlıyorum sizi maşa başında olmak ya da hareket edememek kiloları yakmaya engel oluyor..

ekmeği çok tüketiyorsan azalt ekmek ve hamur işi şeyler ve şekerli yüyecekler direkt göbek bölgesine

çalışıyor çünkü.katı bir diyete gerek yok önceki yediklerini azalt o bile fayda ediyor ve mümkünse işten eve gittikten sonra hiç

olmazsa 30 dk yürümeyi dene,yapamıyorsan dans et evin içinde yani hareket ettiğin zaman

15 gün sonra vücudunun yağları yaktığını hissediyorsun...

sen yapamayacağına inandırma kendini kendi menülerini hazırla yumurta tavuk sebze ağırlıklı beslenmeye gayret et.şekeri
azalt,su iç gerisi geliyor zaten..

benim göbeğim var
kemiklerimde baya kalın sanırım o yüzden kilo vermek istiyorum..

benim gibi göbek şikateyiniz varmış
bende çalıştığım için akşamları ya da hafta sonları spor yapma

imkanım oluyordu.akşamları yürüyüş bandında yürüyordum en az haftanın 5 günü 45 dk-30 dk
ve 2 ay sonra faydasını gördüm göbek bölgesi yürüyüşle
eritiliyor buna şahit oldum..daha dik durmaya başladım kas oranınız arttığı zaman
daha uzun duruyorsunuz ve kemikleriniz ince görünüyor..

eğer zaman bulursanız yürüyüş yapmanızı öneririm.et yiyemiyorsanız
protein içren sebze yada kuru baklagilleri tüketin portein beslenme tarzı kilo
vermeyi hızlandırıyor..

hayatımın bazı dönmelerinde bende de özellikle göbek bölgesinde yağlanma oluyordu
fazla kilo aldığım zamanlarda oldu 22 kilo verdim bir ara
bende eti fazla yemediğim için menümde daha çok hamur işi oluyordu doğal
olarak ama birde ayağımda yaşadığım bir porblem nedeniyle 2 yıldır hareket edemedim ve kilo aldım
o yüzden anlıyorum sizi maşa başında olmak ya da hareket edememek kiloları yakmaya engel oluyor..

ekmeği çok tüketiyorsan azalt ekmek ve hamur işi şeyler ve şekerli yüyecekler direkt göbek bölgesine

çalışıyor çünkü.katı bir diyete gerek yok önceki yediklerini azalt o bile fayda ediyor ve mümkünse işten eve gittikten sonra hiç

olmazsa 30 dk yürümeyi dene,yapamıyorsan dans et evin içinde yani hareket ettiğin zaman

15 gün sonra vücudunun yağları yaktığını hissediyorsun...

sen yapamayacağına inandırma kendini kendi menülerini hazırla yumurta tavuk sebze ağırlıklı beslenmeye gayret et.şekeri
azalt,su iç gerisi geliyor zaten..

Teşekkür ederim ilgin için canım

Kendime bi program çıkarıp ona uyucam inşallah

Özellikle ekmek,şeker,su ve yağla ilgili dikkat etmem gereken çok noktalar var

Verdiğin tavsiyeleri de dikkate alıcam ,şu an gaza gelmiş durumdayım.Bakalım zamanla azalmaz inşallah:)

canım bendede sorun var eski hostesim bende tabi o zamanlar koşuşturmaca hiç kilo almıyordum uçaktada canımın istediği herşeyi yiyordum ama şimdi evdeyim bütün gün aldıkça alıyorum 55 tim şimdi 62 falanım düşün yani ye iç yat bu duruma geldim ,ben oldum olsası kiloyu sevmem ama bende balık etliler kervanına katıldım ama bu hafta başından beri diyete girdim ,diyetim pek sağlıklı değil ama geçmiştede bu şekilde kilo vermiştim ,sabahları açık çay içiyorum istediğim kadar şekersiz tabi,bazen cornflakes yiyorum şu diyet için olanlarından ,öğlenleri atıştıma için diyet ürünler var ya mısır patlağı falan,etiform o şekilde akşamlarıda çorba bir dilim kepek ekmeği yediklerim bunlar asla çikolata,şekervs yok bakalım ne kadar dayanıcam valla açlıktan ölüyorum ama vermem gerek yaza kadar ...

Back