- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.361
patatesle başladık bakalım diyete..nekadar yarayacak iyi gidiyo şimdilik dimi daha erken ama*
evet başladık ama diyetten mi yoksa okulda çocuklar beni çok mu yordu bilemiyorum başım çok ağrıyo benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patatesle başladık bakalım diyete..nekadar yarayacak iyi gidiyo şimdilik dimi daha erken ama*
selamlar.. benimle 5 gün 5 gıda diyetine başlamak isteyen var mı pazartesi günü ben başlıcam yalnız olmak istemiyorum..
yok ben pazartesi başlayabilirim ancak çünkü şuan tatildeyim okadar çok dikkat edemiyorum yediklerime anca evime gidince size katılmak istedirdim.. sizin yaptığınız diyet farklı galiba ama benim dedğimden ben bu forumda buldum bunuda yazayım. 5 günlük diyetistersen sende bize katılabilirsin biz de bugün başladık sende yarın ki menüden yarın sabah bize katılabilirsin vereliniortak
kıslar başarılar diliyorum size benimde 4. gün meyve günüm bana et günü çok zor geldi çok fenaydı akannehir sadece haşlanmış tavuk yedim pul biberli nar ekşili ve hiç kaçamak yapmadım sonucu bende merak ediyorum aslında bu sabah bir fikir oluşmaya başladı gibi ama söylemiyecemaklinialirimsmile
size tavsiyem et gününde bir çeşit tüketmeyin yanında kırmızı ettde tüketin yoksa insan bıkıyor kolay gelsin kıslar opuyorumnanaktan
evet başladık ama diyetten mi yoksa okulda çocuklar beni çok mu yordu bilemiyorum başım çok ağrıyo benneyaptımki
diyetten olabilir bugün ilkya daha.benimde başım ağrıo çünkü..inşallah güzel sonuç alırız bırakmak yok birbirimze destek olalımkaydirigubbakcemile5
kıslar başarılar diliyorum size benimde 4. gün meyve günüm bana et günü çok zor geldi çok fenaydı akannehir sadece haşlanmış tavuk yedim pul biberli nar ekşili ve hiç kaçamak yapmadım sonucu bende merak ediyorum aslında bu sabah bir fikir oluşmaya başladı gibi ama söylemiyecemaklinialirimsmile
size tavsiyem et gününde bir çeşit tüketmeyin yanında kırmızı ettde tüketin yoksa insan bıkıyor kolay gelsin kıslar opuyorumnanaktan
su içmek çok faydalı canım bunu herkes biliyor zaten iyi yapıyosun bende gün içinde 1 kupa açık siyah çay,yeşilçay,nescafe hepsini şekersiz olarak içtim aklıma geldikçede susaolasın canım şahsen merak ettim sonucu bekliyorum senden.benimde şuana kadar çok ii gidiyo.çay tükettinmi pekihiç ben sürekli patetesn yanında su içiyorum sadece.
sağol arkadaşım... inşallah bizde senin gibi sonuçlar alırız...:Saruboceq: peki sen hiç spor yürüyüş fln yaptın mı?
selam kizlar nerelerdesiniz yaa nazli prenses sempos ugramaz oldunuz yaa???bir iki sey yazip cikiyorsunuz...ben lapa yapacaktim bugun ama sabah mide agrisiyla uyandim yapamadim dolayisiyla bakalim yarin kac kilo almis gozukucem baskulde( bu hafta 1-2 kere fazla kacirdim almisimdir heralde
(
aramıza hoş geldin canım inşallah verirsin vereliniortakMerhabalar benimde acilen bir diyete başlayıp doğum sonrası kilolarımı atmam gerekiyor . Bana yardım edermisiniz
günaydın kıslar a.s. nasıl gidiyor diyetler :1rolleyes:
su içmek çok faydalı canım bunu herkes biliyor zaten iyi yapıyosun bende gün içinde 1 kupa açık siyah çay,yeşilçay,nescafe hepsini şekersiz olarak içtim aklıma geldikçede su
bu diyet sırasında yürüyüş yapmadım bende tansiyon düşüklüğü olduğu için çıkmaya cesaret edemedim ama parktaki aletlerde ortalama 1,5 saat çalıştım
canım öyle dedikleri gibi aman aman bir sonuç beklemeyin en azından bende öyle olmadı daha fazla kilolular için eminim sonuç farklı oluyordur ama bende çok değişeceğini zannetmiyorum ki hiç kaçamak yapmadım benim bugün son günüm yarın tartılınca görecem artık bu sabah tartıldım çok memnun olmadım doğrusu inşallah yarına kadar biraz daha giderde çektiğimiz zahmete üzülmeyiz bilmiyorumkismile
hafta içinde götür sandöviçleri sonrada cumaya lapa naniknanik opuyorumnanaktan
aramıza hoş geldin canım inşallah verirsin vereliniortak
tam yerindesin canim hosgeldin aramizaa.s.Merhabalar benimde acilen bir diyete başlayıp doğum sonrası kilolarımı atmam gerekiyor . Bana yardım edermisiniz
slm kızlar bugun nasılız:)şakkıdı
tam yerindesin canim hosgeldin aramizaa.s.
selam iyiyiz sen nasilsin??
kızalr gıremıyıorum gırsem de kım napmıs bakıp cıkıyorum yazmıyorum ock bırazcık ıpın ucunu kacırdım cocuklar hasta hele kerem sureklı gecelerı tıkanıyor((
onlarla uğrasıyorum
gorusmek uzee ınsallah